El ile gebeliği insanlar nasıl anlıyor

Bebekim23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
262
110
73
Merhaba herkeze ben yeni evliyi:anneadayı:m ve uzun zamandır bir bebek sahibi olmak istiyoruz bu ay adet günüm 3gün gecti ve merak beni resmen kahrediyor çok arştırınca el ile gebelik testini duydum bu konuyla alakalı bir fikri olan varsa ve benide bilgilendirir se çok sevineceğim ve bol dua edeceğim :)

ben biliyorum :) canım eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demek. ama tabi bunu yapması da sinir bozucu biraz ama ben tampon kullanmaya alışkın bir insan olduğum için bana çok ta tuhaf gelmedi. ben 2 kez denedim. birincide hamile değildim ve gerçekten parmak ucuma birşey dayandı. hamile olduğum ay yaptığımda gerçekten de parmak ucuma birşey gelmedi.

Ya cok sagol cevabın ıcın beni öğretmenim test almaya vaktım olmadı sımdı denemek ısıtıyorum ama anlamadığından yapmadım gecen ay yapmıştım elime fındık indik büyüklüğünde bir şey çarpmıştı bende gerı cekmıstım fındık büyüklüğünde ve sert bu ay yanı sımdı yaptım o şeyi bulup dokunmaya çalıştım ama yok o yüznden birşey anlamadım su an :KK43:

ayyy meslektaşız ne güzel... belki de hamilesindir canım. ben de emin olamamıştım acaba gerçekten elime birşey gelmedi mi diye ama sonra başka testler de yaptım. koca karı testleri. sırf eğlence olsun diye. çamaşırsuyu ve karbonat testi. onlarda da pozitif olduğunu görünce başladım adete 6 gün kala idrar testi yapmaya ve test adete 4 gün kala pozitifleşti. istersen bak hamilelik belirtileri başlığı altında adete 6 gün kaladan beri yaptığım testler diye bir topik var o benim topiğim. oraya çamaşır suyuyla ve karbonatla yaptığım gebelik testinin videosunu koydum. incele istersen canım. hayırlısı olsun senin için :)

ben biliyorum :) canım eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demek. ama tabi bunu yapması da sinir bozucu biraz ama ben tampon kullanmaya alışkın bir insan olduğum için bana çok ta tuhaf gelmedi. ben 2 kez denedim. birincide hamile değildim ve gerçekten parmak ucuma birşey dayandı. hamile olduğum ay yaptığımda gerçekten de parmak ucuma birşey gelmedi.

Abowww ciddi mı bu :KK57:

ayyy meslektaşız ne güzel... belki de hamilesindir canım. ben de emin olamamıştım acaba gerçekten elime birşey gelmedi mi diye ama sonra başka testler de yaptım. koca karı testleri. sırf eğlence olsun diye. çamaşırsuyu ve karbonat testi. onlarda da pozitif olduğunu görünce başladım adete 6 gün kala idrar testi yapmaya ve test adete 4 gün kala pozitifleşti. istersen bak hamilelik belirtileri başlığı altında adete 6 gün kaladan beri yaptığım testler diye bir topik var o benim topiğim. oraya çamaşır suyuyla ve karbonatla yaptığım gebelik testinin videosunu koydum. incele istersen canım. hayırlısı olsun senin için :)
Yaaaaa bende yaptımm karbonlar kopürdu sonra köpükler gıttı çamaşır suyunda resmen patladı kopuk kopuk kız ben yoksa hamilemiyimmmmm :KK71: Cnm meslektaşımmmm sagol bakıyorum

Ya bana o vıdeonun lınkını ats
ya bana o vıdeonun lınkını atsan. Olurmu

Abowww ciddi mı bu :KK57:
evet ciddi... biliyorum itici geliyor ama eskiden böyle anlıyorlarmış. ben muhteşem yüzyılı izlerken ebe hürreme alttan birşeyler yapardı ve sonra gayet kendinden emin gebesiniz sultanım derdi. bana da saçma gelirdi hadi canım nerden anlıyor. kadının elinde ultrason var galiba diye dalga geçerdim. sonradan öğrendim ki işin iç yüzü farklıymış.

Ya birde eline degen sey nasıl dı onu detaylı anlatırmısın değmeden boşluğuda yanı o boşluk nasıl ok şeyi elımle aradım ve hıc hıssedemedım tam uç kere bı o seyı anlatırmısın bana emdin olmak ısıtıyorum zahmet olcak sana da :(

Yaaaaa bende yaptımm karbonlar kopürdu sonra köpükler gıttı çamaşır suyunda resmen patladı kopuk kopuk kız ben yoksa hamilemiyimmmmm :KK71: Cnm meslektaşımmmm sagol bakıyorum
canım açıklamalarımı okudun mu? çamaşırsuyunda bira köpüğü gibi köpürecek ve bir parmak yoğun köpük sönmeyecek. karbonat bende köpük köpük olmaadı ondan çok emin değilim. aslında sanırım az da olsa köpürecek.

evet ciddi... biliyorum itici geliyor ama eskiden böyle anlıyorlarmış. ben muhteşem yüzyılı izlerken ebe hürreme alttan birşeyler yapardı ve sonra gayet kendinden emin gebesiniz sultanım derdi. bana da saçma gelirdi hadi canım nerden anlıyor. kadının elinde ultrason var galiba diye dalga geçerdim. sonradan öğrendim ki işin iç yüzü farklıymış.
Ilk defa duyuyorum gerçekten. Çok garibime gitti. Vay anasını neler duyacagiz daha.. bundan sonra gebelik testlerine para dokmeyecegiz desenize :KK70:

canım açıklamalarımı okudun mu? çamaşırsuyunda bira köpüğü gibi köpürecek ve bir parmak yoğun köpük sönmeyecek. karbonat bende köpük köpük olmaadı ondan çok emin değilim. aslında sanırım az da olsa köpürecek.
O dediğin yeri su an bulamadım da link atmanı istemiştim ya müsaitsen bı at ben hemn incelerim cnm

Ya birde eline degen sey nasıl dı onu detaylı anlatırmısın değmeden boşluğuda yanı o boşluk nasıl ok şeyi elımle aradım ve hıc hıssedemedım tam uç kere bı o seyı anlatırmısın bana emdin olmak ısıtıyorum zahmet olcak sana da :KK43:
canım bir eldiven giyerken tam giydiğinde nasıl parmak ucu eldivene dayanır ve daha öteye gitmez onun gibi olursa hamile değilsin. sağa sola kayma dümdüz girdiğinde uca hiçbirşey dayanmazsa hamilesin. ayyyy hadi inşallah hamilesindir......

Ya ben hemn tekrar denıym barı ben o top gribi birşeye deyınce korkup çekiyordum. Sımdı tekrar bakacağım

Ya ben o vıdeoyu ızledım bendede aynı oluyor karbonat ayrıca çamaşır suyundasuyunda

Ya ben parmağımı sonuna kadarı itiyorum hıc bır engel yok daha öteye gıdecek gıbı ama parmak yetmıyor anladınmı bu ne demk allahım catlıycammm!!?
hamile gibi görünüyor ama umutlandırmak istemem seni. adetine kaç gün var bir gebelik testi alsan eczaneden.erken gebelik testi?

Back
X