merhaba oğlum yakında 3 aylık olacak.. günde yaklaşık 7-8 kere kaka yapıyor. bu aylarda normalmiş.. ama dikkatimi son zamanlarda çeken bişey var; kakası ekşi kokuyor ve poposunu yıkarken elim yağlanıyor.. acaba bu normal mi doktora gitmemize daha 2 hafta var eğer normal değil derseniz bi arayıp konuşmayı düşünüyorum.. cevaplar için şimdiden teşekkürler..
hanımlarrrr,
aynı sıkıntı bende de var,3-4 gündür böyle...
bebişimin keyfi yerinde ama ben bu kakasının kokusundan dolayı çok endişeliyim, dün örneğin hiç kaka yapmadı, bu sabahta yani az öncede bezi bir doldurki
kokusu çok ekşi kokuyor ve mukus var kakasında, ayrıca kakanın rengi koyu hardal renginde yani acı yeşil ve sıvı....
ne olur bilgisi olanlar bi el alın, yoksa kafayı yemek üzereyim ne olur yardımmmmm....
Merhaba arkadaşlar ihmal etmeyin sakın doktora götürün.Benim oğlum şuanda 4 aylık ondada geçen ay öyle olmuştu.Yeşil renkli sümüksü ve ekşi kokulu yapıyordu kakasını.Doktora götürdüm hemen dışkı tahlili yaptılar.Dışkısında iltihap çıktı.(Halk dilinde zehirli ishal diyorlarmış doktoru öyle dedi)Hemen antibiyotiğe başladı 10 gün kullandık çok şükür düzeldi.Zehirli ishal bebeğin gelişimini çok etkilermiş.İlerlerse çok ciddi sorunlarda çıkabilirmiş.Eğer sadece yeşil yapsaydı çok fazla sorun olmaz dedi annenin beslenmesinden kaynaklanıyor olabilrmiş bazen emzirdiğimiz için.Oyüzden ihmal etmeyin iyi bi doktora götürün.Ben haftasonuna geldiği için kendi doktoruna götüremedim acil devlet hastanesine götürdüm ordaki doktor tahlilde bişeyi yok dedi anlamadım.İçime sinmedi kendi doktorunada götürdüm o teşhis etti hemen anladı.Çok şükür doktorumuz çok iyi bi doktor.İhmal etmeyin arkadaşlar....
Merhaba arkasaşlar... benim oğlum 2 buçuk aylık. İnek sütü alerjisi var. Aptamil pregomin As mama kullanmaua başladık ve kakası ekşi kokılu ve koyu yeşil gelmeye başladı. Acaba mamayla alakalı olabilir mi? Ya sizin yazdıklarınız gibi bişey mi acaba? ?? Cevap yazarsanız çok yardımcı olursunuz...
Merhaba arkasaşlar... benim oğlum 2 buçuk aylık. İnek sütü alerjisi var. Aptamil pregomin As mama kullanmaua başladık ve kakası ekşi kokılu ve koyu yeşil gelmeye başladı. Acaba mamayla alakalı olabilir mi? Ya sizin yazdıklarınız gibi bişey mi acaba? ?? Cevap yazarsanız çok yardımcı olursunuz...
Merhaba arkasaşlar... benim oğlum 2 buçuk aylık. İnek sütü alerjisi var. Aptamil pregomin As mama kullanmaua başladık ve kakası ekşi kokılu ve koyu yeşil gelmeye başladı. Acaba mamayla alakalı olabilir mi? Ya sizin yazdıklarınız gibi bişey mi acaba? ?? Cevap yazarsanız çok yardımcı olursunuz... [/
Alerji testinden direk söylediler mi süt alerjisi var diye.
Benim oğlumda bir yaşında süte alerjisi çıktı.
Merhaba oglum 3.5 aylik. Son zamanlarda iki günde bir kaka yapıyor. Kakasi koyu sari ve balçık gibi. Çok da eksi kokuyor. Hem mama hem anne sutu besleniyor. Bu ay doktora gittigimizde muhakkak sorucam