Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

çoğu okumuş etmiş adamlar, cahil asalak kadın istemiyorlar.
Şu cümle buram buram cahillik kokuyor. Okumuş cahiller diye bir gerçek bu ülkede. Saf cahillerden daha zararlı bir topluluk. Asalak nitelendirmesine geldiğimizde ise elbet vardır, yok demiyorum. Ancak ‘kadın şöyle yapsa nolur böyle yapsa nolur’ diyen ataerkil düzenle kadınlarımız asalaklaştırıldı. Önü kesildi bir anlamda. Biz de okuyoruz, sonuçta halka açık bir platform. Her kesimden insan bulmak mümkün o mecrada. Çok usturuplu bireyler de var çok egzantrikler de. Bir de okumuş etmiş asalak istemiyor dediğiniz adamlar Türkle evleneceğime Rus köylüyle evlenirim daha iyi falan diyor. Burada olay sizin sandığınız gibi de değil

-Hamiş-Kociş gibi itici kelimeler
-Sevgilim üstüme boşaldı acaba hamilemiyim
-Kızlık zarımı diktircem acaba kanama garantilimi
-kocam 3 gündür sevişmiyo beni beğenmiyomu
-kayınvaldem gezmeye gidiyo çocuğuma bakmıyo
Hergün trilyon tane böyle konuların açılması ve sanki türk kadını koca bulup çocuk doğurmak için dünyaya gelmiş gibi konuların açılması sizede fenalık getirmiyormu.
Tamamen haksız değiller burda ne saçma konular okuduk

Diyorum ya hepsi hakli degil ama cidden hakli olan da az degil.
Kendisi asgari ucret alip, nişanlım 5 bin kazaniyor, bana istediğim gelinliği almiyor diye aglayanlari gorunce, seninle evlenip cocuk yapanin kafasina ... diyorum yani. Tipki sen kadinsin bakire ol, kahkaha atma, mini giyme diyene dedigim gibi. Hepsi ayni terane... Biri erkegi cuzdan ve sosyal statu olarak goruyor, digeri kadini kiloluk taze et, hizmetci ve yatak arkadasi.

Mesela su an orda gundemde "sevistigi kadini arkadaslarina anlatan erkek" var, ve buna saydiriyorlar, oysa kadin milleti basi girdi, sonu cikti, az kalkti gibi en ince detaylara kadar reklam edebiliyor partnerlerini, yani sezarin hakkini sezara vermeli, hicbirimiz mukemmel degiliz.

Kendileri ne b.kmuş acaba sanırsın ki Princeton mezunu Brad Pittler.....Türk kadınları kezabn diyip kendileri entel kültürlü geçinip karı kız peşine sayfalarca yazı yazıyorlar, Türk kızları güzel değil kısa boylu vb yazıyorlar ama kendileri kimbilir neye benziyorlar Flört etsin etmesin, beğensin beğenmesin bir insan kendi kanı canından kendi toprağından kadınlar için böyle şeyler yazabiliyorsa 5 para etmez gözümde. Boşverin ben ciddiye almıyorum.

Bir de bakire kız, 30 yaşında bekar kadın, bilmem ne yaşında bekar kadın, bilmem ne yaşında evli kadın başlıkları var ki akıllara zarar....bu heriflerin kadınlar hakkında atıp tutmak dışında başka işleri yok galiba ezik kadın düşmanları başınıza kadın kadar taş düşsün.

Kız ne ettin :)
Kuscam

İnsanları en iyi nerelerde tanırsınız biliyor musunuz? Çay, kahve içilen mekânlarda. Kafelerde.

Gidin oturun birine. Çayınızı söyleyin ince bellide ve hiçbir şey ile uğraşmadan insanları gözlemleyin sadece. Bu ülkenin insanı ne yiyor içiyor da bu kafada demezseniz ben de bir şey bilmiyorum. 2015 ve 2016 senelerinde çok gözlemlerdim insanları. Genelleme yapmak doğru olmasa bile, doğru düzgün düşünen insana çok az rastlıyorsunuz.

