kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(
durum ne ara duzelmisti ki? ruyadan mi uyandin,soyledikleri ve yaptiklari meger ruya miymis?
amsterdam olayini sineye cektin diyelim hadi,-cekilmeseymis iyiymis aslinda ama bazen sevdigimizden goremiyoruz,hatasini affetmissin olabilir diyorum,neyse-
oraya gidip sence iliskiye girmemesi mumkun muydu? bence sen kabul ederken aslinda girmis oldugunu kabullenmek istememissindir,hele ki kizlari hala ballandira ballandira anlatacak ve 2 arkadasi da girecek iliskiye o bakacak oyle..
neyse.. su Tayland olayini bizzat amerikalilardan duydum ve o kadar igrendim ki sapkinlik sapiklik dedim. ve Turkiye de bunu yapan insanlar varmis demek ki konunla bunu da ogrendim

seni kisitlamalar,hic bisey yaptirmamalar ama kendisinin ozgurlugu fazlasiyla abartarak yasamasi.. inanamadim..
ve son olarak el kaldirma olayi.. seni bicakla kesmesini,oldurmesini mi bekliyorsun ki.
sen bu adamdan iyisini bulursun,bulursun zaten bu birliktelige devam ederek defalarca yanlis yapmissin.
surda ve diger konularinda bi Allahin kulu da devam et,ayrilma dememis. aklin yolu bir,kendine yazik etme, sen bu adamla kendini mahvediyosun gozunu ac artik bence
agir olabilir yazdiklarim ama umarim dikkate alirsin..