Eksiğim korkularım bitmiyor...

Tas65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
307
162
53
33
Öyle eksiğim öyle boslukdayimki ne ötesi ne gerisi yok kimsesiz gibiyim oğlum cennet kusum koklayamadım sesini duyamadım kuzum hasretim muhameddim sana öyle hasretimki bir kız kardeşim olcak yolu yarılamak üzereyiz kuzum ama annen çok korkuyor öyle korkularım varki ya aynı şeyler olursa güçlü duruyorum durmaya çalışıyorum ama kopuyor annem kardeşini çok üzüyorum bazen geçmeyecek gibi oluyor ıyi düşünemiyorum hep kaybetme korkusu sariyor senin için çok dua ettim şimdi kardeşim için ediyorum kuzum ben ikinizdende özür dilerim annem seni kaybettim kardeşini üzüyorum beni affedin ne olur rabbim sen gözyaşlarımı dualarımı kabul et sana sığındım...

Allah cennet kusunuzu sefaatciniz yapsin, kiziniza uzun ve saglikli omurler versin size bagislasin insallah. Uzulmeyin siz de cok zor biliyorum ama alan da veren de Allah. Elimizden hic bri sey gelmez. Dusunmeyin o nedenle.

Allah cennet kusunuzu sefaatciniz yapsin, kiziniza uzun ve saglikli omurler versin size bagislasin insallah. Uzulmeyin siz de cok zor biliyorum ama alan da veren de Allah. Elimizden hic bri sey gelmez. Dusunmeyin o nedenle.
Ah içim param parca amena iki yavrumda rabbime emanet ınsallah kızımla sonumuz güzel olur...

Back
X