- 30 Aralık 2019
- 4
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi mutluyurek
-
Bundan hariç bir çok konu var.Bu en ufağı daha.Evet burayı okuyan milyonlarca genç erkek var.Cinayet islemeleseler bile kadına şiddeti reva görüyorlar.Herşeyi de hemen o yasaklansin bu yasaklasin. Yasakla mi cozulecek?
Ayrica şiddete yonlendirmiyorlarsa istediklerini yazar cizerler yani. "Turk kizlarini begenmiyorum, yok egolular" vs yazildi diye mi cinayet isleniyor? Erkekler hakkinda da burada bin tane şey yaziyoruz abartmayin ya. Begenmeyen de gitsin ruslarla takilsin zaten. Size niye bu kadar dokundu?
İnternette yazilip cizilen her elestiriyo de bunkadar dert edinmeyin.
Meyilli olan adama bahane gerekmez. Meyilli olmayanda karisini yatakta bassa dovmez.Bundan hariç bir çok konu var.Bu en ufağı daha.Evet burayı okuyan milyonlarca genç erkek var.Cinayet islemeleseler bile kadına şiddeti reva görüyorlar.
kesinlikle katılıyorumAçıkcası ekşi sözlük yazarlarının bir çoğu tuhaf tipler olduğu için genelde yazanları okur geçerim hiç de kafama takmam.
Ben ekşide memnuniyetsizlik salgını olduğunu düşünüyorum.
Sürekli memnuniyetsiz tipler türemiş.
Depresyon sebebi. Okuyordum bir ara. Allahım yani batmışız, ölmüşüz, sürünüyormuşuz haberimiz yokmuş hissine kapıldım. Her şey o kadar kötü, o kadar kötü ki bu ülkede oraya göre.Açıkcası ekşi sözlük yazarlarının bir çoğu tuhaf tipler olduğu için genelde yazanları okur geçerim hiç de kafama takmam.
Ben ekşide memnuniyetsizlik salgını olduğunu düşünüyorum.
Sürekli memnuniyetsiz tipler türemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?