• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksper sıkıntı çıkarabilir mi

Cevaplar için teşekkür ederim hanımlar sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Ben kesinlikle aracım hafif hasarlı demiyorum zaten bana göre de pert olması lazım bizim isteğimizde pert olması yönünde. Araç eğer pert olursa kaskoda yeni değer klozumuzda var hiç zararımız olmayacak ama eğer yapılırsa sizin de dediğiniz gibi ağır hasarlı bir araç ve ben o airbaglere güvenemem. Satarsamda tabi ki ona göre çok düşük fiyata satabilirim ağır hasarlı aracı araç çok değer kaybetti her türlü zarardayım. Eşimin eksperle tartışma sebebi de bu eksper diyorlar cherry 12 takla attı airbag açmadı, sizin arabanın radyatöründe bile sorun yok orta hasarlı sayılır dedi saçma sağan konuştu. O yüzden canımız çok sıkıldı.

Konu sahibi aracı niye yaptırıp satmak istesin deli mi bu kadın. Belli ki sigorta şirketi perte çıkarmamak için sıkıntı çıkarıyor. 😂
Çok doğru anlamışsınız bende diyorum hiç mi anlatamadım derdimi. Sigorta topu ekspere atıyor eksper yüzsüzce orta hasarlı diyor böyle bir araca ki benim kaskom da yeni değer klozu var normalde aracın değerini bana verecek pert olursa

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim hanımlar sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Ben kesinlikle aracım hafif hasarlı demiyorum zaten bana göre de pert olması lazım bizim isteğimizde pert olması yönünde. Araç eğer pert olursa kaskoda yeni değer klozumuzda var hiç zararımız olmayacak ama eğer yapılırsa sizin de dediğiniz gibi ağır hasarlı bir araç ve ben o airbaglere güvenemem. Satarsamda tabi ki ona göre çok düşük fiyata satabilirim ağır hasarlı aracı araç çok değer kaybetti her türlü zarardayım. Eşimin eksperle tartışma sebebi de bu eksper diyorlar cherry 12 takla attı airbag açmadı, sizin arabanın radyatöründe bile sorun yok orta hasarlı sayılır dedi saçma sağan konuştu. O yüzden canımız çok sıkıldı.
Eksperler olayı çok kişiselleştiririp saldırganlaşıyorlar nedense
Bir de olaylar hiç şeffaf yürümüyor umarım bir an önce rayiç bedeli alırsınız

0 daha 2 bin km yapmamış aracımızla kaza yaptık araçta çok bir hasar yok ama 5 airbag açtı. Kaporta ufak hasar var tampon kırık farın biri kırık bunun dışında dıştan hasar görünmüyor. Ama 4 ve üzeri airbag açılınca yeni yasaya göre güvenlik açısından pert olabiliyormuş. Bizde eksperi aradık daha sonra eşimle eksper arasında bir tartışma oldu eksper ben yardımcı olmayacağım görürsünüz tarzı konuştu. Bir şey yapabilir mi eksper pert verdirmeme durumu var mı. Başka eksper şirketi isteyebilir miyiz?
Yani nerden nasıl bi hızla vurdu da 5i birden açıldı bu nasıl çıtır hasar?

Eksperler olayı çok kişiselleştiririp saldırganlaşıyorlar nedense
Bir de olaylar hiç şeffaf yürümüyor umarım bir an önce rayiç bedeli alırsınız
Umarım diyorki senin aracın perte çıksa yada çıkmasa bana ne zararı var alacağım 2 bin lira. Beğenmiyorsan yapma bu işi terbiyesiz terbiyesiz konuştu. Google de yıldızı 2 olan bir yer

Daha ne hasar olsun airbag açılmış,şimdi eksper ağır hasar vermezse yarın öbürgün satarsınız satın alan kişi kaza yapar airbag açmaz bir aksilik olur bildiğim kadarı ile sonradan tamir ediliyor ama aksilikler oluyor ölüme sebebiyet bile çıkar,ben şahsen öyle bir kazada o aracı satanıda ona onay verenide bulurum gerisini tahmin edin,bu insan hayatıyla alakalı durumlarda hassas olmak gerekiyor yapmışsınız kazayı düşecek değeri sizde öyle satacaksınız mecburen alan kişininde haberi olacak bunu bilerek alacak gerisi hem etik değil hemde vebal,adam tabiki yardımcı olmaz pert arabaya neden onay versin siz ne sanıyorsunuzki sattık bitti flnmı olacak insanlar bu gibi durumda hukiki olarakta işlem yaptırırlar tazminatta isterler ha asla satmayız diyorsanız pert olsa ne olacakki yaptırıp kullanın ama satacaksanız bu etik değil.
Zaten araç 0sa karşı taraf hatalıysa, 0 aracın bedelini düşürdüğü için bir maddi tazminat alabiliyor diye biliyorum eğer değişmediyse bu

