ekonomik durumunu bilmediğim sevgili..

Yani size Ali geldi kapiyi acmadim dese her sey tamam miydi? Normal biriyim diyorsunuz zaten o da sizi öyle sevmis. Siz kendi hislerinizden sorumlusunuz o da kendi hislerinden. Normalde size güven vermeyen davranislari varsa ve bitirdiyseniz geriye bakmayin. Ama sadece bir kapi acmadi diye bunu yaptiysaniz hata olmus gözlemleyebilirdiniz bir süre daha.. Belki kimse onu maddi sebeplerle hayatinda tutmasin diye mütevazi yasiyordur. Büyük ihtimalle cevresi sadece gücünü kullanmak icin yaninda olan insanlarla doludur. Buna engel olmak istemis de olabilir. Ben ortada iliski bitirecek sebepler göremedim.

Parası için yaklaşanlardan bıktığı için belki belli etmek istemiyordur ilk başta maddi durumunu. Eve o gün gelen bence de büyük ihtimalle bir kızdı. Güvenlik sormadan içeri aldığına göre de, belli ki daha önce o eve çok kez gelip giden biriydi diye düşünüyorum. Ya uzun süreli bir kız arkadaşı vardı o geldi yada hiç ciddi olmadığı, takıldığı bir kız geldi.

Zekice

Miamide yazlık mazlık fark etmez böyle çetrefilli adamlardan kıllanırım ben. Miamide yazlık alabilecek insan o parayı çok da doğal yollarla kazanmıyordur bunu tahmin etmek zor değil. Türkiyedeki sayılı ailelerin birinin çocuğuysa bilemem ama sonradan zenginlerse o işin içinde başka bir iş vardır. Dürüst davranmayıp Kurtlar Vadisi dizisindeymişiz gibi davranan elemanla işim olmaz, gelmiş 30 yaşına hala boş beleş hareketler. İsterse Karun kadar zengin olsun.

Babam da böyle bir şirket yönetiyordu krizde batmasaydık bu seviyede olurduk bence korkacak birşey Yok firma sahiplerinin hoşlanmadığı iinsanlar olabilir alacaklısı borçlusu vs
Bankadan da biliyorum zengin adamlar öyle filmlerdeki gibi coll giyinmezler onu piyasayı tokatlamak isteyenler genelde yapar coll görünüp iş bağlar vs çok zenginler çok normallerdir gelende hatta bir müşterim 2011 de eczane poşetiyle 300 bin taşıyıp anlık altın alıyordu arabası Toros evi çok kötü bir semtte niye böylesin abi demeden o anlattı çok korkuyorum çok lüks arabaya bineyim de kafamamı sıksınlar diyordu.
Zenginin düşmanı çok olur

Ailesiyle görüşüyor. Haftada birde giderdi onlara, zaten kız kardeşinin profilinde çokça ailecek fotoları var.. Sevimli bir aile hatta... Sadece ailesinden ayrı yaşıyor... Buarada evi zaten çok güzeldi çok güzel döşenmiş tam bir genç erkek evi. Ama benimki de güzel... O yüzden aooo ammada zenginmiş diye bir his uyandırmadı.. Zaten bir şirketleri var belli bir seviyede oldukları belli ve beklenilebilir birşeydi evinin güzel olması. ,
Fakat çevremde çok zengin var, yada hepsini geçtim bende büyük bir şirkette çalışıyorum, misal patronumun miami'de evi yok, olamazda. Ama patronumu dışarda görün, tamam bu adam zengin dersiniz, giyimi duruşu bakışı, gittiği yerler.. Ama o mesela yaşından çok daha küçük gibi giyerdi, hep spor ayakkabı, normal kot tshirt, gözlük saat ise varsa bile dikkatimi çekmedi bilmiyorum belki onlarda sıradandı ve son moda değil düz şeyler düz modeller, çok uyumluda değil. Çok normal bir görüntüsü var... Girişken ve kendini beğenmiş duruşu yok, zaten o yüzden de çok hoşlanıyordum..
Ama miami de evler falan anormal zenginlik bence ya

Ya aslında o gün kapı çaldığında ki stresi, korku gibi değildi , 'off bu nerden çıktı şimdi' gibi öflemeler pöflemeler, 'kapı çalsada açmasamda gitse' tarzındaydı. Bilmiyorum o yüzden kurtlar vadisi gibi korkmadım o gün. Ambiyans bir kız gelmiş gibiydi.... öyle hissettim bilmiyorum.

Buarada türkiyenin sayılı ailelerinden olsa bilirdik ya öylede değil ki..

ama empati yapıyorum o olay için, o gün benim evimde olsaydık, saçma bir arkadaşım yada akrabam kapıyı çalsaydı, evet bende açmazdım. Ama kim olduğunu söylerdim huylanmasın diye. Çünkü evde olana çok huzursuzluk ve rahatsızlık verebilecek bir durum..
Daha evdeyken çıkmamışken iki kez kim diye sordum cevap vermedi, ben toparlanıp giderken tamam tutmaya çalıştı ama niye gidiyosun falan dedi, o an arkadaşım gelmişti flan bile demedi. Ben çıktıktan sonra dedi görüşmek istemediğim bir arkadaşım geldi neden gittin apar topar diye.
Ardından defalarca yazdı ama konuyu oraya getirdiğimde yine söylemedi. Niye söyleyemiyor ki? Benim barışasım geldi birçok kez, o yüzden lafı oraya getirdim birşeyler söylesin diye, ama yok..

ha bide oturduğu sitenin sistemi şöyle, aşağıda güvenlikçiye isim soyisim verip bu kişiye misafir geldim diyorsun, o yukarıyı arıyor sizin adınızı veriyor, onay alınca geçebilirsiniz diyorlar. bir kaç kez onun adı ile girdim dolayısıyla kesin onun dairesi bir başkasının olamaz

zengin olsa ne olacak?

adam düpedüz bir şeyler gizliyor ve net bir açıklama yapmıyor.

çok merak ediyorsan git sor kardeşinin fotoğraflarını gördüm bunlar ne de? evet biz çok zenginiz derse ne değişecek?

Ozaman dışarıdan biri değil güvenliğe isim verseydi içeri almayabilirdi ya da güvenlikten rahat geçen biriyse anahtarı olması lazımdı zile basmazdı

Konunuzu hatirladim ama hala ne oldugunu bilemeyiz o anlatmadikca . Bitirin kafanizda gitsin yoksa kafayi yersiniz dusunmekten.

Helal olsun kizlar Kimsede zengin yapisss gibi cumleler kurmamis valla gozum yasardi :)
Iste bu kadar bilinci KK kadinlari :)
Bencede uzak dur, oyle tipleri tehlikeli olur korkarim ben

O da sıkıntı, bir kadınsa gizlemesi daha fena yani. Ya aynı anda iki kişiyi idare ediyor ya da belalı eski sevgili durumları falan var. Belalı eski sevgili olsa yine bir derece söylerdi sanıyorum gerçi. Dediğim gibi bu insanlar sayılı ailelerden falan değilse o parayı kazanmaları için başka şeylere bulaşmış olmaları lazım, ben istemezdim. Para önemli ama bu kadar da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…