El iyisi olmak

Peki eşiniz sizi neden idare ediyor?
Herkese iyisiniz, herkese karşı düşüncelisiniz ama eşinizin hayatını kabusa çeviriyorsunuz
Sebep?
Yazık adama ya
Bence ikinizinde iyi bir tedaviye ihtiyacınız var
Bilemiyorum. Aileyi bir arada tutmak istiyor. Aramızda yaş farkı var çok değil, 6 yaş kadar. Sanırım idare ediyor. Aslında karşılıklı idare ediyoruz bir çok şeyi ama duzeltemiyoruz. Evde hep bı idare etme hali var. Ve benim ara ara gelen cildirmalarim.

Aslında tencere kapak uyumu

Aslında idare etmek zorunda değilsiniz

Aslında aşırı sevgi dolu, sitcom tadında bir evde büyüdüm. Ama büyüdüğüm ortamı bulamadığım için gün gectikce hircinlastim sanırım.
Fazla ilgi ve şımartılmakta bir etken olabilir, kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz

Önemli olan her şeyi alttan almaya çalışmak değil. Saygınızı korusanız alttan almak gibi bir durum ya da baskı da hissetmezsiniz..

Anahtar kelimeler her şeye "Karışmamak" ve Eşinizle ilgili şeylere "Saygı" duymak bunu başarmalısınız..

Diğer sorunu geride birakma çabasındayız. Genel olarakta toparladik. O yüzden şu an için tek sorun bu. Kimseye sorun da begendiremiyoruz. :) Herhalde tekrarı olan bir kavga dövüş, şiddet olayı olsa bu şekilde kalmazdı. Çok zorluk yaşadım o konuda. Hala da tam asabilmis değilim. Ama eşimin pişmanlığınin farkındayım. Ben bu şiddet olayından sonra ne eğitimli insanların nelere nelere sabrettigini öğrenince dehşete düşmüştüm. Yani şiddet işinin öyle sandığınız gibi eğitimle maddi imkanla alakasi olmuyormuş.

Mesela örnek olay üzerinden, çocuk elini sikistirdigimda ayy yavrum ya dediğim de eşimin senin yüzünden çocuk korktu demesine karşı ne yapmalıydim. Saygılı bir eş ne yapmaliydi. Gerçekten olayı cozumleyemiyorum.

Bende dehşete düştüm bunu normal karşılamanıza. Şiddet her türlü şiddettir bir kere olunca affediliyorsa her zaman affedilir düşüncesine girer erkekler. Üzüldüm sizin adınıza. Umaırm eşinizi de kendinizi de bu saçma ilişkiden kurtarırsınız

Esinizin sınırları ya yok ya da çok gevsemis muhtemelen.
Her insan once bir karsisindaki olcer bicer, adim adim tepki gelmedikce artirir dozajini ve nihayetinde insan zalimlesebilir cunku gucludur artık yani oyle zanneder, yapay bir guc bu.
At sahibine gore kisner kisaca ve kaba tabirle.

Erillik disillik dengeniz de bozulmus yuksek ihtimalle
Siz alaninizi artirdikca o da geri cekilmis.
Saygi duymadiginiz cok acik.

Bir de bu ikincil bir kazanim sagliyor size bence.
Siz cildirdikca adam bir seyler yapmaya kalkisiyorsa siz de bir seyleri boyle alabilmeyi ogrenmis, o da ogrenimi pekistirmis gibi olmus olabilir.

Ama ben anlayamadim size tokat atan bir adam nasil bu kadar taviz verebiliyor?
Normalde de cok baskin birisi misiniz? Manipule etmeyi basarmis (!) gibi gorunuyorsunuz.

Cozum olarak adamin bir silkelenip varligini gostermesi gerekiyor gibi.

Ama anladığım kadarıyla ilk önce siz sesinizi yükseltmişsiniz

Herşey anlayabildiginiz kadar işte. Zorlamayin
Anlatabildiğiniz kadar* Zaten sizin için fazla zorlamam merak etmeyin. Kendisine saygısı olmayan birinin derdini hiç okuyamam. Şiddet olayında affeden birinin niye böyle konu açtığını da hiç anlayamadım bunu da eşiniz affeder işte böyle böyle yuvarlanıp gidersiniz bi 10 sene daha

Adam bence bu duruma bağışıklık kazanmış saldım çayıra mevlam kayıra modunda yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…