Neden size kalmıyor?Yaşamadan önce ben de böyle diyordumbana kalsa zaten bosamistim.
bilemiyorum tabi de aksam 10 dan 12 ye kadar eşimin beni yanlız bırakmasını istemem ailem dışında bir yere siz gidin gidebilirsinşzAkşam 10 doğru çıkıp 12 ye doğru eve geldim. Sizinkiler saat başı arayıp seni seviyorum mu diyor
Konu fake geldi banaNeden size kalmıyor?
Eğitimli bir insansınız boşanmak veya boşanmamak tamamen size kalmış.
Bu anlattığınız tarzınız ile kimseyi de dinlememeniz gerek normalde.
Neden size kalmıyor ki?
Onu atlamışım arada iki saat fark varmışbilemiyorum tabi de aksam 10 dan 12 ye kadar eşimin beni yanlız bırakmasını istemem ailem dışında bir yere siz gidin gidebilirsinşz
Adam belki kurtulma ümidiyle bu saatlerde çıkmasına izin veriyordurbilemiyorum tabi de aksam 10 dan 12 ye kadar eşimin beni yanlız bırakmasını istemem ailem dışında bir yere siz gidin gidebilirsinşz
Ne alaka bu da yani.bilemiyorum tabi de aksam 10 dan 12 ye kadar eşimin beni yanlız bırakmasını istemem ailem dışında bir yere siz gidin gidebilirsinşz
Sürekli başlık açan bir üye aslında daha önceki anlattıkları ile de tutarlı ama burda kendiyle ilgili daha çok bilgi vermiş.Konu fake geldi bana
Bence zorlamayın artık..Adam yapmaya çalışıyor ama bana mı yetmiyor acaba diyorumgerçekten kendince büyük adimlar atiyor. Farkediyorum. Ama sürekli bı gardini almış şekilde takılıyorum ona karşı. Evliliği profesyonelce duygusallıktan uzak beklentisiz yaşayayım artık moduna giriyorum
Çok saçma, gerçeklikten uzak yorumlar yapıp bir de normal bulma mi bekliyorsunuz? Evli olmadiginizdan da anlamıyor olabilirsiniz tabiArkadaşlar ben hanımefendinin sabrımızı sınamak için bu konuyu açtığını düşünüyorum. Baksanıza dalga geçerek cevap veriyor
Ama baksanıza dalga geçerek cevap veriyor sürekliSürekli başlık açan bir üye aslında daha önceki anlattıkları ile de tutarlı ama burda kendiyle ilgili daha çok bilgi vermiş.
İstikrarlı bir şekilde fake konulara hazırlanmıyorsa-ki var öyleleri- konu doğru gibi
Emin olun evli olsaydım sizin gibi olmazdım. Bana tokat atan biriyle evli kalmazdım. Eşime yaptıklarımı böyle ballandıra ballandıra anlatmazdımÇok saçma, gerçeklikten uzak yorumlar yapıp bir de normal bulma mi bekliyorsunuz? Evli olmadiginizdan da anlamıyor olabilirsiniz tabi
İşte öneri şeklinde bir yorum. Gerçekten teşekkür ediyorum. Bu konuda eksik olduğumun farkindayim. Umarım kısa zamanda duzelirim. Zor günler atlatıp birşeyleri toplarlamaya çalışırken onu uzup kırmak istemiyorum artık. Ama alttan almanın ne oldugunu tam kestiremiyirum. Herşeye tamam desem ona hiç karışmasam hayatımız mükemmel olabilir belki ama yapıma uygun değil.Bence zorlamayın artık..
Madem eşiniz iyi, sizde iyi olmaya çalışın. Kaç terapi alsanız da, sizin de istemeniz, eşinize artık saygı duymanız lazım.
Saygı çok önemlidir o olmaz, böyle devam ederseniz bir gün eşinizin de sabrı biter yada gözü bir yerlere kayar yuvanızı, düzeninizi mumla ararsınız..
Ne diyeyim inşallah öyle olur.Emin olun evli olsaydım sizin gibi olmazdım. Bana tokat atan biriyle evli kalmazdım. Eşime yaptıklarımı böyle ballandıra ballandıra anlatmazdım
Ne alaka bu da yani.
10-12 arası yalnız bırakmasını istemezsiniz ama 18-20 arası olur mı mesela
Valla bizim için normali bu ama sizi bilenemNe diyeyim inşallah öyle olur.
Yani yapıyor aslında ama daha da kimseyi bulamam deyip karşıdaki ne yapsa eyvellah deyip çeken erkekler veya kadınlar var.Ama baksanıza dalga geçerek cevap veriyor sürekli
Konu sahibi gündeme getiriyor geç gelme olayınıAslında burdskilerin bütün sorunu, sorunu biliyolar ne yapacaklarını da biliyolar ama yapmacakları şeyleri fikir edinmek istiyolar. Aslında biz burda ne dersek diyelim yapmayacak. Ayrıca böyle eğitimli insanların bunu yapması trajikomik. Yahu senin eşine bir bağımlılığın yok, tokat attı diyorsun bunda sorun yok, ben adama rahat vermiyorum sürekli sorun çıkarıyorum diyorsun e boşan? Burda ne kadınlar var boşanmış ekonomik özgürlüğü yok, arkasında duran aile yok. Daha hala geç saatte eve gelme muhabbeti üzrrinden birilerine cevap veriyorsunuz sizce tek sorun bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?