• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el blender'i kabusum

hissoul

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
33
0
16
İstanbul
Kizlar selam. Cumartesi gunu pasta yaparken parmagimi blender a kaptirdim 3 tane dikis attilar. Izinin kalmamasi icin yada kucultmek icin ne yapabilirim bi bilgisi olan var mi :( tam isaret parmagmda cunku.

estetik diki$ mi yaptilar acaba
o bolumun gune$ gormemesi lazim iz kalmamasi için ..
gune$ kremi i$e yararmi bilmiyorum dr a sormak lazim
i$aret parmagini gune$ i$igindan korumak biraz zor olur

yaniklarda ameliyat izlerinde hep gune$den koru derler, diki$ te de aynidir herhalde ..
ba$ka ozel kremler oluyor iz kalmasin diye ama yinede ondada gune$ onemi devame diyor ..

çok geçmi$ olsun

estetik dikiş diye bişey yok.
muhtemelen iz kalır ama 3 tane dikişin izinden de bişi olmaz zaten yüzde filan olsa neyse de bence parmakta o kadar sıkıntı yapmayın.

Geçmiş olsun

madecassol merhem almanızı tavsiye edecegim.keratoz denilen ameliyat ve yara izi oluşumunu önleyen bitkisel içerikli ama eczanede satılan bir merhemdir.ilk sürdügünüzde bir parça yakar korkmayın.

Bactroban gibi antibiyotikli bir merhemle beraber kullanınrsanız hem yaranız mikrop kapmaz hem çabuk kapanır hemde madecassol sayesinde iz kalmaz.

Kizlar cok tesekkur ederim deneyecegim kremleri. Pasta kremasi hazirlarken blender in icinde margarin kalmisti onu alirken bi anda calisiverdi kestti atti ya :( ctesiden beei agrisini cekiyorum tekrar tesekkurleer

Back
X