Eksiklik.

cognitive

《♤♡◇♧》 Koz Maça
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
2.739
10.119
498
Bulduğun her köşede, gecenin bir köründe kaldırımda, vapurda otobüste en arka koltuğa geçip ağlama... Değersizlik hissinin içinde debelenme... Hiçbir zaman seni sevmediklerini, birlikte vakit geçirmekten hoşlanmadıklarını bildiğin arkadaşlar...Uzaklaşma...Canının yanması... Aptal ve beceriksiz gibi hissetme...Yaşam motivasyonunu kaybetme... Yaşadığın travmanın bütün güzel ve mutlu anıları anlamsızlaştırması...Anlamsızlık hissi ve hiçbir şeye içten, samimi bir duyguyla bağlanamama... Travmanı en yakın arkadaşına bile yüzüne bakınca hatırlatmaması için anlatmama...Anlatamamadan dolayı bana kocaman sarılıp "hepsi geçecek biliyorsun" diyen birilerinin eksikliği... Bütün yaşamın boyunca hep eksik ve mutsuz kalacağını bilmenin acısı...Bütün bu olumsuzlukları alaycılıkla kapatmaya çalışma...
Sadece bir genç kızın hayatında olan olağan şeyleri yaşayabilseydim ve bunu yapmaya çalışmak bana zor gelmeseydi... Daha güçlü bir karakterim olsaydı net ve emin ve kendine acımayan. Ama zor. Debelenip duruyorum sadece.

Son düzenleme:
Özelden mesaj yazmak istedim ama kapalıymış mesaj yerin.
Bu dünyada ben bi tek dostluk kavramına inanmıyorum biliyor musun? O kadar çıkarcı insanlarla karşılaştım ki hayat bana kimseyi kardeş gibi sevmemeyi öğretti. Yaşadığın travma ne bilmiyorum ama eğer sana karşı koz olarak kullanacakları bişeyse anlatma zaten. Kendine değer vermen gerek kendin de farkındasındır. Sen değer verilmeyecek bi kız değilsin ki, lütfen kendine gel. Seni çok seviyorum ben bi kere, 2 gün görmeyeyim şu sitede özlüyorum.
Anlatmak istersen özel mesajla her zaman ulaşabilirsin, ben buralardayım

Bazen yeteri kadar güçlü olamiyoruz ama başımıza gelen hersey aslinda kaldirabilecegimiz şeyler Allah kuluna tasiyabileceginden fazlasini yuklemez de sende başla biyerden ben cok yaptim bigun battigimi bittigimi dusunduysem ertesi gun yuzumde bahar vardi abartmiyorum iyikide oyle olmayi tercih etmişim yoksa yaşanmiyor

Kizkardesim Cognitive :) Ne yasarsan yasa,gecmeyecegini,bitmeyecegini dusun ama gecicek,bitecek. Geriye yalniz sen kalacaksin. Cok sevilen biri oldugunu hissetseydin de yalniz sen kalacaktin. Hepimiz yalniziz. Dunyanin durumu bu. Hepimiz debeleniyoruz. Guc mu ? Guc ne ki,kime gore neye gore tanimlanir bu guc? İcinden bulundugun durumu ozetlehebilmissin,kendini kandirmamissin ya bence inan sen cok guclusun. Bircok insan sahte bir hayat yasiyor icinde bulundugu durumu mutsuzlugu bile farkedemiyor,her gun kendkne yalan soyluyor. Kimisi boyle yasayip ölüyor kimisi de birgun gerceklerle yuzlesince yigilip kaliyor. Sence gucsuzluk hangisi? Bence sen guclusun. Hissettiklerini at bir koseye. Boyle hissetsek nolur ki. Bir ömür degil mi alt tarafi gelip geciyor. Hep boyle gecmeyecek ya. Tam tersini hissedecegin gunler yakindir umarim. Unutma dunya aslinda biz nasil goruyorsak oyle. Mutlulugu icinde yakalayabildigince mutlusun aslinda. Sen kendine deger ver,gerisi bos zaten.

