Geçmiş konumdan hatırlayanlar vardır belki ama özet geçeyim.
Şubat-mart aralığında davranışlarını konuşmalarını çok beğendiğim hoşlandığım biri ile 1.5-2 ay kadar süren bir ilişkim oldu. Bir gün ona gittiğimde yemek yerken kapı çaldı aşağıdan ve kameradan gördüğü kişiye kapıyı açmadı, geldi oturdu ve ikinci kez çaldı, bu sefer sordum 'kim?' diye ama kameradan aşağıdaki kişinin içeri alındığını görmüş olacakki gerildi ve banada cevap vermedi. Sessiz sessiz pencereyi ve televizyonu kapattı'canım şimdi evde yok gibi yapalım dedi'. 'birini mi bekliyordun' dedim cevap vermedi öylece ayakta bekledi. Bende o sırada gerildim. Ve yavaşça toparlanıp çıktım gittim. Ben gitmeye kalkınca gitme lütfen neden gidiyosun sinemaya gidecektik ne oldu gitme 'falan diye tutmaya çalıştı ama ' ben gideyim' dedim ve çıktım.
Arkamdan mesaj attı ' canım neden gittin apar topar sadece görüşmek istemediğim insanlar geldi, evde yokmuş gibi yaptık 'dedi ve cevap vermedim. ardından normal normal günaydın iyi işler mesajları falan atmaya devam etti cevap vermememe rağmen.. Bende tamamen kesmek için ' dün ne kadar huzursuz oldugumu gördün, ben gizli saklı şeyleri sevmiyorum, bundan sonrada seninle huzurlu olamam, lütfen konuşmayalım' dedim.
Cevap falan gelmedi o an ama ozamandan beri haftada bir falan 'nasılsın napıyosun tarzı yazmaya devam etti. Bir iki tanesine normal cevap verdim. iyiyim sen nasılsın diye ama konuşma bir yere varmadı .sadece nasılsın iyimisin diye konuştuk... Artık hiçbiryere bağlanamadığı için en son nasılsın yazdığında 'o gün gelen kimdi merak ediyorum' yazdım direk. ve yine yinee ' görüşmediğim bir arkadaşımdı ve o yüzden evde yok gibi yaptık 'dedi. bende 'o gün bana kendimi metres gibi hissettirdin kim olduğunu söylemeyerek ve hala buna devam ediyosun, rahatsız oluyorum ara ara yazmandan nasıl çözelim ? ' dedim ve oda ' o gün apar topar gittiğinden de olmasın öyle hissetmen, rahatsız ettiysem kusura bakma bir daha yazmam ' dedi..
Ardından bu kadar uzattığı yazdığı ama hala kim olduğunu söylemediği için sinir oldum.. Hummalı bir stalk çalışmasına girdim. bir açık bulup rahatlamak için, çünkü özlemiştim ama içime de sinmiyordu barışmak.. (normalde ben sosyal medya kullanmıyorum o yüzden onun hesaplarını görmedim) .. ..
Neyse fake adresler aldım ekledim bunu. Kabul etmedi hiçbirini. herşeyide kapalı göremedim. kurcala kurcala adlarını bilmediğim halde babasını kardeşini buldum . Baba pek kullanmıyor belli ki, ama kardeşi kabul etti arkadaşlık isteğini. .. Aslında hem kız kardeşi hem kendi tipi giyimi o kadar normal ki görseniz memur çocukları iki efendi insan diye düşünürsünüz. Neyse kızın profilinde ki fotolara baktım. Miami ' de bir villaları var
hatta 1 aydır oradalardı ailecek. şimdi döndüler çeşmede ki yazlıklarına ve oradan da foto attı kız denize sıfır malikanemsi bişey. Yine kurcalaya kurcalaya yaptıkları işleri buldum. Bir organize sanayide bir elektrik şirketleri bir 4 yıldızlı otelleri petrol istasyonları falan var. Ama tüm bunları gördükçe şok üstüne şok geçirdim... Çünkü cidden tipinde yok ve hiç konusu falanda geçmedi. Sadece elektrik elektronik mühendisliği okuduğunu ve ailesininde elektrik işi yaptığını biliyorum.. öyle söyledi sadece ve orada kaldı...Tabiki söylemek zorunda da değil. aksine bunları sayması hoş olmaz ama. bende bu kadar olduğunu bilsem yanaşmazdım hiç ona mesela çünkü ben normal biriyim.. Şu son durumda aramızda uçurumlar var..Ama bir giyiminden sosyal yaşantısından nasıl anlaşılmaz ya, o kadar normal biri ki.. biz beraberken de hep normal yerlerde takıldık.
Bu kadar zenginliği hiç hissettirmemiş olması çok garip değil mii? her zenginin miami de villası olmaz sonuçta.. ben kimle beraber oldum hiç anlamadım ..
Yorumlarınızı merak ediyorum...