Yani nerden nasıl bi hızla vurdu da 5i birden açıldı bu nasıl çıtır hasar?
Ben çıtır hasar demiyorum dışardan görünen durum bu 5 airbag açtı ama tamiri işlerine gelir mi onsan korkuyorum yoksa böyle çıtır hasarmı olur? Köpekler birden yola atladı. Farın ordan kenardan çarpınca airbag açıyormuş araç Toyota.

Umarım diyorki senin aracın perte çıksa yada çıkmasa bana ne zararı var alacağım 2 bin lira. Beğenmiyorsan yapma bu işi terbiyesiz terbiyesiz konuştu. Google de yıldızı 2 olan bir yer
Ben de yıllardır aynı şirketten kasko yaptırırım hiç kazam yoktu
Kayak tatiline giderken araç kaydı tamponu çarptım.
Orada baktırdım ettirdim yol gidebilir durumda olduğundan emin olunca kendi şehrime geldim.
Araba Mercedes olduğu için tampon çok pahalıya patlıyordu ben de boşuna mı para ödüyorum kaskodan yaptırayım dedim.
Eksper burnumdan getirdi. Kaza yaptığım yerden o yolu neden geri dönmüşüm? Kendim kullandığıma emin miymişim? İsterse mobese kayıtlarına bile baktırabilirmiş?
E baktır? Dedektif misin eksper mi hadsiz ya

5 airbag açılmış araba pert değilde nedir?
Kaporta ufak hasar far kırık diyorsunuz da insaf edin araba ağır hasarlı resmen
Gecmiş olsun bu arada
Ben aracım hafif hasarlı diyerek aracı övmek istemiyorum. Burda neden böyle bir şey yapayım dıştan görüneni diyorum yoksa zaten arabada hiç bir şey olmasa bile 5 airbag açmış bence de ağır hasarlı benim istediğim aracın perte çıkarılması

Arabada açılmayan airbag kalmamış neredeyse fazla hasar yok ne demek😂 daha ne olsun istiyorsunuz😂 eşiniz eksperle niye kavga ediyor? Sadece eksperin tek seferlik vicdanına kalmış bir şey değil bu zaten bir şey olmaz
Dışardan görünen airbag açılmasından başka bir şey yok onu anlatmak istedim. Yoksa bence de araç çok ağır hasarlı bir kere güvenli değil artık ama eksper araçta büyük bir sıkıntı yok radyatörü bile sağlam diyerek sinirlerimizi bozdu

Daha ne hasar olsun airbag açılmış,şimdi eksper ağır hasar vermezse yarın öbürgün satarsınız satın alan kişi kaza yapar airbag açmaz bir aksilik olur bildiğim kadarı ile sonradan tamir ediliyor ama aksilikler oluyor ölüme sebebiyet bile çıkar,ben şahsen öyle bir kazada o aracı satanıda ona onay verenide bulurum gerisini tahmin edin,bu insan hayatıyla alakalı durumlarda hassas olmak gerekiyor yapmışsınız kazayı düşecek değeri sizde öyle satacaksınız mecburen alan kişininde haberi olacak bunu bilerek alacak gerisi hem etik değil hemde vebal,adam tabiki yardımcı olmaz pert arabaya neden onay versin siz ne sanıyorsunuzki sattık bitti flnmı olacak insanlar bu gibi durumda hukiki olarakta işlem yaptırırlar tazminatta isterler ha asla satmayız diyorsanız pert olsa ne olacakki yaptırıp kullanın ama satacaksanız bu etik değil.
Tabii ki asla arabayı o şekilde satmayı düşünmüyorum tek istediğim perte çıkması. Allah korusun nasıl bu şekilde bir aracı satabilirim

Tabii ki asla arabayı o şekilde satmayı düşünmüyorum tek istediğim perte çıkması. Allah korusun nasıl bu şekilde bir aracı satabilirim
Ama kendinizi çok yanlış ifade ettiniz araç perte ayrılmasın gibi bir anlatımınız var insanlar ona istinaden yorum yaptı yoksa araç zaten ağır hasar kayıtlı olarak işler 5 hava yastığı diyorsunuz sonuçta.

Back
X