EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Anlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye mi
Muzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedim bozukmuş, ben de kilo aldım sandım ' dedim o da yemene biraz dikkat et yinede ' dedi

Kilonu guzel korudugun icin dedim
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyor

Anladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim

Anladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim
Canım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktım spor ya da hareket yapmadan olmuyor yemene dikkat etmeden olmuyor en önemlisi de kendin istemeden olmuyor
Diyetisyenler dönemlik işe yarıyor ya da sürekli irtibatta olacaksın ki kilo almayasın, ben yapamam öyle kendi sistemimi belirledim ben de

kızlar nerelerdesiniz bi gittim konu kapanmış, kpss2016'ın profilden buldum burayı..Noldu konu niye kapandı?

Oleeeyyy kizlar tekrardan toplaniyoriz hepinizi tekrar görmekten cok mutluyum hepiniz ayri ayri hoşgeldiniz canlarim
Benden kurtuluş yok cadılarr

Aaaaa Bisquits gelmisss canimmm nerelerdesin yahu ozlettin kendini diger topigimiz neden kapandi anlamadim
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldim ceza aldım sonra da ödül Canım ben de anlamadım

Ah inşallah canım ağzın bal yesin
Ya bal yiyince kilo alırsamm

Vayy zayıflama çetesi toplanmış
Ben de geldim ufak bir aradan sonra
Ohh hoşgeldin valla moralim bozulmuştu bir daha görüşemeyeceğiz diye sen de geldin ya tam oldu ,o zaman hepberaber son gaz devam
Nayn kakao değil tarçıınn
kakao, muz ve çileğe çok yakışıyor kızlar hem de tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…