Bu arada manyaklığımdan değil, yazdığım için yapıyordum.

Bize ne bir avuç boş insandan. Tüm erkekleri temsil etmiyorlar. Tabi ki 1.70 boy, koca göbek, kıl yumağı ve böyle cahil halleriyle; 1.75 boy, 55 kg Rus kızlarına layık hepsi

10gun once Sabiha Gokcen'deydim. Dis hatlarda ust katta bir Mado var orda oturuyordum, 2 tane de siyah sacli, tam Rus degil ama o taraflara benzeyen 2 abla var. Onlerindeki masada da gayet ortayasli yani yasli basli bir adam var "are you sex" seviyesindeki Ingilizcesiyle Instagram var mi demeye calisti

Ederse etsinler onlarin sevgisine mi kaldin? Fark etdigim bir sey var genel olarak her seye nefret ediyorlar sadece kadinlara degil

Bu arada bravo konu sahibi; orada erkekler kadınları gömüyor, sen de burada erkekleri gömdürdün. Gerçi BDV'de her gün erkek gömüyoruz o ayrı da. Şimdi bu konunun amacı neydi? Ayrıca konu BDV'lik mi emin değilim, banlanma ihtimalin yüksek.

Ekside neler yaziliyor bilmiyorum ama benim 10 yasindaki oglum bile , buradaki kizlar Turk kizlarindan bin kat daha iyi anne diyor

Hakaret vs kabul edilemez ancak ulkemizin kadinlarinin kendini gelistirmesi gerektigi de koskocaman bir gercek , ha tabi bunun sebebi yine kizlarini okutmayan , erkenden evlendirmeye kalkan erkekler surusu

Tam bir yumurta mi tavuktan cikar , tavuk mu yumurtadan cikar durumu

Genel olarak ekşi de gerçi her şeye her duruma karşı bir nefret var. Erkeklere keko, kadınlara kezban, öğretmenlere doktorlara ayrı bir öfke. Siyasete zaten hiç girmiyorum kendi görüşlerinde değilse hakaretin ucu bucağı yok. Dün övgüler yağdırdıkları sanatçıya bugün kendi görüşünde fikir beyan etmediği için linç üstüne linç. Bence kendilerinden memnun değiller. Son dönemde bakıyorum zaten çok fikir beyan eden de yok. Biri bir konu açıyor altına saçma saçma cümleler ilkokul düzeyi espriler filan.

Bütün erkekeelr aynı değil mi zaten. Onların gözünde Namusuyla edebiyle oturan yatağa atamadiklari kadınlar hep kezban olur, rahat kadınlar asifte. Onlara göre Türk kızları kısa şişman çirkin sabahtan akşama kadar trip atmaktan başka hiç bişey yapmayan boş kafalı gereksiz varlıklar . Ama o kızlardan biriyle sevgili olmak için de bı taraflarını yirtiyorlar. Kel kafalarına koca gobeklerine bakmadan beni kim beğensin diye düşünmeden yabancı kizlarin hayalini kuruyorlar. Türk erkekleri deki bu aşırı özgüven saçmalığı da nereden geliyor onu anlamıyorum. Birinin bunları acilen 'ayna' denen nesneyle tanistirmasi gerekiyor.

''Türk kadınlarının reröre olması'' şeklindeki başlıkları ben direk görmüyorum.Okusam bile yazılanlar bana komik geliyor açıkçası.Yazan insanların kuyruk acısı olduğu çok bariz çünkü.Ciddiye almıyorum o tip konuları.Eskiden sözlük belki kaliteli bir platformdu,şu an canı sıkılan ergen orada yazıyor.Neyini ciddiye alayım ? Adam ömründe cinsellik yaşamamış kadınların cinsel performansını tartışıyor.Şaka gibi.Her gün açılan cinselliğe dayalı abartılı konular da arttı,eski kaliteli ortamı yok sözlüğün,gözle görülebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…