o bölümde genel olan konuları bırakıyorum. özel olanı kişşiye ait olanı taşıyorum. ama geri taşıyyayım istersen konunu geri koy ama ban yersin

bişey sormak istiyorum bu dostluk durumundaki görüşümüzü kabullenmeniz zor oldu mu? Ben de bunun farkındayım ama kabullenmek istemiyorum , kendi bahtsızlığıma veriyorum sadece
Hiç zor olmadı, mesela ünideyken o kadar rezilce suçlamalar ve hakaretlerle karşılaştım ki kafamdaki o insanlarla iyi olan tüm anılar silindi. Ben o evden o eve taşındım, en sonunda tek başıma eve çıktım 2 sene krallar gibi yaşadım Ben o kadar sıkıntı çekerken bu benim kankiştolarım gayet mutluydular. Günah keçisi ben oldum. Bende de bi huy var bi kere soğursam daha ısınamam. Karakterle alakalı biraz da. Benim atlatmam kolay oldu. Şimdi kimseye güvenemiyorum. Ama isterdim beni dostluk kavramına inandıracak birilerinin karşıma çıkmasını. O da bi eksiklik çünkü bu hayatta.

Yaşadığın tramva nedir? Bize anlatabilirsin, sana hatırlatmayız sadece sarılır, geçer deriz.

iste ben çıksın istiyorum . Bir yandan da yok oyle seyler bosver diyorum. İnsanları suçlamak da istemiyorum boyle çok çeliskili bir ruh hali icindeyim )))

Canım o biraz filmlerde olur herşey geçecek üzülme diyen sen anlatmadan seni çözen arkadaş gerçek hayatta anlatmazsan herkes seni mutlu sanır ama anlatacagin insani cokk iyi secmen lazım. Depresyon belirtileri bunlar bi psikiyatriste gitsen iyi olur

ya bu konular neden taşınıyor . Sevgilimden ayrıldım ağladım dese taşınmaz ama cidden anlayamıyorum bazen

Teşekkür ederim kızkardeşlerim mesajlarınız için, ben sadece içimi dökmek istemiştim ki bu bile zor benim için, bu yüzden bdv kısmına taşınınca panikledim biraz, çünkü hani sorular sorulsun istemedim. Sadece bir paylaşım. - bunu bile bir zor yapabiliyorum.-
Yine de çok çok sağ olun.

Üzülme, herkes zamanında çok büyük tramvalar geçirmiştir ama bu tramvanın hayatımıza engel olup olmamasını sağlamak bizim elimizde..
Ben de geçirdim, babamı kaybettim iş kazasında hemen 6 ay sonra da yine iş kazasında abimi. sonra dedemi sonra sonra sonra diye devam etti.
Herkes 2015in gelişine sevinirken ben sevinemiyorum, çok korkuyorum, annem 1 yaş daha yaşlanıyor, sevdiklerim yaşlanıyor ya bir şey olursa diyorum. Çok korkuyorum. Ama yapabileceğim bir şey de yok. Her gün dua edebiliyorum sadece. Allahım onların acısını bana göstermesin. Her gece eşim uyuyunca bakıp ağlıyorum ya ona bir şey olursa diye. Aslında hep gülen bir insanım ama galiba kaybetme korkusu hiç peşimi bırakmayacak...
Bu yaşanılacak en feci duygu...
Bu arada ben de derdimi döktüm galiba..

kimse seni bilmiyor
kimse seni yadırgayamaz tanımıyor
ve buradaki sana destek tamamıyla saf duygularla o yüzden ...bence paylaş kardeşim seni seviyoruz
dinlemek isteriz:)

onları kaybetmedin aslında
dualarının hepsini duyacaklarına inanıyorum
o yüzden yerinde olsam hep onlar için dua ederim..
kavuşursunuz dilerim vakti olunca cennette ..üzülmesen keşke

Başın sağolsun Bilgece. Ne denir ki, ölüm olmasın derler ya gerisi gerçekten boş. Ama biz yalan dünyada sevdiklerin gerçek dünyadalar şu an. Bak burdan kaç kişi okudu ve andı babanı, abini... Kaybetmedin onları, bekliyorlar işte sevdiklerimiz bizi oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…