• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Ayy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum :dua:

inşallah canım. :dua: Ya kızlar çok tatlısınız:KK19:

İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokması :super:yoksa inan bilgilerin çoğuna sahibim karataydan tut,yabancı hipnoterapistlere kadar, hepsinin tüm kitaplarını aldım okudum meraktan ,bir çok kişiyi zayiflattim ama kendime faydam olmadı çünkü o gücü bulamıyordum kendimde ,kendime inancımı kaybetmiştim :oops:insanın hayatında oluyor bazen böyle zamanlar . neyse daha önce yazmıştım zaten çaresizce nette gezinirken beni gerçekten motive edecek ,kendime getirecek bir şeye ihtiyacım vardı ve tamamen tesadüf bu başlığa girdim ve gercekten kendime geldim çok şükür. :dua: Sizler bm çok etkilediniz, inanılır gibi değil ama öyle oldu, inşallah her şey hepimiz için iyi olacak :KK49:herkes mutlu ayrılacak bu topikten inşallah:dua: bunu beraber BAŞARACAĞIZ inşallah :dua::dua::KK19:

Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımı :KK19:merak etme gidecek bu kilolar az yada çok :süslü::spor:
aynen cnm bende ne yapılması gerektiğini biliyorum ama illa biri beni yönleniricek benimde böyle bir huyum var ve tiroidim olduğu içindde gittim açıkcası.inş zayıflıcaz hepberaber.

Kizlar canim cok sıkkın kilo vermem durdu :KK61: lutfen yardim edin :skandal:engin tecrubelerinize dayanarak bana neler tavsiye edersiniz yeniden kilo verme asamasina gecmek istiyorm :rolleyes:
cnm kaç kilosun ve ne kadar kilo vermiştin yazmışsındır belki ama unutuyorum ben kusura bakma.belli bir süre sonra kilo verme duruyor.yediklerini değiştir derim ben ve bol bol spor.

Geçmiş olsun tatlım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :KK43: o halde ben sana birkaç tavsiye vericem:kahve: 75 günde 21 kilo verdim:sampiyon:sağlığım çok şükür yerinde.:KK28:
Öncelikle diyet yapmak yok ,sağlıklı beslenmek var :KK5:
Yediğin her şeyin miktarını azaltacaksın
3 kaşık pilav alacağına 1 kaşık alacaksın
Ekmek miktarını azalt :kk77:
Yeşil çay iç hergün 1-2 bardak daha fazla içme :KK50:
Tarçınlı yoğurt ye, cacık, ayran, yoğurt süt tüket salata çorba tüket
Serbest stil dans et etkisine inanamayacaksın
Yürüyüş ve spor yapabilirsen müthiş olur
Günde 3 lt su tüket
Suya da tarçın ve azcık da karabiber atabilirsin :eğlence:
Öyleyse dans dans:halay:
Tarcinli yogurt tatli istegi icin mi

Canım beni de cagirdiginiz için çok teşekkür ederim tatilim bitsin gelirim mutlaka malum açık büfe tatiller çok kandiricikci oluyor akıl celici :)))
İnşallah tartida çok fazla değişiklik görmem olsun 2 günde toplariz di mi :))
Gordugum arkadaslari cagirdim canim kacirdiklarim vardir belki
Acik bufe cok imtihanli gercekten :kk77:
Dondugunde bol sporla halledersin insa :KK76:

Canım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktım :olamaz: spor ya da hareket yapmadan olmuyor yemene dikkat etmeden olmuyor :silah: en önemlisi de kendin istemeden olmuyor :KK51:
Diyetisyenler dönemlik işe yarıyor ya da sürekli irtibatta olacaksın :KK47: ki kilo almayasın, ben yapamam öyle :KK75:kendi sistemimi belirledim ben de :KK5:
Haklisin canimm bol su spor herseyden tatma :KK49:

Nayn kakao değil tarçıınn:halay:
:KK70::KK70:

Ayy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum :dua:

inşallah canım. :dua: Ya kızlar çok tatlısınız:KK19:

İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokması :super:yoksa inan bilgilerin çoğuna sahibim karataydan tut,yabancı hipnoterapistlere kadar, hepsinin tüm kitaplarını aldım okudum meraktan ,bir çok kişiyi zayiflattim ama kendime faydam olmadı çünkü o gücü bulamıyordum kendimde ,kendime inancımı kaybetmiştim :oops:insanın hayatında oluyor bazen böyle zamanlar . neyse daha önce yazmıştım zaten çaresizce nette gezinirken beni gerçekten motive edecek ,kendime getirecek bir şeye ihtiyacım vardı ve tamamen tesadüf bu başlığa girdim ve gercekten kendime geldim çok şükür. :dua: Sizler bm çok etkilediniz, inanılır gibi değil ama öyle oldu, inşallah her şey hepimiz için iyi olacak :KK49:herkes mutlu ayrılacak bu topikten inşallah:dua: bunu beraber BAŞARACAĞIZ inşallah :dua::dua::KK19:

Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımı :KK19:merak etme gidecek bu kilolar az yada çok :süslü::spor:
Vazgecmek yook
Ayrilmakk yooook
Birlikteee zayiflayacagiz :KK4::KK4::KK5::KK5:

Ewettt kizlar ben dun gece azcik fazla yiyince :KK72:tarti istedigimi soylemedi :KK67:
-300 gordum olsun arti gormedim sonucta demi :KK24:

Kızlar merak edersiniz diye yazayım dedim. Şimdi dışarda işlerim var çıkmam gerek ama anlatacağım neler yaptığımı. En önemlisi kendime gerçekten inandım ve beynime kazıdım kilo verme isteğimi :KK54:

Canım benim bırakıp gitmem ben sizleri, bi yolunu bulup görüşürüm:KK19: hoş buldummm:KK200: kesinlikle çok yakışıyor :halay:
Amaa ben bugün iki bardak çay içtimm:KK50: bu çayı içenler kimi 2 haftada 4 kimi 5 kilo vermiş diyetisyen tavsiyeli:KK76:
Canım hangi caydı bu içtiğin

Kizlaaaar bugun basliyotum mekik ve squat programina katilan varsa beraber takip edelim :KK4::KK4::KK5::KK36:

Eklentiler

• Screenshot_20160808-143749_1.webp
    Screenshot_20160808-143749_1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 38
ben yarın mekik programına başlıyorum kızlar inşaAllah...

Back
X