Bize ne bir avuç boş insandan. Tüm erkekleri temsil etmiyorlar. Tabi ki 1.70 boy, koca göbek, kıl yumağı ve böyle cahil halleriyle; 1.75 boy, 55 kg Rus kızlarına layık hepsiEkşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?
The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar
87 doğumlu erkeklerden sonraki nesil tuhaf bence ?
Bunların anaları turk degil mi ?
Ekşi sözlük toplumdaki erkeklerin kucuk bir prototipi, kk da kadinlarin.
Burdaki nisan alisverisinde istedigim yussugu almadı, ilk bulusmada risotto ismarlamadi cimri mi, 15 binlik koltuk takimini bana cok gordu, bir kere evleniyorum istedigim gelinligi alsin, sevgilim 15 gundur işsiz ayrilayim mi konularini ve o konulara verilen yanitlari okursaniz kadınlardan neden nefret ettiklerini anlarsiniz.
Cogu bol keseden salliyor, arkasindan saydirdiklari turk kizlarinin pesinde maymun oluyorlar ama Hepsi de haksiz degil yani.
Ekşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?
The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar
Ekşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?
Doktorları da unutmayın. Doktor ve öğretmen maaşlarına takmış durumdalar:)Ben yazarım orda yaaa:) 30 yaş üstü bekar kadınlara ve öğretmenlere laf soktukları zaman ben de yapıştırıyorum lafı :)))
Ülkece toptan sıkıntılıyız bence. Bir resete ihtiyacımız var sonumuz hayır olsun.Erkekler de artık paragöz.
Hatta burada bir konu var. Baktınız mı bilmiyorum.
Görümce konu açmış, polis kardeşi diş hekimi kızla görüşüyor. Daha ilk hafta, ilk flört,ilk buluşma.
Dakika bir gol bir, kızın mirasla evi var, birikmişi var, nişanı, kınayı yaparım; eşyaların birazını alırım diyor.
Ona rağmen polis adam 7 bin tl ile bile düğünü beraber yapalım diye teklif götürüyor.
Bu nedir dedim okuyunca..
Yani böyle adamlar da var. Hatta çok çoğaldı..
Yani 7 bin tl kazanan devlet memuru polis adam bile böyleyse, bazı hemcinslerimin paragöz olması normal.
Link de bu:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...onusunda-konu-acmistim-hatirlarsaniz.1119630/
Not: Tabi ki her kadın paragöz değildir.Ekşi sözlükte abartmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?