Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda kalıcı acil şifa versin ilaçlarla hiç hafifleme olmadı mıYatış yapmam imkani yok 2 çocuğum var ne y1
Bugünde gittim doktora marmaris te kalıyorum.ama muglada tedavi oluyorum prof.var muhakkak yatış diyor gozetim altında tutmalıyız ama refakatçi ve çocuklarıma bakacak kimse yok burdaBana da defalarca kez tavsıye ettıler ben de kararsızım sımdılık atıvan sakınlestırıcı ıle ıdare edıyorum doktorunuza danışıp bır deneyın
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin size de.siz ne durumdasınızBugünde gittim doktora marmaris te kalıyorum.ama muglada tedavi oluyorum prof.var muhakkak yatış diyor gozetim altında tutmalıyız ama refakatçi ve çocuklarıma bakacak kimse yok burda
Çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim.durumu neydi kardeşinizinYatarsan daha iyi olursun inşallah benim kardeşim yatti ekt oldu daha iyi şükür.
Xanax kullanınca anksiyeteme iyi geliyor sadece bugün onunda dozunu arttırdı doktorGeçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda kalıcı acil şifa versin ilaçlarla hiç hafifleme olmadı mı
yatarsan çocukların bir ay iki ay annesiz kalir. ama hastaneye yatmaz, gerekli tedaviyi yapmaz da ya canina kiyarsan?Yatış yapmam imkani yok 2 çocuğum var ne y1
Haklısın doktorda aynısını söyledi.yatarsan çocukların bir ay iki ay annesiz kalir. ama hastaneye yatmaz, gerekli tedaviyi yapmaz da ya canina kiyarsan?
o zaman cocuklarin bir omur annesiz kalmayacak mi?
Psikiyatride staj yaptım ekt hastalara gerçekten etkili oluyordu boş bir şey olarak görmeyin mutlaka faydası olur. Allah yardımcınız olsun…Bende xanax kullanıyorum antidepresanin yanında ama çok zor bazen tükeniyorum bitsin hersey son bulsun yaşamdan kopuyorum. 2 tanede çocuğum var.allah bu hastalığı olan herkese dayanma gücü versin
Çok sagolAllah şifa versin inşallah
Psikiyatride staj yaptım ekt hastalara gerçekten etkili oluyordu boş bir şey olarak görmeyin mutlaka faydası olur.
Teşekkür ederim oncelikle.Bende araştırdım iyi geleceğini düşünüyorum bugün gittiğim doktor kendine zarar verirsen bu senin elinde olmayan bir şey dedi beynin kimyasi bozulmuş. Ekt ile de en hızlı iyileşmeyi sağlıyoruz
yatarsan çocukların bir ay iki ay annesiz kalir. ama hastaneye yatmaz, gerekli tedaviyi yapmaz da ya canina kiyarsan?
o zaman cocuklarin bir omur annesiz kalmayacak mi?
Yaşadığım durumdan zor değildir eminim yine de sormak istiyorum anlatıldığı gibi yan etkileri oluyor mu eşim bu yüzden istemiyor hafiza kaybına yol açıyor muEvet benim servisimde ilaç etki etmeyen hastalar için kullanılıyordu ve düzelme oluyordu gözle görülür şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?