- 9 Ocak 2025
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Yesilimsim
-
Ayyyy en iyisi mis gibi mayalı köy ekmeğiArtık beyaz ekmek yemek istemiyorum. Her yediğimde midem bulanıyor zararlarını düşündükçeama ekmeksiz de kesinlikle doyamam kepek, tahıllı vs de tadı çok kötü.. tadı güzel olan ekmek öneriniz var mı? Marka da belirtin lütfen
Ayyyy en iyisi mis gibi mayalı köy ekmeğibana her türlü ekmek olur yeterki ekmek olsun.
Sende o ekmek olmaz şu olmaz demişsin canım nasıl ekmek istiyorsun. Aslında kendin görüp alsan deneme yanılma ile isyitediğin ekmeği bulursun belki
Yok ya sanmam dene gitsin herkesin damak zevki bir değil kiiYa bilmiyorum bazıları öyle iştahla yiyor ki bu ne ekmeği diye düşünüyorum bir an
Belki marka farkından falandır
Ben de ekmeksiz asla doyamam. Yaşayamam diyordum. Ama şimdi yiyesim pek gelmiyor. Çokta güzel doyuyorum. Hatta yediklerimin ne kadar lezzetli olduğunun farkına vardım ekmeksiz yiyerek. Hazır aldiginiz sürece aldığınız her ekmek vücudunuza zararlıdır. Hatta satın alınan beyaz ekmek en masumu kalır. Sağlıklı ekmek istiyorsanız ara tohumdan üretilen un bulmanız gerekiyor. Sonrası da ekmek yapımı zaten..Artık beyaz ekmek yemek istemiyorum. Her yediğimde midem bulanıyor zararlarını düşündükçeama ekmeksiz de kesinlikle doyamam kepek, tahıllı vs de tadı çok kötü.. tadı güzel olan ekmek öneriniz var mı? Marka da belirtin lütfen
Kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz bir ara bıraktım bende ekmeği ancak kahvaltıninda ekmeksiz zevki çıkmıyor. Tam buğday unundan kendim yapiyorum ekmeğimiBen de ekmeksiz asla doyamam. Yaşayamam diyordum. Ama şimdi yiyesim pek gelmiyor. Çokta güzel doyuyorum. Hatta yediklerimin ne kadar lezzetli olduğunun farkına vardım ekmeksiz yiyerek. Hazır aldiginiz sürece aldığınız her ekmek vücudunuza zararlıdır. Hatta satın alınan beyaz ekmek en masumu kalır. Sağlıklı ekmek istiyorsanız ara tohumdan üretilen un bulmanız gerekiyor. Sonrası da ekmek yapımı zaten..
Genelde kahvaltıda ekmek kullanmıyorum. Bol yeşillik bol meyve peynir zeytin koyarak büyük bir servis tabagina hazırlıyorum. Yanına da bir yumurta başlıyorum. Bazen tabağı bitiremedigim bile oluyor. Eğer doymazsaniz 2 yumurta haşlayın. O bayağı yok tutuyor.Kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz bir ara bıraktım bende ekmeği ancak kahvaltıninda ekmeksiz zevki çıkmıyor. Tam buğday unundan kendim yapiyorum ekmeğimi
Teşekkür ederim bende yavaş yavaş ekmeksiz hayata geçeyim artikGenelde kahvaltıda ekmek kullanmıyorum. Bol yeşillik bol meyve peynir zeytin koyarak büyük bir servis tabagina hazırlıyorum. Yanına da bir yumurta başlıyorum. Bazen tabağı bitiremedigim bile oluyor. Eğer doymazsaniz 2 yumurta haşlayın. O bayağı yok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?