EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

heyhattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
335
324
53
41
Kizlar eski topigin niye kapandigini tam olarak anlamasam da yeni topigimiz hayirli olsun.

Hedeflerimiz neler,nasil zayifliyoruz,kendimize özel yöntemlerimiz var mi vb.bunlari birbirmizle paylasmaya devam.

Birbirimizi motive ederek yolda kalanin elinden tutup zayiflamata devam ediyoruz.
Hadi bakalim kaldigimiz yerden...

aynen cnm bende anlayamadım neden kapandı.kaldığımız yerden devam edelim

Kizlar bugünümü tekrardan bildireyim.
sabah tarti:63.7
Sabah:2.5 ceviz 1 cay kasigi tahinpekmez
12 civari 1 armut.
Saat iki öglen yemegi:4 kasik pilav.taze fasulye bir kase cacik
Aksam 6da 1 kasik pilav 4 kasik fasulye tabiki cacik
Ve bugün böyle kapandi.
Bugün kışlık hazırlık,yarin sehir diskna cikacagimiz icin camasir,temizlik derken tarcınlı suyumdan bile icemedim.
Insallah yarin bucugu görürüm.
Haftasonu gezmede abartmamak için ne diyoruz:şiştimmm

Ay @kpss2016 cook sevmistim seni insa geri donersin aramiza canim arkadasim beraber toparlanmak iyi oldu. H heyhattt sagol canim.diger arkadaslarinda haberi var mi kizlar

Enerji süperdi.devam etsek iyiydi.ama nolduysa artiik.belki gelir yine.ben burayi cok aktif kullanamiyorum.bildirimlerimden bizim önceki topicdeki birkac arkadasa anca msj gönderebildim siz de diger kizlara habet verebilirsiniz.

Burda birliktevolunca insan kendini size karsi sorumlu hissediyor.grnelde pek bir pisbogazimdir.ama sizlerlw yemiyorum.

Günaydin şekerler.
evet tarti 63.5 dedi
sizlerle olunca oluyor.sizlere mutlu haberleri eksileri söylemek için gece ac yattim.
Sizler de durum ne?kimler ne yapiyor anlatsın bakalim?yılmak yok pes etmek yok...

Günaydin şekerler.
evet tarti 63.5 dedi
sizlerle olunca oluyor.sizlere mutlu haberleri eksileri söylemek için gece ac yattim.
Sizler de durum ne?kimler ne yapiyor anlatsın bakalim?yılmak yok pes etmek yok...
tartida eksi gormek muthis bisee tebrik ederim arkdasim

elizz0006 M muallimexzl burdayiz topigimiz kapandi burdan dewam edebiliriz canlar
Canım beni de cagirdiginiz için çok teşekkür ederim tatilim bitsin gelirim mutlaka malum açık büfe tatiller çok kandiricikci oluyor akıl celici :)))
İnşallah tartida çok fazla değişiklik görmem olsun 2 günde toplariz di mi :))

Günaydin şekerler.
evet tarti 63.5 dedi
cnm slm.tam gaz devam ediyorum bende.ama tartılmadım henüz

Slm kızlar sağolun çağırdığınız için ,ya tam gaz devam ediyorduk noldu ki niye kapandı topiğimiz acaba. Kpss2016ya noldu ,nerde ya çok güzel enerjisi vardı hepimizi biraraya toplamıştı inşallah o da döner aramıza

Bu arada benim de güzel d devam ediyor sağlıklı beslenme çok şükür bu aralar yoğunluğum vardı sıkı spor yapamadım ama düzene girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…