eklemeli miyim??

Evet sabirli biriysen bekle,ilgisini çekecek düzeyde bol bol story at
Sabirsizsan yaz gitsin neden kendi kendini yiyesin ki

Ilgisini cekmek icin neler yaptim :) hemsireyim yasadigi ilcede calisiyomus gibi etiketli hikayeler attim bebekli foto attim hani bisey yazar diye :) kahve atip gun bitmiyo yazdim ama yok yazmiyo dikkat cekemiyorum demekki
Evet sabirli biriysen bekle,ilgisini çekecek düzeyde bol bol story at
Sabirsizsan yaz gitsin neden kendi kendini yiyesin ki

Ilgisini cekmek icin neler yaptim :) hemsireyim yasadigi ilcede calisiyomus gibi etiketli hikayeler attim bebekli foto attim hani bisey yazar diye :) kahve atip gun bitmiyo yazdim ama yok yazmiyo dikkat cekemiyorum demekki
O zaman sen yazacaksın
Olumlu ya da olumsuz maksat için rahat etsin

Yaptigi tek sey hikayemi görüp durup dururken foto begenmek :) tesekkur ederim biraz cesaret verdim bi düsünüyüm
O zaman sen yazacaksın
Olumlu ya da olumsuz maksat için rahat etsin

İlk adım son adım durumuna bu kadar takılmayın. Baktınız, sizinle ilgili önyargılı, bir daha konuşmazsınız.

İnstargram profili açık kendi fotosu bir tane geri kalan seyahat doğa fotografları benim de ilgimi bu çekti yani tipini begendim falan sanılıyorsa yok o kadar tarzım değl

valla bunu da düşündüm inanın ama işte tanımadan bilemeyiz

Ben biraz ince düşünğyorum da.benim takipçilerim görür yani sonra bakmazlar mı çocuk takip etmiyo bizimki takip etti die Şahsen ben boş vaktim varsa bakıyorum hareketler kısmına

bir saat içinde o da istek attı ama mesaj falan hiçbişe yok neyse buraya kadarmış arkadaşlar birkaç güne silerim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…