• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ekt dedi doktor

Arkadaşlar melankolik agir depresyon geçiriyorum 5aydir bir kaç çeşit antidepresan kullandim etki etmedi şu an da farklı bi tane e kullanıyorum aynıyım.imtihar etme durumum dan dolayı doktor ısrarla yatış dedi ondan sonra ekt ye karar veririz diye. Benimle ayni durumu yaşayan.var mi
çok geçmiş olsun. ay çocuklarınızda varmış. benimde bir çocuğum var. depresyonum yoktu Allahıma şükür ama panikataktan çocuğumu okula götüremezdim dışarı çıkmasınada izin vermezdim. herşey onlar için. Allah yardımcın olsun. ekt nasıl birşey bilmiyorum keşke bilsemde paylaşsam ama iyi olacaksa iyi geliyorsa deneyin derim. yatış nekadar zamanmış. o zamandada çocuklarla ilgilenicek biri varmı

Arkadaşlar melankolik agir depresyon geçiriyorum 5aydir bir kaç çeşit antidepresan kullandim etki etmedi şu an da farklı bi tane e kullanıyorum aynıyım.imtihar etme durumum dan dolayı doktor ısrarla yatış dedi ondan sonra ekt ye karar veririz diye. Benimle ayni durumu yaşayan.var mi
Gelişme var mı durumunuzda

Back
X