el kaldırma..

hattımı değiştiricem direkt canım benim, başka yerden de arar o belli olmaz. hoş benim meraklım değil bence kendisi ama benim gibi bi enayi bulamicagını anlamış olabilir.. içini acıtan bu olabilir. ama artık ben çok yoruldum ki.. o mesajlarıma cevap vermezken ben tüm gece uyumuyordum, o beni aşağılarken gülümseyip saf çocuk gibi yanına giden bendim ve o benim o zaman insan oldugumu unutmuştu.. benim de bi annemin babamın ailemin oldugunu benim de duygularımın oldugunu unutan oydu.. ben onun çocugu değildim ki canım. ama o oyle sandı ve bu kez artık ben onu istememek için elimden gelen tüm gayreti gücümü kullanıcam, hepinize söz veriyorum. iyi ki varsınız..

canım kızlar çok zor elbette :( dile kolay 4 sene.. ancak bi insan saygıyı yitirdi ise, onca yaptıklarına karşın hala da anlamıyorsa ve hakkaten garip davranışlar sergiliyor tutarsız davranışlarda bulunuyorsa, hakkaten bırakmak gerekmiş. her gece ağlasam da üzülsem de ağlasam da, onunla oturdugumuz aynı kafedeki o sandalye boş kalıcak olsa da evet bitmeli, biticek ve ona dair herşeyi silicem hafızamdan. üzüldüğüm husus zaten, onca sey yapıp yine de yaranamamak, sevgimin ve verdiğim değerin anlaşılamaması çok acı çok üzücü.. diğerleri ne yapıyor da el üstünde tutuluyor ben neden böyleyim demek çok üzücü sahiden, kahroluyorum ama.. hayat bu işte kızlar :(

Diğerleri senden farklı şeyler yaptıkları için değil, karşılarındaki adamlar yapılanın kıymetini bildikleri için o "diğerleri" el üstünde tutuluyolar. Yani sorun sende değil hayatım, sorun karşındaki hödükte! Sen en güzelini, en doğrusunu yaptın, hiç üzülme. Yanındaki koltuk mutlaka dolucak. Yeni bir insanla yeni anıların olucak. Bundan sonra karşına kadir kıymet bilen biri çıkar inşallah. Önemli olan bu.

canim benim yuregine saglik, guzel kalbinin yansimalarini gordum satirlarinda cok tesekkur ederim guzel bakisin ve iyi niyetin icin. insallah atlaticam canim, belki zor olucak ama atlaticam, hepinizin varligi ile. dilerim ki hepimizin hayati istedigimizden daha mukemmel olur ve herkese kalbindekini sunsun rabbim.

canim benim yuregine saglik, guzel kalbinin yansimalarini gordum satirlarinda cok tesekkur ederim guzel bakisin ve iyi niyetin icin. insallah atlaticam canim, belki zor olucak ama atlaticam, hepinizin varligi ile. dilerim ki hepimizin hayati istedigimizden daha mukemmel olur ve herkese kalbindekini sunsun rabbim.

Ne demek canım benim... Eğer yardımcı olabilirsem senden çok ben sevinirim. Seni dinlemeye ve bu zor zamanlarında elimizden geldiğince yanında olmaya hazırız kk hatunları olarak. :) Hepsi geçicek, ilerleyen günlerde geyik topiklerinde kaynatıcaz bak gör.:21:

Son düzenleme:
tabiki canım öyle yardımcı oldunuz ki ailemin dostlarımın ve sizlerin desteği olmasa şu an muhtemelen delirmek üzere olurdum. hepinizin sağlam mantık ve düşünceleriyle ben de artık doğru yaptıgıma çok eminim. bi kez daha aramış sabah, yine açmadım. ona verilebilecek en büyük ceza, karşısına benim değerimi anlaması için öyle bi kız çıksın ki, anlasın değerimi. beddua etmiyorum sadece bunu diliyorum, ah desin şöyle bi içten, kavrulsun.

iyi yapmışsın ne demek kadın konuşmaz ya ona mı soracaksın konuşup konuşmamayı ne biçim sevgili o. kaba saba odun

böyle biri nasıl olabilir bilmiyorum canım sahiden, başka birisi anlatsa kız kimbilir neler yapmıştır çocuga derdim. kendim bile inanamıyorum, bi insan nasıl bu kadar rahat olabilir nasıl bu kadar kaybetme korkusu noksan olur? neyin rahatlığı neyin serbestiği bu yani. sevgi eksikliğinin mi yoksa beni garanti gibi görmesinden mi. bide keyfi yerindeymiş, feyse öyle yazmış, ondan 4 saat snra da beni aradı, nie arıosun o zaman. açmadım iyi ki, iyi ki.. :)

kızlar, feyse ilişki durumunu ''boşanmış'' olarak ayarlamış şimdi. deli edicek beni ne demek bu, resmen 4 yıllık ilişkiyle alay edio, şuan sinirden ölücek gibiyim!!!!!!!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

kızlar, feyse ilişki durumunu ''boşanmış'' olarak ayarlamış şimdi. deli edicek beni ne demek bu, resmen 4 yıllık ilişkiyle alay edio, şuan sinirden ölücek gibiyim!!!!!!!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: ne demek bu yani?

