Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ölçülere uyuyorum moulınex xxl markası ama tanıtımındaki gibi ekmek çıkmıyo kek yaptım altı yapıştı partçalandı mayalı temel ekmek yaptım kabardı pişerken çöktü mahvoldu dünde eşime hazır makine unlarından aldırdım belki olur diye bu seferde sert kabarmayan bişi oldu..nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım .. ekmek makinesi alması için eşime ısrar etmiştim ama şimdi pişman oldum...:tomato:
Arkadaşım bende kullanıyorum ekmek yapma makinesi,undan kaynaklıda olabilir senin karşılaştığın sorun ben organik un kullanıyorum karahan un diye bir organik un markası onunla çok güzel oluyor heryerde bulunmuyor ama birde onunla dene...
püf noktası tarife aynen uymak,yani ekmek tarifinde yazan tarifteki ölçü ve sıralamaya uymak...mesela kışın ılık yazın soğuk su kullanmak gibi...buarada en önemli şey sıvıların sıcaklıkları,eğer yanlış olursa mayalanma tam anlamıyla geçekleşmez ve ekmeğiniz kabarmadığı gibi pişmez de..
bende yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve ilk ekmeklerim de dahil şimdiye kadar hiç fire vermedim..tarife aynen uydum,hiç yorumlamadıma.s.