Örgü El emeğim göz nurum bebek örgülerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
zezecim bunları senin için ekliyorum
Resim+024.jpg

Resim+027.jpg

Resim+034.jpg

Resim+032.jpg

Resim+150.jpg

Resim+102.jpg

kızlar bunlarda yeni giden siparişlerimmm begenecekmsiniz bakalım
Resim+839+blog.JPG

Resim+227.jpg

Resim&

Resim+845+blog.JPG

Resim+852+BLOG.JPG

Resim+853+PEMBE.JPG

Resim+848.jpg

kaydirigubbakcemile5

ben bunları siparişle ördüm hepsi yerlerine gitti ve gitmeye devam ediyor..kendim ördüğüm için sizlerede fikir olsun diye bu sayfada hepsini koyacagımmmmm..yorumlarınızı bekliyorum

resim_758_1240309779.jpg

hihoyyyt

Hepsi cok guzel olmus ellerine saglik. Ama bu beyaz hirkayi cok begendim. Ben de aynisindan ormek istiyorum, aslinda buna cok benzeyen baska bir model buldum ama yapilisini anlatmamis hic bir yerde. Senden ricam yapilisini anlatabilir misin? (1 yas alti bebek icin) Pembe yunumu bile aldim kizim icin.. Tesekkurler:hulya:
Benim begendim yelek asagida..
yelek.jpg

Son düzenleme:
Hepsi cok guzel olmus ellerine saglik. Ama bu beyaz hirkayi cok begendim. Ben de aynisindan ormek istiyorum, aslinda buna cok benzeyen baska bir model buldum ama yapilisini anlatmamis hic bir yerde. Senden ricam yapilisini anlatabilir misin? (1 yas alti bebek icin) Pembe yunumu bile aldim kizim icin.. Tesekkurler:hulya:
Benim begendim yelek asagida..
yelek.jpg

canım 2 resimdeki ip yurtdısı ipi sayıları vereyim ama el tutmaz beelin sıkıysa benim verdiğimsayı cok küçük olur yda büyük seması var onun ekleyeyim bak yada msn ekle benim ordan vereyimşutarafagitti

Back
X