Ektopik gebelik sonrası tek tüple yola devam...

evet haklısın.o an zaten anestezi etkisi de vardı.simdi daha mantıklı düşünüyorum. bir doktora daha gidicem canım sağol ilgilendiğin için...

evet haklısın.o an zaten anestezi etkisi de vardı.simdi daha mantıklı düşünüyorum. bir doktora daha gidicem canım sağol ilgilendiğin için...
Aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır canım bizi bizden başka anlayan olmaz..tabiki bilgilerimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışacağız birbirimize...

değerlerin iyi dediler. sol tüpün bastan sona tıkalı o sana sorun çıkarır yine dıs gebelik ihtimalin var dediler. sen tüp bebek yaptırmalısın dediler. fsh 6,58 cıkmıs.
Canim benim de sag tupum rahme yapisikti, ben doktorumdan ozellikle rica ettim tup yapalim diye. Ama tup bebek de olsa sorunlu bi hamilelik olusabilir, dis gebelik olur, ya da su siziyomus rahme hasarli tupten o olabilir. Once bu tupu duzeltelim dedi bana, gecmedi tup bebege. Bence sen baska bi yere daha gorun. Senin de rahim filminin cdsini vermek zorundalar al mutlaka

[QUOTigeneris17, post: 44313822, member: 723051"]Canim benim de sag tupum rahme yapisikti, ben doktorumdan ozellikle rica ettim tup yapalim diye. Ama tup bebek de olsa sorunlu bi hamilelik olusabilir, dis gebelik olur, ya da su siziyomus rahme hasarli tupten o olabilir. Once bu tupu duzeltelim dedi bana, gecmedi tup bebege. Bence sen baska bi yere daha gorun. Senin de rahim filminin cdsini vermek zorundalar al mutlaka[/QUOTE]
Evet orasi hiç içime sinmedi zaten başka bir yere daha gidicem..Sağol canım. .

Ben tesadüfen öğrendim çok geç kalmışım 6 7 haftalıkti bi umut iğne tedavisi denedik sonra ic kanama geçirdim acil ameliyat oldm çok zordu allah kimseye yasatmasin

Aldılar canım sağ tüpümü..kaç ay korunma verdiler sana ve sonrasında ne yapmayı düşünüyor doktorun..?

Ben eylülde ameliyat oldum bir buçuk ay korunma yeter dedi sağ sol yumurtaliklarin ve kalan sağ tüpün normal dedi deneyin dedi benim ilk gebeligimdi o da normal yolla 9 ayda olmuştu bu ikinci ay denememiz olcak acele etmicem belki normal yolla yine olur yaza kadar denerim tabi ara ara yine doktor kontrolüne gderim inş hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız

Ben eylülde ameliyat oldum bir buçuk ay korunma yeter dedi sağ sol yumurtaliklarin ve kalan sağ tüpün normal dedi deneyin dedi benim ilk gebeligimdi o da normal yolla 9 ayda olmuştu bu ikinci ay denememiz olcak acele etmicem belki normal yolla yine olur yaza kadar denerim tabi ara ara yine doktor kontrolüne gderim inş hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız
İnşallah canım banada ilk adetten sonra denemeye devam edin dedi doktorum ..inşallah bekletmeden gelir mucizelerimiz..

Back
X