Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

Bir de türk kadınlarıyla ilgili söyle bir paradigmaları var ; onlara gore turk kadınları

kaba saba maço nargileci , baba parası yiyen bmw süren , tesbihli , babası mutehait olan erkeklerden hoşlanıyor diyorlar . Bir de efendi erkek serseri erkek genelllemeleri var ki evlere senlik

ama bu yaptıkları yeni yetisen erkekleri olumsuz etkiliyor bence

İçindeki nefreti kusmak için yer arayanların mecrası ekşi sözlük. Her zaman, her konuda sabit fikirliler. Bu sadece kadınlar için geçerli değil, her konuda böyleler. Karakterli olmayı bolca eleştirmek, küçük görmek, asla beğenmemek sanan tiplerle dolu orası. Aslında at gözlüklü, bencil ve kibirli çoğu. Bunun kendileri de farkında. (Hepsi böyle diyemem.Çok donanımlı, aklı başında, objektif yorumlar da okudum. Ama parmakla sayılacak kadar az.) Ekşi sözlük hiçbir şeyi beğenmeme timi diyerek dalga geçenleri de var. Çünkü geneli, kendi fikri dışındaki fikirleri aşağılar, yok sayar.

Benim hesabım da var orada ama son yıllarda ekşi sözlüğün hali cidden içler acısı. Şu sıralar tahammül etmekte zorlanıyorum.

Bize ne bir avuç boş insandan. Tüm erkekleri temsil etmiyorlar. Tabi ki 1.70 boy, koca göbek, kıl yumağı ve böyle cahil halleriyle; 1.75 boy, 55 kg Rus kızlarına layık hepsi

Ya bir de su genellemelerine hasta oluyorum

Türk kızları narrgileci serseri maço tiplerle birlikteymiş hep
efendi erkekleri friendzone alıyormusuz

Olayın bunla ilgilisi yok , pasifler özgüvensizler belkide maddi durumları yetersiz oldugu için böyleler bilmiyorum

bu tür erkeklere bakılmaz zaten ,

erkek dedigin özgüvenli olcak ağzı laf yapcak

Kaç senedir forumdayım, genelde de bdvde.
Böyle konular çok çok az.
Genelde kadınların fedakar olduğu, hatta sevgisinden kendi kendini evlendirdiği,
yine de değer göremediği , nikahtan sonra elindeki prensin öküze dönüştüğünden dert yanan kadınlardan konular oluyor burada.
Neden onları okumuyorlar madem?

O şımarık premseslere onlardan önce biz kızıp söyleniyoruz zaten.
İşleri güçleri eğlence, tırı vırı.

Hadisinler oradan

Başlığı görüp damlarlar birazdan.
Sesleneyim madem:
Açın da totonuzla eğlenin, akıl fukarası zihninizden nefret edin.

Benimde orda bi hesabım var..
fakat burç yorumuna bile girdiğimde saydırmaları veya bi konuyu eğer kadınsalsa hede hödö saçmalığıyla bitirmeleri cidden anlamsız... önlerinde ki organı Tanrı ilah etmiş ve sadece o organın olması yeterliymiş bi kitap okumasan da veya çok şey bilmesen de olur tiplemecisi çoğu.. hani herkesin çevresinde mutlaka, şu kızı yatağa attım diğeri geldi ben istemedim tipleri vardır ya; heh iste onlar orda egolarını tatmin edip blogger veya yazarlıkla prim yapmaya çalışan tipler..
Belki o beğenmediği Türk kızının karşısına geçse iki kelimeyi bi araya getirememe telaşıdır hani bazı insanların ağzına vurur ya o hesap

Erkekler de artık paragöz.
Hatta burada bir konu var. Baktınız mı bilmiyorum.
Görümce konu açmış, polis kardeşi diş hekimi kızla görüşüyor. Daha ilk hafta, ilk flört,ilk buluşma.
Dakika bir gol bir, kızın mirasla evi var, birikmişi var, nişanı, kınayı yaparım; eşyaların birazını alırım diyor.
Ona rağmen polis adam 7 bin tl ile bile düğünü beraber yapalım diye teklif götürüyor.
Bu nedir dedim okuyunca..
Yani böyle adamlar da var. Hatta çok çoğaldı..
Yani 7 bin tl kazanan devlet memuru polis adam bile böyleyse, bazı hemcinslerimin paragöz olması normal.
Link de bu:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...onusunda-konu-acmistim-hatirlarsaniz.1119630/

Not: Tabi ki her kadın paragöz değildir.Ekşi sözlükte abartmışlar.

Bence klişeleri eleştiriyorlar. Hayatta ki tek amacı zengin koca bulup evlenmek olan parazit gibi geçinen ve sürekli isteyen kadınlardan bahsediyorlar. Ben üstüme alınmıyorum mesela sizde alınmayın. Kendileri bilirkişi değil sonuçta milyonlarca insan milyonlarca fikir var. Hiç birini engelleyemeyiz gülüp geçersek rahatsızda olmayız.

Ekşi sözlüğü takip etmiyorum ama burayı takip etmelerini öneririm.

