Bilemiyorum. Aileyi bir arada tutmak istiyor. Aramızda yaş farkı var çok değil, 6 yaş kadar. Sanırım idare ediyor. Aslında karşılıklı idare ediyoruz bir çok şeyi ama duzeltemiyoruz. Evde hep bı idare etme hali var. Ve benim ara ara gelen cildirmalarim.Peki eşiniz sizi neden idare ediyor?
Herkese iyisiniz, herkese karşı düşüncelisiniz ama eşinizin hayatını kabusa çeviriyorsunuz
Sebep?
Yazık adama ya
Bence ikinizinde iyi bir tedaviye ihtiyacınız var
Aslında tencere kapak uyumuYani yapıyor aslında ama daha da kimseyi bulamam deyip karşıdaki ne yapsa eyvellah deyip çeken erkekler veya kadınlar var.
Karşıdaki de kendini mükemmel sanıyor birisi ona her türlü katlanınca.
Bu da öyle bir şey bence.
Yoksa şu muameleye kim katlanır?
Ya da kendisine tokat atılan üstüne dövmekle tehdit edilen hangi eğitimci bunu kabul eder tersine bakarsak.
Birbirlerini bulmuşlar bence ben öyle anladım
Aslında idare etmek zorunda değilsinizBilemiyorum. Aileyi bir arada tutmak istiyor. Aramızda yaş farkı var çok değil, 6 yaş kadar. Sanırım idare ediyor. Aslında karşılıklı idare ediyoruz bir çok şeyi ama duzeltemiyoruz. Evde hep bı idare etme hali var. Ve benim ara ara gelen cildirmalarim.
Fazla ilgi ve şımartılmakta bir etken olabilir, kendinizi en iyi siz tanıyorsunuzAslında aşırı sevgi dolu, sitcom tadında bir evde büyüdüm. Ama büyüdüğüm ortamı bulamadığım için gün gectikce hircinlastim sanırım.
Ona istinaden söyledim zaten.Konu sahibi gündeme getiriyor geç gelme olayını
Önemli olan her şeyi alttan almaya çalışmak değil. Saygınızı korusanız alttan almak gibi bir durum ya da baskı da hissetmezsiniz..İşte öneri şeklinde bir yorum. Gerçekten teşekkür ediyorum. Bu konuda eksik olduğumun farkindayim. Umarım kısa zamanda duzelirim. Zor günler atlatıp birşeyleri toplarlamaya çalışırken onu uzup kırmak istemiyorum artık. Ama alttan almanın ne oldugunu tam kestiremiyirum. Herşeye tamam desem ona hiç karışmasam hayatımız mükemmel olabilir belki ama yapıma uygun değil.
Aslında konu sahibi de ne anlattığını bilmiyorOna istinaden söyledim zaten.
Diğer sorunu geride birakma çabasındayız. Genel olarakta toparladik. O yüzden şu an için tek sorun bu. Kimseye sorun da begendiremiyoruz. :) Herhalde tekrarı olan bir kavga dövüş, şiddet olayı olsa bu şekilde kalmazdı. Çok zorluk yaşadım o konuda. Hala da tam asabilmis değilim. Ama eşimin pişmanlığınin farkındayım. Ben bu şiddet olayından sonra ne eğitimli insanların nelere nelere sabrettigini öğrenince dehşete düşmüştüm. Yani şiddet işinin öyle sandığınız gibi eğitimle maddi imkanla alakasi olmuyormuş.Aslında burdskilerin bütün sorunu, sorunu biliyolar ne yapacaklarını da biliyolar ama yapmacakları şeyleri fikir edinmek istiyolar. Aslında biz burda ne dersek diyelim yapmayacak. Ayrıca böyle eğitimli insanların bunu yapması trajikomik. Yahu senin eşine bir bağımlılığın yok, tokat attı diyorsun bunda sorun yok, ben adama rahat vermiyorum sürekli sorun çıkarıyorum diyorsun e boşan? Burda ne kadınlar var boşanmış ekonomik özgürlüğü yok, arkasında duran aile yok. Daha hala geç saatte eve gelme muhabbeti üzrrinden birilerine cevap veriyorsunuz sizce tek sorun bu mu?
