Eksik Bir Şeyler

Yeni boşanmış bir bilirkişi olarak konuya giriş yapıyorum 1 yıl nerdeyse oldu. Çok kısa bir süre önce flört ettiğim adam canımın içi dedi ve ben anksiyete krizi geçirecektim. Nefes alamadım bir an. Çünkü tekrar ilişki yaşamak beni ölesiye korkutuyor şu an. Siz maalesef bekarlığa uyum sürecinde ona yardımcı olacaksınız. Kamu spotu:Yeni boşanmış kişilerden kaçın arkadaşlar

güzel kamu spotu olmuş

Sizin yoruma %100 katılıyorum, daha önce de boşanmış ex sevgiliyle ilgili yorumunuzu görmüştüm kaç kez beğensem az.

Bazı boşanmış erkekler (hepsi değil tabi ki) kafayı yakmış oluyor, kesinlikle değil evlenmek bağlanmak istemiyor, işe sevgililik adını koymak bile istemiyor. Benimki bana bağlanmaktan çok korkuyorum, ilişki istemiyorum, evlenmeyi hiç düşünmüyorum travmalıyım sağlıklı değilim demişti. Sonuç popişe tekme oldu tabi

Ben de bu yoruma %100 katılıyorum en iyisini yapmışsınız ben çok zaman kaybettim onda, onun suçu yoktu ben gördüğümü düzeltmeye çalışmıştım çok şükür kurtulmuştum sonunda.

genelleme yapmamak lazım ama geneli böyle maalesef

benimki allahtan sevgilim olduğunun farkında

Bu arada, evliliği kesinlikle düşünmüyorum diyen kişilerin, o an hayatlarında ya kimse yok yada hayatlarındaki kişi ile evlenmek istemediklerini düşünüyorum. Gerçekten sevdiği, iyi anlaştığı, kaybetmek istemediği birine, kimse evlenmeyeceğim diye tutturmaz. Sizin daha yeni konu sahibi, aradan 1 2 yıl geçer, herşey iyi gidiyordur , evlenmek istersiniz siz, erkek arkadaşınız hala ben düşünmüyorum deyip kenara çekiliyorsa sizi sevmiyordur bence.

Boşanmış erkeklerde farklı bence panpa. Benim bir tanıdık var, 38 yaşında boşanmış 2 çocuklu bir erkek. Asla aşık olmak istemiyorum diyordu günübirlik ilişkiler yaşıyordu. Sonra aşık oldu 2 yıl birliktelikten sonra kız ya evlenelim ya ayrılalım dedi. Evlenmeyi asla istemediği için ayrıldılar. O ara ekşisözlüğe ayrılıkla ilgili 864335 şey yazdı, ne zaman arasak sorsak mutsuzu, içine kapandı, bir kez arkadaş toplantısında yanımızda ağladı... kadınlar ayağa kalkıp yola devam edebiliyor ama boşanmış erkekler bazen aşkını kaybetmek pahasına evlenmekten kaçıyor. Acaip bir kafa yani. Aşktan kaçanı, sevmeye başladım o yüzden kaçtım diyeni... bağlanmam diyen erkekten kaçmak gerek bir yol olmuyor.

Çok saçma gerçekten, nasıl bir psikoloji içindeler acaba? Aşık olmaktan korktum, sevmekten korktum ayrıldım diyenleri duyuyorum ben de arada ama hep bahane olduğunu, ayrılma isteklerine kılıf olarak uydurduklarını düşünürdüm. Kadınlar belki, anne olma isteği, yaşım geçiyor düşüncesi ile daha mı açık olabiliyorlar yeniden evlilik fikrine?
Ben 6 ay evli kaldım, 10 ay önce boşandım. Boşandığım gün bile, ben yine evlenirim, evlilik güzel, doğru kişi olursa hiç düşünmem diyordum, öyleyim şuanda hala :)

O tip erkeklerin kafa milyon anlamak mümkün değil.
Kadınlar kötü olaylar hiç olmamış gibi yapabiliyor, bence kadın psikolojisi çok çok sağlam. Aşktan kaöan kadın hiç duymadım ben de. Aşk çok çok kıymetli bir şey, bulunca tutunmak gerek kadınlar da kıymetini biliyor. Bu tanıdık abimiz de boşanlaı çok oldu yani 8-10 yıl olmuştur. Boşanalı 10 yıl olmuş hala daha neyin travması allah aşkına bana çok saçma gelmişti.
Ona da aşk çok değerli neden göz göre göre kaybediyorsun, neden mutluluğun kaçıp gitmesine izin veriyorsun demiştim. O da olsun, aşk olmasa da olur ben sadece kariyerimle ilgiliyim demişti. Bilemedim yani erkekler için aşk olmasa da olur konumunda olabiliyor belki....anlamak mümkün değil bu herifleri topunun adı batsın

amin

Ben eksik şeyi söyleyim. Eski eşini duygusal olarak tamamen bitirememiş ve bu da doğal olarak sana yansıyor.

Hayır kendim için demiyorum ya da ben seviyorum diye değil benim de kafamda acaba diye bir soru vardı yok değildi ama şuan burada açıklayamacağım bir sebepten dolayı o konuda netim

Evlenmek istediğini neden ona söylemiyorsun.
Bu konuda ne düşündüğünü bilmeye hakkın var o zaten biliyor senin evlilik isteyeceğini. Sen konuyu açmadıkça işine geliyor. Aç bakalımne diyecek.
Eksik olan şey de işte bu, geleceğe yönelik planınızın olmaması.
Küçük çocuğu olan yeni boşanmış bir adamla evlenmek istiyor musun gerçekten iyi düşün bunu da yazmadan geçmeyeyim.
Bekar en azından çocuksuz biriyle temiz bir başlangıç daha güzel olmaz mı

Bu konuyu karşıma alıp konuşacağım sadece zamanı var bir iki ay kadar ondan sonra bakalım

zamana bıraksan
Birkez karşına alıp duygularını beklentilerini paylaş ki seviyorsun sonuçta
Sürekli kötü şeyler düşünüp tavır yapıp ne kendini ne de karşındakini yor
Yeni boşanmış nasıl paldır külür karar alsın ailenle bile aynı ortamda bulunuyosa dememek ki kaçak göçek bişey yaşamak peşinde değil
Kaldı ki tam anlamıyla cinsellik de yaşamamışsınız bunca zaman amacı seni kullanmak olsaydı ısrar ederdi
Umarım sonu mutluluk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…