- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Saç sabitleyici olanlardan mıSprey sıkabilirsin
Pardon yaa, durulanmayan, şekillendirici saç kremleri var ya, onların kokusu çok güzelSaç sabitleyici olanlardan mı
Bana geliyor. Arkadaşıma koklattım o da geliyor dedi. Sevgilim de söylüyorSana öyle geliyor olmasin. Kimseden böyle birşey duydun mu?
Onlardan zaten kullanıyorum ama bana mısın demiyorPardon yaa, durulanmayan, şekillendirici saç kremleri var ya, onların kokusu çok güzel
Yarın gideyim bari benO koku bakterilerden oluşur genelde.durulama suyuna 1yemek kasigi elma sirkesi koyun hem cok faydalidir o.sac diplerine bi baktirin annenize yada arkadasiniza.yara filan varsa cildiyeye gidin mantar enfeksiyonu filan olabilir.yoksa koku olusmaz diye düşünüyorum
Deodorant bile sıktım ama kokuya engel değilSaçına parfüm sık, saç uçlarına yani dibine değil.
Havalar çok sıcak ve bu yüzden en çok terleyen yerlerden biri de saç derimiz.
Herkese o şekilde koktuğunu sanmıyorum.
Yok canımKendimden yola çıkıyorum da..
Hamile olma ihtimalin var mı?
Canim o zaman bir doktora git derim. Çünkü mantar felan olabilir.Bana geliyor. Arkadaşıma koklattım o da geliyor dedi. Sevgilim de söylüyor
Benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar. Son 2 aydır böyle. Hatta iş arkadaşlarım bile söyledi çok üzülüyorumBazısının saçları değişik kokar mesela kuzenim yıkanır gelirdi ama mis gibi kokmazdı hiç bir zaman maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?