Anket Ekt dedi doktor

zana1409

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
15
3
36
33
Arkadaşlar melankolik agir depresyon geçiriyorum 5aydir bir kaç çeşit antidepresan kullandim etki etmedi şu an da farklı bi tane e kullanıyorum aynıyım.imtihar etme durumum dan dolayı doktor ısrarla yatış dedi ondan sonra ekt ye karar veririz diye. Benimle ayni durumu yaşayan.var mi

Bana da defalarca kez tavsıye ettıler ben de kararsızım sımdılık atıvan sakınlestırıcı ıle ıdare edıyorum doktorunuza danışıp bır deneyın

Son düzenleme:
Bende xanax kullanıyorum antidepresanin yanında ama çok zor bazen tükeniyorum bitsin hersey son bulsun yaşamdan kopuyorum. 2 tanede çocuğum var.allah bu hastalığı olan herkese dayanma gücü versin

Bana da defalarca kez tavsıye ettıler ben de kararsızım sımdılık atıvan sakınlestırıcı ıle ıdare edıyorum doktorunuza danışıp bır deneyın
Bugünde gittim doktora marmaris te kalıyorum.ama muglada tedavi oluyorum prof.var muhakkak yatış diyor gozetim altında tutmalıyız ama refakatçi ve çocuklarıma bakacak kimse yok burda

Bugünde gittim doktora marmaris te kalıyorum.ama muglada tedavi oluyorum prof.var muhakkak yatış diyor gozetim altında tutmalıyız ama refakatçi ve çocuklarıma bakacak kimse yok burda
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin size de.siz ne durumdasınız

Bende xanax kullanıyorum antidepresanin yanında ama çok zor bazen tükeniyorum bitsin hersey son bulsun yaşamdan kopuyorum. 2 tanede çocuğum var.allah bu hastalığı olan herkese dayanma gücü versin
Psikiyatride staj yaptım ekt hastalara gerçekten etkili oluyordu boş bir şey olarak görmeyin mutlaka faydası olur. Allah yardımcınız olsun…

Evet benim servisimde ilaç etki etmeyen hastalar için kullanılıyordu ve düzelme oluyordu gözle görülür şekilde
Yaşadığım durumdan zor değildir eminim yine de sormak istiyorum anlatıldığı gibi yan etkileri oluyor mu eşim bu yüzden istemiyor hafiza kaybına yol açıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…