Ekşi sözlük kadınları rahat bıraksın

mutluyurek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
4
23
3
30
Her gün belki milyonlarca insan bu siteye giriyor.Ama konuların bir çoğu kadınları hesap gösteriyor.Bugün yine açılmış bir konu "Türk kızları ile vakit kaybetmenin anlamı yok".
Bu ve benzeri konular resmen gençlerin beyinleri yıkanıyor.Hemen her gün kadına yönelik şiddet olaylarının yaşandığı ülkede bu tip hedef gösterici,insanlara yanlışa sevk edici baslıklar yasaklanmalı.
Ya dersiniz ki aman bu konulara girip te erkekler inanmasın,işte saf olmasınlar.Ufacık bir sebepten kadınları katleden erkekler var.Eminim buraya atılan konular da bunu tetikler.
Birinin dur demesi lazım en azından böyle popüler siteler de daha düzgün şeyler yayınlanmalı.

Açıkcası ekşi sözlük yazarlarının bir çoğu tuhaf tipler olduğu için genelde yazanları okur geçerim hiç de kafama takmam.
Ben ekşide memnuniyetsizlik salgını olduğunu düşünüyorum.
Sürekli memnuniyetsiz tipler türemiş.

Herşeyi de hemen o yasaklansin bu yasaklasin. Yasakla mi cozulecek?
Ayrica şiddete yonlendirmiyorlarsa istediklerini yazar cizerler yani. "Turk kizlarini begenmiyorum, yok egolular" vs yazildi diye mi cinayet isleniyor? Erkekler hakkinda da burada bin tane şey yaziyoruz abartmayin ya. Begenmeyen de gitsin ruslarla takilsin zaten. Size niye bu kadar dokundu?

İnternette yazilip cizilen her elestiriyo de bunkadar dert edinmeyin.

Herşeyi de hemen o yasaklansin bu yasaklasin. Yasakla mi cozulecek?
Ayrica şiddete yonlendirmiyorlarsa istediklerini yazar cizerler yani. "Turk kizlarini begenmiyorum, yok egolular" vs yazildi diye mi cinayet isleniyor? Erkekler hakkinda da burada bin tane şey yaziyoruz abartmayin ya. Begenmeyen de gitsin ruslarla takilsin zaten. Size niye bu kadar dokundu?

İnternette yazilip cizilen her elestiriyo de bunkadar dert edinmeyin.
Bundan hariç bir çok konu var.Bu en ufağı daha.Evet burayı okuyan milyonlarca genç erkek var.Cinayet islemeleseler bile kadına şiddeti reva görüyorlar.

Çünkü onlar bizim eşimiz abimiz babamız ve ya akrabamız değil. Çok kolay zihniyeti bozuk insanın başkasını karalaması. Bir kadına laf atarken 100 defa düşünseler keşke onları bir kadın dünyaya getirdi, bir kadınla evlendi ve ya bir kız çocuğu olacak. Başlarına gelmeden anlamayacaklar. Onlara diyecek tek laf dinime küfreden müslüman olsa bari'dir.

Herkesin beyni var, ekşi sözlük okuyanlar da okuduklarından çıkarım yapabilecek kapasitedeler. İstediklerini yazsınlar rahatsız oluyorsanız okumazsınız, orada yazılanları mantıklı bulan erkeklerle takılmazsınız. Ben okumuyorum açıkçası ne yazıyorlar bilmiyorum, kendi fikri der geçerim bir yerde rastlarsam.

Açıkcası ekşi sözlük yazarlarının bir çoğu tuhaf tipler olduğu için genelde yazanları okur geçerim hiç de kafama takmam.
kesinlikle katılıyorum
şu tipler şöyledir bu tipler böyle diye bir dünya yargıyla dolu site
şahsen ben hayata o kişiler bu kişiler diye genellemeler üstünden at gözlükleriyle baktığımı düşünmüyorum o yüzden de okumuyorum:))
ha film yorumu dizi yorumu kitap önerisi filan okurum oradan sadece o ayrı

Depresyon sebebi. Okuyordum bir ara. Allahım yani batmışız, ölmüşüz, sürünüyormuşuz haberimiz yokmuş hissine kapıldım. Her şey o kadar kötü, o kadar kötü ki bu ülkede oraya göre.
Kesinlikle okumuyorum.

türk kadınlarına laf edenler kendilerini biscolota erkeği olarak görüyorsa tabi :deli:
beğenmeyen ikilesin türk kadınları da böyle gevşek ağız budalalari beğenmiyor..:KK3:
eksi sozluk acayip boş ve gereksiz bir site öğreneceğiniz hiç birşey olamaz sadece zaman israfı hiç girip bakmadım ama çoğunluk duyduğum tüy bitmemiş ergenlerin cirit attığı site :KK75:

Ekşi sözlükte yazar olmak buradaki kadar kolay. Ben seviyorum orayı aradığımı bir burada bir orada buluyorum
Bizde de çoğu erkekleri gömen şeyler yazılıp ciziliyor ya da kv yi cok mu alingansiniz her zaman böyle ?
Not: Eksi yazarlarinin cogu egolu ve sanki uzaydan bildiriyorlar eskiden daha da güzeldi orası ama bu durum benim orayı sevmeme engel değil.

forum yazarları kendı ıclerınde kendılerıne aıt bır kultur egıtım terbıye ıcınde buyumusler herkes kendı dusuncesını yazar gecer katılırsınız katılmazsınız sızın bılecegınız sey

eger sapkınlıgı anarşiyi falan dogurmuyorsa yazılan sey ben umursamıyorum herkes ıstedıgı yorumu ıstedıgı dusunceyı soylesın dıyorum sahsen banane

zaten egıtım ve zeka sevıyesı dusuk ınsanlarla pek muhattapda olmam uslup olarak x ınsanları soyle dıye baslayan bır muhabbete dahıl olmam kendı ıclerınde kendı kendılerını yesın bamyalar x kadınları soyle dıyenler nefes alsın yeter dıyenlerle aynı bu soylemlerın hepsı aclıktan yanı cokta fifi

Eşini öldürenler 10da 1inin bile ekşi yazarı ya da okuyucusu olduğunu sanmam. Bu kadar dert edindiyseniz şikayet edebilirsiniz. Her şeyi yasaklayalım zihniyetini de ben sevmiyorum. Adamlar Türk kızını sevmiyorsa sevmez. Zorla mı sevdireceksiniz? Sizi ilgilendiren ne ki tam olarak?

Back
X