Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

Sen ablalı konu açan, üyesin. Bak az önce fark ettim. Adamların neden hakkımızda saçma sapan düşündüğünü mü merak ediyorsun?

Ablam, o beni unutamaz diyor
Ablam diyor ki benim adım sibelse bu cocugu nikah masasına oturturum diyor

Kadınların birçoğunun erkekler haklarında neden kötü düşündüğünü merak edersen, BDV okumak serbest.

Genellemeyi sever bizim toplum. Haklı tarafları yok değil ama abartıyorlar bazen. Böyle kadınlar olduğu kadar erkekler de var aynı şekilde. Takılmamak lazım çok. :)

Erkekler kadınların sorunlarından anlamıyorlar. Çok mızmızlar. Cidden erkekler acaba kadınlardan daha mı fazla eziliyor diye düşünüyordum ama sonra bunun öyle olmadığını fark ettim. Gerçekten çok mızırdanıyorlar. Çok şikayet ediyorlar. Erkek gibi erkek bulmak çok zor. İstiyorlar ki kadınlar hem çalışsın hem ev işi yapsın hem yatakta çok iyi olsun hem hiç cinsellik yaşamamış olsum hem de ben bu kadını aldattığımda sesini çıkarmasın... Çok şey istiyorlar, çok şey bekliyorlar. Bir de sanırım kadınları televizyonda gördükleri birkaç kişiden yola çıkarak değerlendiriyorlar. Çok takmayın ya. Ben alıştım artık. Kadına olan nefretlerini nasıl bir orijinallikle dile getirecekler, bunu bekliyorum.

Sadece eksi mi acaba yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin millet adini vermeyecegim falanca milletten bir kadin sizin turk kadinlari cok bakimsiz bizim kadinlarimizin fakirinde zengininde bakimli guzellik parayla olmuyo zart zurt . Guzeeeelimm yuzune soyleyemedim ortam musait degildi ama biizm kadinimiz emekci. Maalesef gzune bir rimel sursen bip olursun aksama dayagi yersin genelleme yapiyorum disrdaki sarisin kadina salyasi akan adamin karisi sacini sari yapsin bakalim aksam kac sopa dayak yiyor cocuklarinin onunde acaba 1 bardak disarda birseyler icsin bakalim sinirlendim burda kesiyorum

Kız "düşüremedikleri" ve elleri bi' taraflarında pc başında oldukları içindir tüm gün
Ooooo bu çok sert oldu
Ben de diyecektim ki çok naif yazmışsın Velvette
Orgazm noktaları sadece klavye çünkü.
Geçen gün denk geldim bir konuya, yerli hatunlar neden kokuyormuş
Yine aynı ekşicilerden biri vermiş mehteri, ''Totosundaki tüylerde birikerek tortu haline gelmiş kakaları uzak mesafeden kokan bir yerli erkeğin bunu belirtmesi çok garip'' minvalinde,
Yani herhangi bir güruhun ,alamadığı hıncını bir gruba mal ederek genelleme yapması kadar salakça başka bir durum daha yoktur.
Diyip gidiyorum

Ben kk ve ekşiyi bir tutmuyorum ayrıca.Ben şöyle konuları çok görmüyorum mesela ''Türk erkekleri reröre'',''30'undan sonra evlenmeyen adamın keko(?) olması'',''30 yaşında bakir erkek'',''Türk erkeklerinin sevişmeyi bilmiyor oluşu'',''Türk erkeklerinin kültürsüzlüğü'',''Türk erkeklerinin pis olması'',''Türk erkekleri gitsin İtalyanlar gelsin'',''İtalyan erkekleri''...Sonsuza gidiyor.
Burada genellemeye dayalı açılan çoğu konu bile bir süre sonra kapatılıyor şikayetlerle,onun dışında açılan konular hep kişiye dayalı.Arada olayı genellemeye vuran tipler çıkıyor o da 1 2 yorum sonra sönüp gidiyor zaten.Neresi aynı bunun ?

Erkek evi geçindirmek zorunda...

Eeeeeee aynen
Türk kızları evlenmeden sevişmiyor kezban yazmıyorlar mı yazıyorlar. Sonra başka başlığa bakire olmayan kızla evlenmek adı altında benim midem almaz rererörö yazıyorlar. Gerisini siz hesap edin.

Katiliyorum.
Youtube'da Turkiye'de yasayan Rus bir hanim cikiyor. Alttaki yorumlarda da yine Turk kadinlarina hakaret. Ben de, para olmasa Rus kadinlari sizlere bakar mi saniyorsunuz ayılar, yazdım. O kadar çok küfür yedim ki sormayın.

Pek çoğunun gördüğü gerçek meme, 2 yaşında annelerini emerken gördüklerinden ibaret; bi de kadınlar hakkında konuşuyorlar Müdür.

Ay evet ben de o yorumu okuyup bi oha çektim de geldim

Yani eksisozluk zaten gayet nefret soylemleriyle dolu bir platform. Turkiye'den .... olup gitmek seklinde bir baslik var, malum ben de yurtdisinda yasayinca okuyayim dedim diger goc edenler ne yazmis. Puuuuu acaip kufurler ucusmus. Bir taraf durmayin ... olup gidin diyor, diger taraf cevaben kimin ulkesinden kimi kovuyorsun diyor, obur taraf ... olup gitmeyelim efendice gitsek olmuyor mu yazmis Hakaret icerikli her turlu soylem ucusmus. Gercekten yazili Turk dilinin %80inini kufur olusturuyor artik

Ya ben orada bir dizinin yorumlarına bakmaya girmiştim onu da savaş alanına çevirmişler
İnsan dizi üzerine bu kadar hararetlenir mi

Pek çoğunun gördüğü gerçek meme, 2 yaşında annelerini emerken gördüklerinden ibaret; bi de kadınlar hakkında konuşuyorlar Müdür.
Sorma, iki torbacı, iki siyah takım elbiseli tipi,sadece mekan kapısında gören bile ''Ben ne ortamlar gördüm beaa'' diye kanatlarını iki yana açmak suretiyle ağız gevşeterek kasılan denyolar ile genelleme yaparak konuşan hanzolar aynı b.kun laciverti hacı.
Büyümek de güzel şeymiş bak , kendi kendimi sevdim ben, olgunlaşıyor olmak ve gerçekten küçük şeyleri artık iplemiyor olmak çok iyiymiş bee.
Sen ne dersin ?

Ben zombi vurmaya devam derim. Bazı şeyler hiç değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…