Kocalar, karıları çalışsın maaş kartını kendilerine versin istiyorlar. Yetmiyor ailesine kul köle olsun istiyorlar ha bu da yetmiyor çocuk doğursun ama hemen kilo verip manken gibi olsun istiyorlar. Veremezlerse aşşalayıp psikolojik baskı yapıyorlar. Bitti mi hayır, yeri gelince aldatıp boynuzda takıyorlar. Suçlusu da evde ki kadın olsun.
Yetti mi hayır... Yeri geldi mi karısını dövüyorlar, öldürüyorlar sonra namusumu temizledim diyip, alkış bekliyorlar. Yetti mi hayır, mahkemede iyi hal indirimi alıyorlar tahrik etti diye.

E Türk kadınları tü kaka da erkekleri ne acaba? Kaç kadın müzdarip bu konulardan. O kadar çok kadın var ki mutsuz...

Ozguvensiz tipler oldukları için anca klavye başında Türk kadınlarına atıp tutuyorlar. Ama dışarıda da saydıkları kadınlar için bin takla atarlar. Sanırım unutuyorlar kendi annelerinin de Türk olduğunu (Çoğunlukla) . Acaba siteye ne yazsam da kendimi haklı çoğunlugun içine soksam diye düşünüyorlar

Çoğunluk erkek yazar aslında memlekette olan erkeği yansıtıyorlar, kadın cinayetleri den belli, kadını aşağılık gördükleri, ondandır evlenselerde bu tipler asla mutluluğu yakalayamaz ön yargı var, kabalık var, saygısızlık var, anaerkil yetiştirme var asla mutlu olmayacaklar hayat onlardan böyle kin alacak, eğer ki bu kafayı ve davranışlarını kadınlara karşı değiştirmezlerse

Valla ben de turk erkeklerini, yetistirilme bicimlerini, gereksiz ve sebepsiz ozguvenlerini sevmiyorum. 2013ten beri de hayatima turk kimseyi almadim- biri vardi onun da ABV. Zor kurtuldum-
Bence arabi da abdlisi de rusu da bir cok yonden iyi turk erkeginden.
Bu benim gorusum, kendim bu sekilde denk geliyorum zaten.
Isteyen - turk kizi sevmeyen de gitsin baska bir ulkeden kizla takilsin. Suudi arabistan degil ki burasi yabanci evliligin onunde engel olsun.
Turk kizi mi el kizi mi derseniz ben de bir turk kadini olarak el kizini secerdim. Neredeyse tum kiz arkadaslarim bir erkegin boyundurlugu altinda ve bundan gram rahatsiz olmuyor. Mesela yıllarca "babam izin vermedi" diye yan sehri bile gormeyen, sevgiliyken "sevgilim izin vermiyor" diye dar pantolon giymeyen, evliyken "koca izni" yüzünden bir arkadasinin dugunune yan sehre bile gitmeyen ve bundan asla rahatsiz olmayan insanlar.
Yasim 28, etrafimdaki cogu kiz erkek avinda. Evlenmek istiyor. Ama yeter ki evlensin. Adamin bir vasfi yok... damat sadece bir figur.
Kimsenin yatak odasina girmedim , olayin aslini bilemem tabii ama o kadar kiz yurdunda kiz evinde kiz kiza tatillerde kaldim. Bizim kadinlarin kafa yapisina gore cinsellik aci veren tü kaka birsey.
Birsey yasayan "karsisindaki" istedi diye yasiyor. Ya da ayrildiktan sonra "beni kullandi" diye kendini daglara taslara vuruyor. Yasamayan 1 yillik sevgilisi,3 aylik sozlusu onu opmek istedi diye "niyeti beni kullanmak mi" diye dusunuyor..
Kaldi ki bizim kizlarda ego 1500.
"Ben herseyin en iyisine layigim" diye sacma bir inanislari var. Bunu asgari ucretli adamla evlenip 3 bin liralik gelinlik aldiran kizlardan gorebilirsiniz.
Ayni zamanda asla yemege para odemez ve bunu erkekten beklerler...
Bana cokk ilginc geliyor.
Erkek olsam ben de tipik ozelliklere sahip, benimle kalmak icin anasigile "mervelerdeyim" diye yalan soyleyen ve butun gece bunun stresini yasayan biriyle sevgili olmak istemezdim.
Ama tabii ki herkesin secimi kendine. Bir başkasının ne düşündüğünden bize ne?

Bir de ben tüm kadınları güçlü, kendinden emin, dimdik ayakları üstünde görmek istiyorum. Kimseye muhtaç yaşamamalarını kimseye kendilerini ezdirmemelerini. Burda ki çoğu derdim var konusunu görüyoruz. Çoğu kadının harekete geçip bir şeyler yapması hayatına eşine kayınvalidesine bir dur demesi gerekirken yüzüne tükürseler yarabbi şükür diyen var. Bende çok şey demek istiyorum ama artık polemiklere girerek bir şeylerin değişmeyeceğini öğrendim. Ekşi sözlük yazarlarıda sen ben gibi insanlar hatta çoğu yaşadığı değil yaşamak istediği hayatı yüceltiyor. Bırak yazıp mutlu olsunlar sonra yurdum insanı hayatlarına bir bir devam edecekler nasılsa.

Ekşi dediğin herkese açık bi platform değil mi? Demek ki bu görüş türk erkeklerinin bi kısmında var. türk kadınlarıyla daha çok muhattaplar, bizi tanıyorlar, doğal olarak bizi eleştiriyorlar. Biz de burada onları gömüyoruz. Türk erkeği aldatır, annecidir vs vs... genellemeler yanlış tabi.

Ülkece toptan sıkıntılıyız bence. Bir resete ihtiyacımız var sonumuz hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…