Ekonomik kriz batıracak bizi...

_vanilla_

o bir anne:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
5.512
9
156
Antalya
Sizinle yaşadığımız ekenomik sıkıntıyı paylaşmak istiyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
cnm cok dua et tatlım ınsalahh atlatcaksınızz unutma her kötu gunun ardında güzel bı gun warr sabret cnmm

canım inşallah atlatırsınız... :Saruboceq:
büyümek için risk almak lazım ama şanssız bir döneme denk gelmişsiniz malesef.
bu kriz bitsede rahatlasa insanlar yaa benneyaptımki
Allah yardımcınız olsun canım Şeniz

zararın neresinden dönseniz kardır.
dükkanı aldığı fiyattan biraz daha düşük satması lazım sanırım.
geçmiş olsun

canım çok üzüldüm inşallah kısa sürede düzelir sorunlarınız....
Benim eşimin işi de pc...cafemiz var mülkiyetide kendimize ait ama artık iş yok denecek kadar az,bakalım ne olacak...hayırlısı olsun inş.......

Benim eşim yıllardır bilgisayar sektöründe ve cafemiz vardı geçen seneye kadar....

Bizi ne kriz ne de maddi imkanlar bitirdi akrabaları yedi bitirdi...

Şimdi mesleğiyle pek ilgisi olmayan bir yerde ve hayatımızdan çok memnunuz herşey düzene girdi...

Ticaretin ne olduğunu iyi bilen bir aileyiz...

Dilerim en kısa zamanda sizde sıkıntılarınızdan kurtulursunuz Allah yardımcınız olsun...

Şu sıralar herkes ne yapacağını düşünür durumda.
Çok sayıda kredi maduru var.
Yetkililer çare bulacak İnşaallah.
Faizler düşmeli -vadeler uzatılmalı
Krizi en hafif şekilde atlatabilmek için-hepimiz payımıza düşeni yapmalıyız.
Allah sizin-hepimizin-Ülkemizin ve Dünyamızın yardımcısı olsun.

su krizi en kısa zamanda cok fire vermeden atlatırız insallah
bizim fabrikada da herkesin yüzü gülsede
içler acısı halimiz
bu aydan işten cıkarmalar ve maaşta kesintiler baslıyor
ve biz ailece bu şirkette calısıyoruz
allah sonumuzu hayırlı etsin :Saruboceq:

Krizden etkilenen işini kaybeden o kadar çok aile var ki. Allah herkese yardım etsin. Yaşam koşulları çok ağır. Umarım herşey yoluna girer.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. özellikle işyeri sahipleri için daha zor bir dönem. bir bir kapanıyor ekmek kapıları. Türkiye kriz konusunda oldukça deneyim kazandı. inşallah bunu çabucak aşarız. herkeze iş, aş, bol kazançlar....

Bu kriz uzun yıllara yayılmazsa bence üstesinden gelirsiniz. İnşallah uzun sürmez.

Benim de bir arkadaşım hemşire ve maaşında krizi bahane ederek %25 azaltmaya gitmişler. Neymiş hastaneye alınan cihazları dolarla almışlar dolar çıkınca borçları artmış ve ödeyemez duruma gelmişler falan filan. Resmen kriz fırsatçılığı yapıyor bir çok işyeri. O cihazlar sayesinde kriz olmasaydı da çok kâr etselerdi sanki kâr primi vereceklerdi çalışanlara. Nasıl olsa iş gücü arzı da fazla birisi çıksa yerine girmeye hazır ve nazır onlarca kişi var. Böyle olunca da iş bulamama korkusu ile mecburen devam ediyorlar.

malesef arkadaşlar bu kriz daha çok uzun sürecek.daha yeni başladı.ben çok endişeliyim.zaten mükemmel bir ekonomimiz yok.insanımız krizlere alışık ama 2009 un ilk altı ayı için hiç iyi şeyler söylemiyorlar.insanlar maaş almıyor.arkadaşın eşi gibi bir sebepten kredi alıp geri ödeme imkanları sıfırlanan bir sürü esnaf var.ama HAMDOLSUN! kriz bizi hiç vurmayacakmışkafamçokkarıştı.biz başka memlekette yaşıyoruz sanırım.gerçekler gün gibi ortada hala pembe tablolar çiziyorlar.umarım yanılırım.

Allah yardımcınız olsun canım benimde sözlümü işden çıkarıyolar sadece o da değil bikaç arkadaşı daha var bugün yarın tazminatını verip çıkaracaklar bakalım napıcaz bide eşya taksidine girdik bu ara moralimiz çok bozuk Allah hepimizin yardımcısı olsun

konuyu yeni görüyorum canımm..kriz işi bizide sarstı herkes gibi yeni daha iyi bir semte daha büyük bir eve taşınma planlarımız ertelendi yaza kaldı ozamanda olurmu bilemiyorumm...kredi borçlarını alacaklarını alamadığı için eşim zora girdi...para bulamayınca benim arabayı zararına sattı şimdi birkaç ayda olsa kafası rahatladı iller toparlanır paralar gelir diye umdu ama hayırlısı bakalımm..herkes aynı durumda sıkma canını..ne badireller atlatıldı oda düzelir inşallahh..

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor günler geçiriyoruz hep birlikte. Kriz denilen şey zaten yıllardır var yani hiç eksik olmadı yakamızdan. Bunu fırsat bilen işyerleri varmıdır bilemiyorum ama şunu biliyorumki insanlar kazanamayınca dükkanlarını kapatma durumuna geliyorlar. Hadi biraz daha ayakta duruym demek için masrafları kısmaları gerekiyor. İlk baştada malesef çalışanların maaşları zamları etkileniyo. Daha kötüsü işden çıkarmalar oluyoo, çok zor bi durum herkes için.
Sana ve eşine tavsiyem biraz zararınada olsa biran önce devretmeniz. Çünkü iyi bilirim karı geçtik heray içerde olmak berbat bir durum. Üstelik krediniz varmış. Gerçi konuyu açalı baya olmuş ama bende bugün farkettim. Umarım bu süre içerisinde iyi yönde güzel haberler alırız senden. Yani inan o kadar çok varki şuan bu kriz sıkıntısını yaşayan. Yalnız değilsin asla :1no2:

Allah kimseyi dara düsürmesin...insallah sizde,tüm zordaki insanlarda biran önce bu dertten kurtulur...bol bol dua ediyorum...insallah kabul olur ve insallah dünya daha güzel yasanacak bir yer olur hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…