Yok ya ne ilgisi adam boş vermiş sadeceFazla ilgi ve şımartılmakta bir etken olabilir, kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz
Kendini ifade edebilse bir sürü şey anlatacak daAslında konu sahibi de ne anlattığını bilmiyor
Mesela örnek olay üzerinden, çocuk elini sikistirdigimda ayy yavrum ya dediğim de eşimin senin yüzünden çocuk korktu demesine karşı ne yapmalıydim. Saygılı bir eş ne yapmaliydi. Gerçekten olayı cozumleyemiyorum.Önemli olan her şeyi alttan almaya çalışmak değil. Saygınızı korusanız alttan almak gibi bir durum ya da baskı da hissetmezsiniz..
Anahtar kelimeler her şeye "Karışmamak" ve Eşinizle ilgili şeylere "Saygı" duymak bunu başarmalısınız..
Kendini ifade edebilse bir sürü şey anlatacak da
Herşey anlayabildiginiz kadar işte. ZorlamayinKendini ifade edebilse bir sürü şey anlatacak da
Bende dehşete düştüm bunu normal karşılamanıza. Şiddet her türlü şiddettir bir kere olunca affediliyorsa her zaman affedilir düşüncesine girer erkekler. Üzüldüm sizin adınıza. Umaırm eşinizi de kendinizi de bu saçma ilişkiden kurtarırsınızDiğer sorunu geride birakma çabasındayız. Genel olarakta toparladik. O yüzden şu an için tek sorun bu. Kimseye sorun da begendiremiyoruz. :) Herhalde tekrarı olan bir kavga dövüş, şiddet olayı olsa bu şekilde kalmazdı. Çok zorluk yaşadım o konuda. Hala da tam asabilmis değilim. Ama eşimin pişmanlığınin farkındayım. Ben bu şiddet olayından sonra ne eğitimli insanların nelere nelere sabrettigini öğrenince dehşete düşmüştüm. Yani şiddet işinin öyle sandığınız gibi eğitimle maddi imkanla alakasi olmuyormuş.
Senin hırsın kime acaba :)Eşinden hırsını alamayınca gelip bize sarıyor
Ama anladığım kadarıyla ilk önce siz sesinizi yükseltmişsinizMesela örnek olay üzerinden, çocuk elini sikistirdigimda ayy yavrum ya dediğim de eşimin senin yüzünden çocuk korktu demesine karşı ne yapmalıydim. Saygılı bir eş ne yapmaliydi. Gerçekten olayı cozumleyemiyorum.
Benim kime hırsın olacak kafa kulak rahat ohh missSenin hırsın kime acaba :)
Anlatabildiğiniz kadar* Zaten sizin için fazla zorlamam merak etmeyin. Kendisine saygısı olmayan birinin derdini hiç okuyamam. Şiddet olayında affeden birinin niye böyle konu açtığını da hiç anlayamadım bunu da eşiniz affeder işte böyle böyle yuvarlanıp gidersiniz bi 10 sene dahaHerşey anlayabildiginiz kadar işte. Zorlamayin
Adam bence bu duruma bağışıklık kazanmış saldım çayıra mevlam kayıra modunda yaşıyorEsinizin sınırları ya yok ya da çok gevsemis muhtemelen.
Her insan once bir karsisindaki olcer bicer, adim adim tepki gelmedikce artirir dozajini ve nihayetinde insan zalimlesebilir cunku gucludur artık yani oyle zanneder, yapay bir guc bu.
At sahibine gore kisner kisaca ve kaba tabirle.
Erillik disillik dengeniz de bozulmus yuksek ihtimalle
Siz alaninizi artirdikca o da geri cekilmis.
Saygi duymadiginiz cok acik.
Bir de bu ikincil bir kazanim sagliyor size bence.
Siz cildirdikca adam bir seyler yapmaya kalkisiyorsa siz de bir seyleri boyle alabilmeyi ogrenmis, o da ogrenimi pekistirmis gibi olmus olabilir.
Ama ben anlayamadim size tokat atan bir adam nasil bu kadar taviz verebiliyor?
Normalde de cok baskin birisi misiniz? Manipule etmeyi basarmis (!) gibi gorunuyorsunuz.
Cozum olarak adamin bir silkelenip varligini gostermesi gerekiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?