Elektrikli Mutfak Aletleri Ekmek yapma makinesi hangisini alayım ?

tweety164

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
128
2
68
İstanbul
Arkadaşlar ekmek yapma makinesi almak istiyorum ama karar veremedim hangi marka model fiyat olarak farketmez iyi olsun da. Hamur mayalamak için elimde uğraşmayayım diye istiyorum. Daha öncede açılmış bir konu ancak farklı modelleri çıkabiliyor diye sorayım dedim memnun olduğunuz tavsiye ettiğiniz markalar neler ?

ben çok araştırdım
3 marka var iyi birşey olsun diyorsanız fiyatta önemli değilse kenwood yada delongi
ama fiyat önemliyse sinbo

Geçen ramazanda komşumuzda yemiştim evde yapılan ekmek. hatta çok hoşuma gitti ve ben de almak istedim makina. komşumda philipsin ekmek yapma makinesi vardı. çok da menun olduğunu söyledi. hem pratik hem de hijyenik.

ben de ekmek yapma makinası almak istiyorum yediğim ekmeği içime sine sine yemek istiyorum.ama hiçbir bilgim yok bu konuyu açmış olmanız tam isabet oldu benim için.tavsiye edebilecek birileri var mı kızlar?
:6:

sinbo 3 yıldır var ve çok memnunum kullanma kılavuzu çok kolay anlatıyor ilk kez sinbonun bir ürününden memnun kaldım

sinbo 3 yıldır var ve çok memnunum kullanma kılavuzu çok kolay anlatıyor ilk kez sinbonun bir ürününden memnun kaldım

bende sinbo kullanıyorum fakat son günlerde yaptığım ekmeklerin yüksekliği 10cm geçmedi yani kabarmıyor :(
mayadan dediler ama mayada değiştirdim sonuç yok

Canım ben de 1 senedir Arçelik'inkini kullanıyorum. Aslında Sinbo'yu alacaktım ama Arçelik'i çok uygun fiyata bulmuştum. Ben çok çok memnunum. Çeşit çeşit ekmek, browni tadında kek ve en güzeli de ekmek hamurundan çeşit çeşit börekler.. Daha ne olsun:)

ben de ekmek yapma makinesi almayı düşünüyorum. bir arkadaşta yedim ve en âlâ fırından alınan ekmekten bile kat be kat güzeldi tadı. onunki de sinbo'ydu.

Arkadaşlar ekmek yapma makinesi almak istiyorum ama karar veremedim hangi marka model fiyat olarak farketmez iyi olsun da. Hamur mayalamak için elimde uğraşmayayım diye istiyorum. Daha öncede açılmış bir konu ancak farklı modelleri çıkabiliyor diye sorayım dedim memnun olduğunuz tavsiye ettiğiniz markalar neler ?

Bende simbonun ekmek yapma makinası var.2 aydır kullanıyorum.İlk zamanlar ekmek kıvamını tutturmak haricinde pek bir sıkıntı yaşamadım.
145tl verip internetten almıştım ama arkadaşım Arçeliğin modelini 95Tl'ye almış ve simbodan daha güzel kabartıyor.Almamı olsaydım arçeliği tercih ederdim.
Aşağıdaki adresten satın almış.Bakmakta fayda var.

Ev Aletleri :: Küçük Ev Aletleri :: Ekmek Yapma Makinesi -

Bende sinbonun makinası var, memnunum ekmeği güzel yapıyor, aldığımdan beri hevesle beş kere filan ekmek yaptım şimdi öyle duruyor.
bi heves aldım evde yer kaplamaktan başka bişey yapmıyor üşengecim galiba biraz:27:

Ben 2 ay önce 100 tl ye bekonun 2 hazneli ekmek yapma makinesini aldım ve o günden beri hiç dışarıdan ekmek almıyoruz.Ve yaptığım bir büyük boy ekmek yaklaşık 5 gün gidiyor bize.Hazırlamasıda kolay alıcaksanız eger birde mutfak tartısı almanızı öneririm çünkü gram çok önemli :)

ben 4 gün önce A101den sinbonun ekmek yapma makinesini aldm çk memnunum 2 kere mis gibi ekmek yaptım...ölçü kapları olduğu için çokta kullanışlı..

Canım ben de 1 senedir Arçelik'inkini kullanıyorum. Aslında Sinbo'yu alacaktım ama Arçelik'i çok uygun fiyata bulmuştum. Ben çok çok memnunum. Çeşit çeşit ekmek, browni tadında kek ve en güzeli de ekmek hamurundan çeşit çeşit börekler.. Daha ne olsun:)

merhaba. ben de arçelik k2715 aldım.acaba keki nasıl yapıyorsunuz anlatmanız mümkün mü?

Back
X