- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ablam, o beni unutamaz diyor
Ablam diyor ki benim adım sibelse bu cocugu nikah masasına oturturum diyor
Sadece eksi mi acaba yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin millet adini vermeyecegim falanca milletten bir kadin sizin turk kadinlari cok bakimsiz bizim kadinlarimizin fakirinde zengininde bakimli guzellik parayla olmuyo zart zurt . Guzeeeelimm yuzune soyleyemedim ortam musait degildi ama biizm kadinimiz emekci. Maalesef gzune bir rimel sursen bip olursun aksama dayagi yersin genelleme yapiyorum disrdaki sarisin kadina salyasi akan adamin karisi sacini sari yapsin bakalim aksam kac sopa dayak yiyor cocuklarinin onunde acaba 1 bardak disarda birseyler icsin bakalim sinirlendim burda kesiyorumEkşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?
The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar
87 doğumlu erkeklerden sonraki nesil tuhaf bence ?
Bunların anaları turk degil mi ?
Kız "düşüremedikleri" ve elleri bi' taraflarında pc başında oldukları içindir tüm gün
Ben de diyecektim ki çok naif yazmışsınOoooo bu çok sert oldu
Erkek evi geçindirmek zorunda...Az önce bir konuda “kayınvaliden evini kocanın üstüne yapsın, mezara mı götürecekmiş paraları” diye bir yorum okudum. İşte bu zihniyetteki insanları tüm kadınlara genelliyorlar. Tabii bir de bunun erkek evi geçindirmek zorunda versiyonları falan var. Erkeği ve ailesini de kullanmak isteyen kadın çok günümüzde. Onlar da herkesi aynı kefeye koyuyorlar maalesef. Ben bu sitede çokça zaman geçirince adamları da anlamaya başladım.
Bir de geçen biri akıl veriyordu, “o pintiyle evlen boşan da nafakanı al” diye. Ne diyebilirsin böyle hemcinslerin varken. Ekşidekilerin çoğu okumuş etmiş adamlar, cahil asalak kadın istemiyorlar.
Bütün erkekeelr aynı değil mi zaten. Onların gözünde Namusuyla edebiyle oturan yatağa atamadiklari kadınlar hep kezban olur, rahat kadınlar asifte. Onlara göre Türk kızları kısa şişman çirkin sabahtan akşama kadar trip atmaktan başka hiç bişey yapmayan boş kafalı gereksiz varlıklar . Ama o kızlardan biriyle sevgili olmak için de bı taraflarını yirtiyorlar. Kel kafalarına koca gobeklerine bakmadan beni kim beğensin diye düşünmeden yabancı kizlarin hayalini kuruyorlar. Türk erkekleri deki bu aşırı özgüven saçmalığı da nereden geliyor onu anlamıyorum. Birinin bunları acilen 'ayna' denen nesneyle tanistirmasi gerekiyor.
Sadece eksi mi acaba yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin millet adini vermeyecegim falanca milletten bir kadin sizin turk kadinlari cok bakimsiz bizim kadinlarimizin fakirinde zengininde bakimli guzellik parayla olmuyo zart zurt . Guzeeeelimm yuzune soyleyemedim ortam musait degildi ama biizm kadinimiz emekci. Maalesef gzune bir rimel sursen bip olursun aksama dayagi yersin genelleme yapiyorum disrdaki sarisin kadina salyasi akan adamin karisi sacini sari yapsin bakalim aksam kac sopa dayak yiyor cocuklarinin onunde acaba 1 bardak disarda birseyler icsin bakalim sinirlendim burda kesiyorum
Ben de diyecektim ki çok naif yazmışsınVelvette
Orgazm noktaları sadece klavye çünkü.
Geçen gün denk geldim bir konuya, yerli hatunlar neden kokuyormuş
Yine aynı ekşicilerden biri vermiş mehteri, ''Totosundaki tüylerde birikerek tortu haline gelmiş kakaları uzak mesafeden kokan bir yerli erkeğin bunu belirtmesi çok garip'' minvalinde,
Yani herhangi bir güruhun ,alamadığı hıncını bir gruba mal ederek genelleme yapması kadar salakça başka bir durum daha yoktur.
Diyip gidiyorum
Ay evet ben de o yorumu okuyup bi oha çektim de geldimAz önce bir konuda “kayınvaliden evini kocanın üstüne yapsın, mezara mı götürecekmiş paraları” diye bir yorum okudum. İşte bu zihniyetteki insanları tüm kadınlara genelliyorlar. Tabii bir de bunun erkek evi geçindirmek zorunda versiyonları falan var. Erkeği ve ailesini de kullanmak isteyen kadın çok günümüzde. Onlar da herkesi aynı kefeye koyuyorlar maalesef. Ben bu sitede çokça zaman geçirince adamları da anlamaya başladım.
Bir de geçen biri akıl veriyordu, “o pintiyle evlen boşan da nafakanı al” diye. Ne diyebilirsin böyle hemcinslerin varken. Ekşidekilerin çoğu okumuş etmiş adamlar, cahil asalak kadın istemiyorlar.
Yani eksisozluk zaten gayet nefret soylemleriyle dolu bir platform. Turkiye'den .... olup gitmek seklinde bir baslik var, malum ben de yurtdisinda yasayinca okuyayim dedim diger goc edenler ne yazmis. Puuuuu acaip kufurler ucusmus. Bir taraf durmayin ... olup gidin diyor, diger taraf cevaben kimin ulkesinden kimi kovuyorsun diyor, obur taraf ... olup gitmeyelim efendice gitsek olmuyor mu yazmis Hakaret icerikli her turlu soylem ucusmus. Gercekten yazili Turk dilinin %80inini kufur olusturuyor artik
Sorma, iki torbacı, iki siyah takım elbiseli tipi,sadece mekan kapısında gören bile ''Ben ne ortamlar gördüm beaa'' diye kanatlarını iki yana açmak suretiyle ağız gevşeterek kasılan denyolar ile genelleme yaparak konuşan hanzolar aynı b.kun laciverti hacı.Pek çoğunun gördüğü gerçek meme, 2 yaşında annelerini emerken gördüklerinden ibaret; bi de kadınlar hakkında konuşuyorlar Müdür.
Sorma, iki torbacı, iki siyah takım elbiseli tipi,sadece mekan kapısında gören bile ''Ben ne ortamlar gördüm beaa'' diye kanatlarını iki yana açmak suretiyle ağız gevşeterek kasılan denyolar ile genelleme yaparak konuşan hanzolar aynı b.kun laciverti hacı.
Büyümek de güzel şeymiş bak , kendi kendimi sevdim ben, olgunlaşıyor olmak ve gerçekten küçük şeyleri artık iplemiyor olmak çok iyiymiş bee.
Sen ne dersin ?
Kahrolsun bağzı şeyler o zamanBen zombi vurmaya devam derim. Bazı şeyler hiç değişmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?