- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi samanyolu11
-
ve ayrıca neredeyse her profili gösteriyorGerçekten inanıyor musunuz o saçma uygulamalara
aman hesabınızı kaptırmayın fake hesap açıp girinVallahi
Merak ettim uygulamayi
İşte bu yüzden ben de açtım profili. Tabi birazda övgü almak için hehe. Ama bu iki eski karasinek yapıştı sürekli bakıyorlarve ayrıca neredeyse her profili gösteriyor
amaan baksınlar işte ne güzel hiç sorgulamayınİşte bu yüzden ben de açtım profili. Tabi birazda övgü almak için hehe. Ama bu iki eski karasinek yapıştı sürekli bakıyorlar
Tamamdır :)amaan baksınlar işte ne güzel hiç sorgulamayın
O zaman baksınlar trene bakar gibi geri adım atan biri değilim zatenMeraktan bakıyodur, kendini de size hatırlatmaya calısıyodur.. eger bi hataya düsüp hayırdır ? Yazarsanız sankı siz onun pesini bırakmamışsınız gibi davranırlar..
Bakar bakar yani öylesine meraktan bakıyordur profiliniz açıksa. Hele evli olanı engellememenize şaşırdım. Engelleyin. Bakma yolunu siz kapatın onaAslında 2 tanesi böyle yapınca meraktan size konu açtım. Hatta biri evlendi daha 4 aylık evli bakıyor. Onu bekarken terketmiştim. Evlendi bakıyor.
Diğer bakan ex de eskortları takip ediyor diye bıraktım hala bakıyor
Neymis o acaabaa. Bide banka bilgilerimiz gitmesin ama cok riskli olabilirA sen bilmiyor musun andorit telefona indiriliyor. Uygulama marketinden. Günde 3 gizli profile bakma hakkın var. Ama fake adresle bak yoksa adresini çalıyor uygulama.
Reklam olmasın diye yazmıyorum bi araştır bak bacım p ile başlıyor genelde ismi. Gizli profilleri açık yapıyor 3 tane hakkın oluyor günde fake adresten gir ama yoksa adresini çalıyor uygulamaNeymis o acaabaa. Bide banka bilgilerimiz gitmesin ama cok riskli olabilir
( gerci bankada param yok)
EvetAmacı mesaj atmamı sağlamak mı ?
Atmayacam ozaman kudursun
O dediklerini yapıp amacı nedir diye soran da ne bileyim belli ne olduğu bana çiçek gönderdi amacı nedir diye sormam kiYa arasın, sürekli mesaj atsın, buluşmak istesin, karşına çıksın dursun, her hafta çiçek göndersin, yalvarsın yakarsın gelip sorun amacı nedir diye valla kızmıcam. Ama yok ekli değil hikayeme bakıyor, yok beğeniyor yok dürtüyor bu ne abi ya öff.
Adamın bişey yaptığı yok işte, g.tünü devirdiği yerden hikayenize bakıyor, çünkü canı istemiş olabilir.O dediklerini yapıp amacı nedir diye soran da ne bileyim belli ne olduğu bana çiçek gönderdi amacı nedir diye sormam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?