yanlı ş anlama ama sen olayı tek taraf yani seni tatmin eden boyutunda alıyorsun el kaldırma. bu seni bazı şeylrden uzaklaştırır ama senin erkeğin diyeyim ilişki boyutunuzu tam bilmiyorum erkeksi egoları yüksekolan biri sen direk inatlaşmayı namus konusundan yapmışsın. erkekler tek tip düşünürler dünyaları basittir.kadınlarının onlar için tek ve el değmemiş olanlarını isterler. senin yapman gereken o amsterdam olayını açtığında sessizce çıkıp gitmend son sözün bu mu diyip. bak o zaman işin rengi nasıl değişiyordu. hiçbir erkeğe namus konusunda varsayımda dahi bulunma. kendi bildiğini bilir. bir önceki arkadaş yarı açıklamış benim dediklerimi o yüzden uzatmaya lüzüm görmüyorum hiç birşey yapmanı istemem ters teper her şekilde.
erkeğin de namusu vardır canım. katılmıyorum dediğine. herşeyi tek taraflı gördüğümüz için bu erkek kadın ayrımı zaten. o oraya gidip o kadınlardan etkilenmesi ve yanıma gelip avrupa kadınları taş gibi demesi namusluluk mu? benim lafın içinde geçirdiğim bişey mi namussuzluk.. sorarım