Ay benim hedefimdeki kilodasin en kisa surede ulasacagim insaBaskülün pili bitti sanırım da 58 felanımdır
Sana güveniyorum şekerimAy benim hedefimdeki kilodasin en kisa surede ulasacagim insa
Neden kızz ne yaptım daMas kiz sanaBisquits
Anlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye miSana güveniyorum şekerimbiraz önce aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim,kilona biraz dikkat etsen iyi olur diyo
erkekler çok fena yaa
Kilonu guzel korudugun icin dedimNeden kızz ne yaptım da
Muzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedimAnlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye mi
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyorKilonu guzel korudugun icin dedim
Anladim canimMuzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedimbozukmuş, ben de kilo aldım sandım ' dedim o da yemene biraz dikkat et yinede ' dedi
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyor
Canım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktımAnladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim
Ah inşallah canım ağzın bal yesin-4.000ler de olur sıkma canını
Benden kurtuluş yok cadılarrOleeeyyy kizlar tekrardan toplaniyoriz hepinizi tekrar görmekten cok mutluyum hepiniz ayri ayri hoşgeldiniz canlarim
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldimAaaaaBisquits gelmisss canimmm nerelerdesin yahu ozlettin kendini diger topigimiz neden kapandi anlamadim
Ya bal yiyince kilo alırsammAh inşallah canım ağzın bal yesin
Sen İçine kakao karistiriyosun ya bisey olmazBenden kurtuluş yok cadılarr
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldimceza aldım sonra da ödül Canım ben de anlamadım
Ya bal yiyince kilo alırsamm
Nayn kakao değil tarçıınnSen İçine kakao karistiriyosun ya bisey olmaz
Ohh hoşgeldinVayy zayıflama çetesi toplanmış
Ben de geldim ufak bir aradan sonra
kakao, muz ve çileğe çok yakışıyor kızlar hem de tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyorNayn kakao değil tarçıınn
Pardon yanlış hatirladim o zamanNayn kakao değil tarçıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?