Arkadaşım benim sana tavsiyem bende ikiyıllık mezunuydum ve geçen sene kpss için azm ettim çalıştım üstelik bir tanade çocuğum var aynı zmanda ev işi çok çalıştım tam bir yıl dershane ev ve bu sene atandım ben 2004 ten beri giriyordum sınavlara ama gerçekten isteyince yapamayacağın birşey yok arkadaşım çalış imkanın varsa dershaneye yazıl yoksa evdesin nasıl olsa çok sıkı çalış ve atan olmaz diye bireşye yok başarabilirsin atandığındada ne yapacağına karar verirsin
ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.İstanbulda ev kiralarını biliyorsunuz.Aniden işten çıkarma durumları olursa kiramı ödeyemem diye korkuyorum.Burada yaşadıklarımı özet geçtim.Eşimle sürekli kavga ediyoruz annesi yüzünden.annesi başka şehirdeyken bizi bu kadar huzursuz ediyodu şimdi aynı şehire taşınacak.ooff ya kayınvalidem o kadar kıskanç ki.ben evli olduğumu hiç hissetmedim sanki o evin hanımıydı.hep gelir ortamıza oturur ogluna yapışır.bazen yatak odamızda bile ben burda yatıcam der.hatta bi kere bizimle uyudu.ogluna sarıldı 3 kişi yattık.yolda yürürken oğlunun elini tutar ben sap gibi öyle gelirim oof yaa daha çok şeyler.bir kaç kez kavga ettik sonucu dayak oldu hemde çoğu kez.
mesleğin var canım, elin adamı ve anası seni ezeceğine en fazla baban ezer nolur yani, azcık dişini sıkarsın baba evinde kpss'ye hazırlanırsın, gençliğini heba etme, yıllar hızla geçiyo kafanı taşalar vurursun sonra keşke şimdiki aklım olsaydıda hayata tutunsaydım bi yerden diye
canım gidiyorum hatta bu sene kursa gittim ama benim 90 almam lazım atanmak için.işte hırs falan yine yazılıcam bu senede kazanmak çok istiyorum hala düşünüyorum umudum var kpss için.Ama bu kadın evime çok sık geliyo,yada telde rahatsız ediyo.bazen çok psikolojimi bozuyo.kafamı toparlayamıyorum.bazen sanırım bu senede olmayacak diye ümitsizliğe kapılıyorum.İnş. bu sene olur.Başka çarem yok gibi gözüküyor.Baba evine dönsem dönülecek bir ortam orda da yok.Bazen çok bunalıyorum.bende çözümü hep kpss de buluyorum ama 3 yıldır hazırlanıp olmayacak bu iş deyip.başka işlere çırpınıyorum.2 yıldır dayak v.s katlanamıyorum bazen.
k.valideniz sizinle mi yattı,ortanıza kıvrılıp yattı mı gerçekten
siz gidip başka yerde yatsaydnız o zaman,kendimi k.validemle yanı yatakta hayal edemedim bi an..
bakın bende öğretmenim,çaresizliğinize üzüldüm ama birçok şeyde sizin elinizde..kpss yi kazananlar çalışıp kazanıyor bunu siz neden yapmayasınız? ayrıca çocuğunuz yok,bir dersanede falan iş bulup pekala geçinebilirsiniz..boşanın diyemem,herkeisn kendi hayatı..ama en azından dayak yemektense asgari ücretle bir işi bulup ekonomik özgürlüğümü kazanmayı tercih ederdim ben.[/Q
istanbulda ev kirası ,yol ,yemek parası ,tek başına yetecek mi sizce.yakıt fatura v.s dersanelerin öğretmenlere verdiği ücretlerden haberiniz yok sanırım
tabiiki gidip başka yere yattım,gidip salondaki koltuğa uzandım.eşimden arkamdan geldi.bi baktım oda gelmiş 3 kişi yine aynı yerdeyiz.midem bulandı kalktım sinirlendim uyuyamıyorum böyle dedim eşimde kalktı.k.valideniz sizinle mi yattı,ortanıza kıvrılıp yattı mı gerçekten
siz gidip başka yerde yatsaydnız o zaman,kendimi k.validemle yanı yatakta hayal edemedim bi an..
bakın bende öğretmenim,çaresizliğinize üzüldüm ama birçok şeyde sizin elinizde..kpss yi kazananlar çalışıp kazanıyor bunu siz neden yapmayasınız? ayrıca çocuğunuz yok,bir dersanede falan iş bulup pekala geçinebilirsiniz..boşanın diyemem,herkeisn kendi hayatı..ama en azından dayak yemektense asgari ücretle bir işi bulup ekonomik özgürlüğümü kazanmayı tercih ederdim ben.
k.valideniz sizinle mi yattı,ortanıza kıvrılıp yattı mı gerçekten
bakın bende öğretmenim,çaresizliğinize üzüldüm ama birçok şeyde sizin elinizde..kpss yi kazananlar çalışıp kazanıyor bunu siz neden yapmayasınız? ayrıca çocuğunuz yok,bir dersanede falan iş bulup pekala geçinebilirsiniz..boşanın diyemem,herkeisn kendi hayatı..ama en azından dayak yemektense asgari ücretle bir işi bulup ekonomik özgürlüğümü kazanmayı tercih ederdim ben.[/Q
istanbulda ev kirası ,yol ,yemek parası ,tek başına yetecek mi sizce.yakıt fatura v.s dersanelerin öğretmenlere verdiği ücretlerden haberiniz yok sanırım
3 yıl istanbulda yaşadım,merak etmeyin dersane ücretinden de haberim var...peki ne öneri sunalım,ne yapmak istiyorsunuz? size burada yardımcı olmaya çalışıyorum,meslektaş olduğumuz için öneri sunmaya çalışıyorum..neden ters tepki veriyorsunuz?
tabiiki gidip başka yere yattım,gidip salondaki koltuğa uzandım.eşimden arkamdan geldi.bi baktım oda gelmiş 3 kişi yine aynı yerdeyiz.midem bulandı kalktım sinirlendim uyuyamıyorum böyle dedim eşimde kalktı.
ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.İstanbulda ev kiralarını biliyorsunuz.Aniden işten çıkarma durumları olursa kiramı ödeyemem diye korkuyorum.Burada yaşadıklarımı özet geçtim.Eşimle sürekli kavga ediyoruz annesi yüzünden.annesi başka şehirdeyken bizi bu kadar huzursuz ediyodu şimdi aynı şehire taşınacak.ooff ya kayınvalidem o kadar kıskanç ki.ben evli olduğumu hiç hissetmedim sanki o evin hanımıydı.hep gelir ortamıza oturur ogluna yapışır.bazen yatak odamızda bile ben burda yatıcam der.hatta bi kere bizimle uyudu.ogluna sarıldı 3 kişi yattık.yolda yürürken oğlunun elini tutar ben sap gibi öyle gelirim oof yaa daha çok şeyler.bir kaç kez kavga ettik sonucu dayak oldu hemde çoğu kez.
bende senin gibi düşündüm,onların altında ezileceğime varsın babam ezsin dedim.kpss annemlerde çalışamam küçük kardeşim var iki tane evde çok gürültü v.s. ben onlara susun desem babam olay çıkarır. annemin evi çok küçük bir odada 3 kardeş yatıcaz.sağlıklı bir ders ortamım olmayacak.en iyisi kendi evim diyorum sonra.1-2 seneye dişini sık diyorum.Umarım Allah hayırlı bir iş kapısı açar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?