kızlar, feyse ilişki durumunu ''boşanmış'' olarak ayarlamış şimdi. deli edicek beni ne demek bu, resmen 4 yıllık ilişkiyle alay edio, şuan sinirden ölücek gibiyim!!!!!!!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ya face e boşanmış yazdı die neden snirden ölüyosunki.. arkadşım iki konunu da takip ettim.. aşk bi yere kadar.. siz aldatılmaya ve böyle tavır görmeye mahkumsunuz.. böyle devam ettiğiniz sürece bundan sonra hayatınıza girecek insanlar da bundan pek farklı davranmıcaktır bu kadar taviz verir, aciz düşürürseniz kendinizi. kendi değerinizi tüketmişiniz. ben durumunuza üzülmekten çok kızıyorum size... hem de çok...

bu kafayla belliki yine barışmak isterse barışacak, bilmemnere gitmek isterse bir iki kızıcak sonra susucaksnz... ordaki kadınları size anlatmasını dahi dinleyeceksiniz... asalet ve gurur bir kadındaki en güzel değerlerdendir... bunu da hatırlatmak istiyorum size..

Ben de üşenmedim tüm konulara baktım,okudum.Tam oh ne güzel ayrılmışsınız,aynen dik durmaya devam edin yazacakken bu ne canım? boşanmış yazmışmış,deli olmuşsun???? deli olmanı gerektirecek bir şey yok ortada,kurtulduğuna sevinmen gerekir ve hiç arkana bakmadan yoluna devam etmen gerekir.Yeterince aşağılanmışsın,ezilmişsin daha ne olmasını bekliyorsun??Bir iletiyle deli olduğuna göre sen bu çocuğa geri dönersin ve burada biz yazdığımızla kalırız sadece.Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez bunu hiç unutma ve bu ilişkide bu çocuk için yaptıklarını karşına çok iyi bir insan bile çıksa yapma.Bir insanın kendini başkası için paspas etmesi başka şey,ilişkiye ve karşındakine değer verip insani ölçülerde yaşamak başka şeydir.Senin bu çocuk için yaptıkların aslında sevgi falan değil,kendine değer vermemenin,kendine saygının olmayışının sonuçları.Umarım bu halinden ve bu çocuktan kurtulursun yoksa ömrün böyle mutsuzluklarla,eziyetle geçecek.

canım haklısın ben de kendime kızıyorum zaten, ki ben ondan önce çok özgüvenli bi kızdım. herkese karşı tavrımı koyar saygı da gösterttirirdim. ama gelgelelim, ilk yıl bu epey bi peşimden koştu hediyeler, aşk sözleri mektuplar, sürprizler, grip dahi olsam ağlamalar, kapımda sabahlamalar vs. ondan snra da kendini gei çekerek beni bu alıştırdıklarıyla hep tehdit etti, bak kafamı kızdırma bırakırım bak ayrılırım şöye böyle derken herşeyine göz yumdum :( çok pişmanım, ama hakkaten saf kalbimden yaptım. yoks kim ister ki kendini bu hale düşürmek..

madem farkındasın lütfen kurtul bu çocuktan canım.kendine hemen yeni uğraşlar bul,arkadaşlarınla vakit geçir ama adı o çocuktan söz etmemelerini rica et tamamen çıkar hayatından.o tabii ki senin peşinde olacak,nerede bulur bir daha senin gibi yoluna kendini sereni?sakın geri dönme.zaten bir süre geçtikten sonra ben nasıl kendime bunu yaptım diyeceksin.

madem farkındasın lütfen kurtul bu çocuktan canım.kendine hemen yeni uğraşlar bul,arkadaşlarınla vakit geçir ama adı o çocuktan söz etmemelerini rica et tamamen çıkar hayatından.o tabii ki senin peşinde olacak,nerede bulur bir daha senin gibi yoluna kendini sereni?sakın geri dönme.zaten bir süre geçtikten sonra ben nasıl kendime bunu yaptım diyeceksin.

şuan üzülüyorum ama bunları haketmediğim için üzülüyorum canım o bırakıp gitti die eyvahlanmıyorum.. sorun onca sey yapıp bu kadar değersiz olmam. ben severek ilgi göstererek hata yaptım o halde. bundan snraki ilişkimde belli etmim sevgimi dicem ama o zaman da ben olarak yaşamicam ki bu ilişkiyi. beynim kabul etmiyor inanın.. zorluyorum kendimi ama olmuyor :( geri dönmicem tabiki, umarım bana bu yaşattıklarını kendisi de yaşar tek isteğim bu.

