- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.022
- 448
- 35
Ya şimdi karşılaştırdığın durumlar eşit değil ki. Birinde cenaze işi birinde ağrı.Evet ben ilgi bekliyorum ama 7/24 değil. Yani gece hamile karısı ağrı içinde kıvranırken umursamayan tuvalete gidip oyun oynayan adam başkasına sıra gelince sabahtan akşama kadar destek olmuş. Yani bu kadar rilgş hakkım değil mi?
O konuyu hatırlıyorum. Bence böyle böyle birikti kadında. 1-2 olur mesela görmezsin ama her şeyde böyle sallamaz davranıyorsa adam artık kadında çok hassaslaşmıştır.Ya şimdi karşılaştırdığın durumlar eşit değil ki. Birinde cenaze işi birinde ağrı.
Hani ağrı için ne yapabilir bilemiyorum. Birde normalde fazla nazlı iseniz ciddiye de alınmıyor olabilirsiniz. Misal geçenlerde bulaşık makinesini iteklemeyi de problem etmiştiniz. Bana abartılı geliyor bunlar.
Dediğim gibi hatayı yüzde yüz birine veremiyorum
Evliliğin başından beri ilgi, sefkat göstermeyen eşten, gece uyandırıp bunları bekleyen sadece beklediği ile kalır. Normal zamanda bunları yapmayan koca hamilelik sürecinde de yapmaz.Arkadaşlar bazen biz kadınlarda erkekler gibi çok dümdüz düşünüyoruz galiba.
"Uyansa ne yapacak eşin?" diyenler olmuş. İlla mucizevi bir şekilde ağrıyı yok etmesini beklemiyor zaten kadın. Bi sarılsa, anlından öpse belki kadın unutacak ağrısını. Hamileymiş zaten. Şevkat bekliyor işte...
Benim regl ağrısından geberip, uyuyamadığım zamanlar oluyor. Tuvalette yerde can çekişmediğim kalıyor bi. Ertesi gün nişanlıma "uyuyamadım, çok kötüydüm" dediğimde, "Neden beni aramadın?" diyor. "Gecenin 3'ü, seni arasam ne olacak aşkım, uyuyorsun" dediğimde "Olsun ara sen, konuşuruz kafan dağılır" diye söyler. Şu naif düşünceyi istiyoruz işte.
Neden bu erkekler böyle?Bir gün taşınırken amcam da yardıma gelmişti. Buzdolabının kapağı ters yöne açılıyordu. Hemen aldı tornavidayı yönünü değiştirdi. O sırada eşi yengem şok olmuş gözlerle bakıyordu çünkü senelerdir kendi buzdolaplarının kapağını değiştirmemiş. Babam da onlara gidince evde tamir olacak işleri bitirir, bizim evdeki tamir olacak şeyleri sallarken...
İlk tetanoz dozumda canımdan can gitti birkaç gün kendime gelemedim ağrıdanTetanoz bu kadar sarsiyor mu ya?
Yahu bu adamlara evleri ve evdeki insanlar niye batıyor.Bir gün taşınırken amcam da yardıma gelmişti. Buzdolabının kapağı ters yöne açılıyordu. Hemen aldı tornavidayı yönünü değiştirdi. O sırada eşi yengem şok olmuş gözlerle bakıyordu çünkü senelerdir kendi buzdolaplarının kapağını değiştirmemiş. Babam da onlara gidince evde tamir olacak işleri bitirir, bizim evdeki tamir olacak şeyleri sallarken...
Neden bu erkekler böyle?
Neden kendi evi eşini cocuklarini görmezden geliyorlar?
Gerçekten bilmiyorum ama bu şekilde çok erkek var.Yahu bu adamlara evleri ve evdeki insanlar niye batıyor.
Çıtkırıldımlar daha kıymetliBu kadar çıtkırıldım olmayın ya, hamile hamile olimpiyatlarda yarışıyor kadınlar maraton koşuyorlar, kolunuz ağrıdı uyuyamadıysanız yarın uyursunuz ne var. Ben üstteki yoruma katılıyorum sürekli ilgi bekleyen biriyseniz ciddiye almıyordur belki adam. Bu konuya yazılanlardan yola çıkarak eş iyi kötü diyemicem konuda adamın yaptığı anormal bi şey yok bana göre.
Bence tuhaf olan esin degil sensin.Hayır ben uyuyamadım o da uyumasın diye değil. İyi değildim sadece ağrı değil vücudum da iyi değildi. Tansiyonum düşmüştü kalksın ilgilensin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?