Ekli olmayan eski sevgili neden hikayelere bakar?

Meraktan bakıyodur, kendini de size hatırlatmaya calısıyodur.. eger bi hataya düsüp hayırdır ? Yazarsanız sankı siz onun pesini bırakmamışsınız gibi davranırlar..

Meraktan bakıyodur, kendini de size hatırlatmaya calısıyodur.. eger bi hataya düsüp hayırdır ? Yazarsanız sankı siz onun pesini bırakmamışsınız gibi davranırlar..
O zaman baksınlar trene bakar gibi geri adım atan biri değilim zaten

Bakar bakar yani öylesine meraktan bakıyordur profiliniz açıksa. Hele evli olanı engellememenize şaşırdım. Engelleyin. Bakma yolunu siz kapatın ona

A sen bilmiyor musun andorit telefona indiriliyor. Uygulama marketinden. Günde 3 gizli profile bakma hakkın var. Ama fake adresle bak yoksa adresini çalıyor uygulama.
Neymis o acaabaa. Bide banka bilgilerimiz gitmesin ama cok riskli olabilir
( gerci bankada param yok )

Neymis o acaabaa. Bide banka bilgilerimiz gitmesin ama cok riskli olabilir
( gerci bankada param yok )
Reklam olmasın diye yazmıyorum bi araştır bak bacım p ile başlıyor genelde ismi. Gizli profilleri açık yapıyor 3 tane hakkın oluyor günde fake adresten gir ama yoksa adresini çalıyor uygulama

Ya arasın, sürekli mesaj atsın, buluşmak istesin, karşına çıksın dursun, her hafta çiçek göndersin, yalvarsın yakarsın gelip sorun amacı nedir diye valla kızmıcam. Ama yok ekli değil hikayeme bakıyor, yok beğeniyor yok dürtüyor bu ne abi ya öff.

O dediklerini yapıp amacı nedir diye soran da ne bileyim belli ne olduğu bana çiçek gönderdi amacı nedir diye sormam ki

O dediklerini yapıp amacı nedir diye soran da ne bileyim belli ne olduğu bana çiçek gönderdi amacı nedir diye sormam ki
Adamın bişey yaptığı yok işte, g.tünü devirdiği yerden hikayenize bakıyor, çünkü canı istemiş olabilir. Bundan da mana çıkarıyorsanız baya ilgileniyorsunuz bu adamla. Ama gerçekten yaptığı şey öyle kayda değer değil. Valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…