- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Çok güzel zaman geçiriyoruz açıkça. Hani aramızdaki o elektrik de çok fazla. Birbirimize karşı tutukluklarımız yok asla. Ama nereye kadar bende evlenip anne olmak isteyeceğim ileri de.Yorgun bir adam
Evlilikten çıkmış bir çocuğu var
Bu saatten sonra flort amacli takilacak gibi duruyor
Sizlede guzel zaman geçiriyor
Evlilige uzak fikrimce
İste siz hic evlenemdginiz için anne olmak istediğniz icn evlilik amacli gorusuyorsunuz siizn beklentiniz bu yöndeÇok güzel zaman geçiriyoruz açıkça. Hani aramızdaki o elektrik de çok fazla. Birbirimize karşı tutukluklarımız yok asla. Ama nereye kadar bende evlenip anne olmak isteyeceğim ileri de.
İste siz hic evlenemdginiz için anne olmak istediğniz icn evlilik amacli gorusuyorsunuz siizn beklentiniz bu yönde
Ama adam evlilik yasamis cocukda var
Siz kadar istekli degil
Birde evliliigi umduğu gibi gecmemis ki boşanmis ,evlilige uzak olabilir bu yuzden
Yada gelecekte düşünür.
Sizi daha aceleci gördüm oyuzden uyusmaniz zor
evliliği düşünmeyen adamı nıkah masasına oturmak çok zor
iyi olarak değil de çocuklarla görüştürmediğinden vs bahsediyorBence aranızda "aşk" ve "sevgi" eksik.
Bu eksiklikler senin açından değil, onun açısından eksik.
Adamın evlenmek istediğini düşünmüyorum, hele ki başından kötü bir evlilik geçtiyse evlilik fikrini yeniden oluşturmak çok zor. Ayrıca sürekli eski eşinden bahsetmesinden hiç hoşlanmadım..
zorlamak değil şuan bende bilmiyorum kafam karman çormanKlâsik bir sabahvesen yorumu olarak +1 yazarak gitmek istedim
Bence eksik değil fazla birşeyler var aranızda sevgilinizin sizden önce yaşadığı şeyler gibi.
Şimdiden asker arkadaşı gibi hissediyorsanız ilişkide beklentileriniz karşılanmayacak ve zamanla istekleriniz farkli olacaktır muhtemelen. Siz evlilik isterken onun istememesi gibi şimdiden belli etmiş tavrını.
Gerek var mı bu şekilde devam etmeye, zorlamaya değer mi siz bilirsiniz.
Size değer veriyor, önemsiyor, kötü bir niyet yok. Ama yukarıdaki yoruma harfiyen katılıyorum. Evlilikten yeni çıkmış. Evlilik düşünmüyor. Ya da sizinle düşünmüyor. Birkez evlenen bir kimse evlilik kavramına uzak değildir. Ve uygun kişi çıkarsa yeniden zamanı gelince evlenebilir. Ama sizin evlilik beklentinizi ifade etmeden ileriye dönük bir varsayımınızda bile konuyu kapatarak konuya ne kadar uzak olduğunu tutumuyla belli ediyor. Bilemedim. Nötr bile dursa olabilirdi.
Olmaz gibi..
O evlenmiş çocuğu var, sen hiç evlenmemişsin.
Ve çocuktan dolayı onun eşiyle muhabbeti hiç bitmeyecek.
Sen bunu kaldırabilir misin?
şuan zaten bir çok problemle boğuşurken boğmak istemiyorum onu.Eksik birseylerden ziyade gelecek hedefleriniz farkli. Siz onu boyle kabul ettiginiz icin onun da isine geliyor bu durum. Oturup ciddi ciddi konusmalisiniz. Ileride evlenmek ve cocuk sahibi olmak istediginizi anlatmalisiniz. Eger onun bu yonde planlari yoksa yollarinizi ayirmalisiniz. Bu belirsizlikler cok yorar insani.
Ex esinden konu aralarinda bahsediyorsa ask duygusu olmasa da halen bitirememistir kafasinda. Belki cocuk icin yeniden denemenin yollarini bile ariyor olabilir. Zaten baska sehirdeymissiniz. Sizi de yedege almis sanki. Yasim geliyor demissiniz. Istediginiz zaman evlilik olmuyor maalesef. Aile kurma isteginiz varsa sonu olmayan iliskilere emek vermeyin bence. Sonra siz de yorulabilirsiniz.
çocuk için iletişimde olsun hiç sorun değil benim annem babam da ayrı yeri geldi ben ufakken birlikte hastaneye götürdükleri de oldu.Ben sevgilinizde bir sorun goremedim. Kaldi ki ilgisiz de degil dusuncesiz de degil. Evlenmeye sizin kadar hevesli olmayabilir sonucta bosanali henuz 1 sene olmus. Cocugu var. Kolay surecler degil bunlar. Eski es konusunda da bosanmis ve cocuklu adamlarin eski esleriyle baglarinin kopmasi ne yazik ki mumkun degil, bir sekilde iletisim halinde olacaklar cocuk icin.
seviyorum çünkü.İyi de son bir şans verdiğin adamla evlenmek için can atma sebebin?
Sen bu adamı kaybetmekten korkuyosun ama boşanmış çocuklu bir adam için de 1 yıl önce boşanmak çok tazedir.
kaldırabilirim hatta ona da dedim. çocuk var görüşeceksiniz anlayabiliyorum diye. bana dediği şey ben çocuk için bile onunla görüşmek istemiyorum dedi.
seviyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?