EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

dün belirtmiştim, canım çok tatlı istiyor diye, birtane kare çikolata yedim, birkaçta bisküvi, hata yaptım ama birazda işyerinde stresliydim, bugün neyseki toparladım kendimi, devammmmmmmmmmmmmm

Canim normalde 3 ana ogun 3 ara ogun olarak besleniyorum fakat malum yaz ve 11 12de uyaniyorum o yuzden oglen yemiyorum ve ben yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum 6 kilo verdim diyetisyen gozetiminde bu tabi 6kilonun hepsi yag. Doktorum biraz sıkı yapmami istedi 2 hafta o yuzden onun verdigi listeyi uyguluyorum kilom 58 hedefim 53 54 boyum 1.60

Sabah 1 havuc dogradim ustunede biraz peynir koydum yaninada 1 haslanmis yumurta su an ara ogunum olan sodayi iciyorum saat 4 gibi yine bir sodam var aksam yemegimde ise 2 bardak ayran 5 yemek kasigi az zeytinyagli sebze ve 1 dilim ekmek var(tam bugday) gece yatmadan 2 saat oncede bir bardak sut

BAKALIM 2 hafta sonunda kaç kilo vereceksin, inşallah bende 58 görürüm, sevgiyle kal :)))

aramıza hoş geldin, beslenme düzeninde neleri değiştirdin, kilon vs..bilgi verirmisin
hoş buldum.. 21 haziranda 61.7 idim yani hayatımı düzene soktuğum tarih...herhangi bi spor yapmadan aşırı kısıtlamadan şu an 57.7 kg oldum...dediğim gibi sadece bazı yanlış alışkanlıklarımı ve yanlış inanışlarmı düzelterek bu kadar gitti... ve artık evde dans ve yürüyüş de yapıyorum sıkılaşmaya başladım... hedefim 50 kg olmak çünkü benim uzun yıllar bulunduğum ve bana ideal gelen kilo 48-50 arası olmuştu...sonraları 55 kilo civarında takıldım ve hamilelik on kilo aldım 65le doğuma girdim neyse çok uzatmayayım...şimdi burda birbirimize iyi gelen uygulamaları paylaşarak ideal bedenlermze ulaşmayı dilyorum...bu arada benim için en büyük ve önemli adım hayatımdan diyet ve diyetle ilgili kavramları çıkarmak oldu...
no diyet yes sağlıklı ve miktarında beslenme ve vazgeçemeyeceğim şey hareket

ya kızlar, bugün tartıya çıktım, 69,5'ten, 68,4 de düşmüştüm ilk hafta yarın ikinci haftam doluyor, bugün tartıldım, 68,8 vermem gerekirken almışımmmm, çok mutsuzummmmmmmmm.....

merhaba benıde aranıza alırmısınız???? 102.7 kg yum ve kg vermem lazım... çalışıyorum...ve ne yapsam kg veremıyorum... bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama tabı daha az şişokukla

Millet kusura bakmayin.pek giremedim bu aralar.biraz motivasyon düşüşü söz konusu.insan yer yemez tarti hemen cikar mi yaaa...
Kafayi yicem bu ne böyle.neyse bayrama 5 gün var.biraz sıkayim kendimi.
Bu arada yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.insallah hedeflerinize ulasabilirsiniz.
Pes etmek yok diyorum.su degisimi hemen isteme huyumuz olmasa
Mantiken ayda 1 kilo versek yilda 12 kilo yapar.ayda 1 kiloyu vermekse cok kolay aslinda.neyse 19 Eylüle 62 ile okula baslayicam.su an cok pis hirs yaptim.neredeyse 2 hafta var.yarindan itibaren yogurda hücum.bu mide aclikran guruldayacakkkk o kadar.62 den sonra hedef 58 olacak.hadi bakalim.beynim mi ben mi kazanacagiz.

ya kızlar nerdesiniz........valla motivasyonum sıfıra indi. ilk hafta 1,300 vermişim. ikinci hafta 100 gr vermişim. motivasyonum berbat. kendimi yemeğe verdim. ya bu kiloları napcam, önümüz bayram, her gittiğimiz yerde ikramlar falan olacak....kendindem nefret ettim valla........bugün kendi kendime muhasebe yapıp yarın yeni bir güne uyanmak istiyorum....yarından itibaren toparlıycam inşallah....epeyde yürüyüş yapmıştım ama heralde tatlı fazla kaçtı geneeeeeeeeeee of ylaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim de kilo verişim durdu sağlıklı besleniyorum diyet yaomıyorum ama abur cubur yemiyorum... gün içinde çok fazla kalori almıyorum ama vücut direnç gösteriyor birşeyler yapıp şaşırtma yapmalıyım... az yedikçe vücut ona göre kalori harcıyor... hareketi de artırmalı hatta yediğim bazı besinleri değiştirmeliyim sanırım

gece kumrusu ne zaman başladın, kaç kilodan kaça düştün, mesela 1 gün içinde neler yapıyorsun...ve bu kilo durmasındaki neden sence nedir, ne yapmak lazım

Yok anam dikkat edeyim dedikce tersine gidiyor.3 gündür misafir agirlarken yedim ya.kizlar ben cumartesi paxari ayran icerek gecirmeyi düsünüyorum.

Yok anam dikkat edeyim dedikce tersine gidiyor.3 gündür misafir agirlarken yedim ya.kizlar ben cumartesi paxari ayran icerek gecirmeyi düsünüyorum.
herşeyden az yesek kafi aslında, yiyoruz yiyoruz sonra haftasonu ayrana kalıyoruzbende seninle aynı durumdayım bir türlü veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…