şuan üzülüyorum ama bunları haketmediğim için üzülüyorum canım o bırakıp gitti die eyvahlanmıyorum.. sorun onca sey yapıp bu kadar değersiz olmam. ben severek ilgi göstererek hata yaptım o halde. bundan snraki ilişkimde belli etmim sevgimi dicem ama o zaman da ben olarak yaşamicam ki bu ilişkiyi. beynim kabul etmiyor inanın.. zorluyorum kendimi ama olmuyor :( geri dönmicem tabiki, umarım bana bu yaşattıklarını kendisi de yaşar tek isteğim bu.

Mrb..cnm yazdigin butun msjlari okudum erkek milleti onlara hic bisey olmuyo 2gun sonra hayatlarina devam ediyorlar olan kadina oluyor..biz aldatiliyoruz biz uzuluyoruz..biz eziliyoruz..sana bosver diycem ama ne yaparsa yapsin su an senin gozun kimseyi gormuyor seninle ayni seyleri bende yasadim..herseyi yaptim 3 yilin sonunda evlendim ne kadar dogru yaptim bilmiyorum ne kadar MUTLUYUM..onuda bilmiyorum isin cok zor Allah yardimcin olsun..

Mrb..cnm yazdigin butun msjlari okudum erkek milleti onlara hic bisey olmuyo 2gun sonra hayatlarina devam ediyorlar olan kadina oluyor..biz aldatiliyoruz biz uzuluyoruz..biz eziliyoruz..sana bosver diycem ama ne yaparsa yapsin su an senin gozun kimseyi gormuyor seninle ayni seyleri bende yasadim..herseyi yaptim 3 yilin sonunda evlendim ne kadar dogru yaptim bilmiyorum ne kadar MUTLUYUM..onuda bilmiyorum isin cok zor Allah yardimcin olsun..

desteğin için teşekkür ederim arkadaşım :( allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. çok zor. sen kadınsın konuşma, sen kadınsın gezme tozma.. evlenemem ben bu kişiyle canım, gerekirse ayrı bi evde tek başıma yaşarım ama asla evlenmem, ki babam evlenirsen o adamla bi daha bana baba deme dedi bi tane ailem var sonuçta onun için atıck değilim.. of ya hakkaten dert dert :(

desteğin için teşekkür ederim arkadaşım :( allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. çok zor. sen kadınsın konuşma, sen kadınsın gezme tozma.. evlenemem ben bu kişiyle canım, gerekirse ayrı bi evde tek başıma yaşarım ama asla evlenmem, ki babam evlenirsen o adamla bi daha bana baba deme dedi bi tane ailem var sonuçta onun için atıck değilim.. of ya hakkaten dert dert :(

Allahim senin derdinin dermanini versin aşk icinde ne yazikki mantik olmuyor ama emin ol sen onu tınlamadikca kimin degersiz oldugunu o gorucek sen agir durmaya devam et benimki ayrilik lafini agzima alinca ayaklarima kapaniyordu..simdi ayrilacam desem adamin umrunda olmaz bu zamanda eski asklar eski degerler ne yazikki kalmadi sana tavsiyem bu durusunu bozma..ve unutma kimse senden daha degerli degil..

Allahim senin derdinin dermanini versin aşk icinde ne yazikki mantik olmuyor ama emin ol sen onu tınlamadikca kimin degersiz oldugunu o gorucek sen agir durmaya devam et benimki ayrilik lafini agzima alinca ayaklarima kapaniyordu..simdi ayrilacam desem adamin umrunda olmaz bu zamanda eski asklar eski degerler ne yazikki kalmadi sana tavsiyem bu durusunu bozma..ve unutma kimse senden daha degerli degil..

benimki ben ayrılalım desem, sen bilirsin derdi hep. hep bu ilişkiyi götüren ben oldum yani canım. evlenince daha da rahat olucaksa bu konuda hiç sansım yok, belki beni öldürücek beile rabbim korusun :( bundan böyle mantıgımı dinlemeye cabalıyorum arkadaşım, sizlerin de desteginizle çok daha iyiyim artık, allah hepinizden razı olsun. dilerim hepimiz çok mutlu oluruz canım, ama insan ne kadar değer verirse kendi değernden o kadar kaybediomuş ne yazkki bunu anladım. :(

Bak o kadar şey yazdık burda, herkes bir taraftan sana akıl verdi, sen de anlıyorum dedin, aklım başıma geldi dedin, oh dedik, ne güzel dedik. Peki bu ne şimdi? Face'de ilişkisini "boşanmış" yapmışmış da sen de delirmek üzereymişsin de... Arkadaşım niye deliriyosun? O adamdan zaten bir halt olmaz. Durumunu "boşanmış" yaptığında deliriyosan, duvarına "ttyche dön bana, sensiz yapamıyorum" falan yazsa sevinçten havalara uçarsın sen. Gerçekten kızıyorum artık. Hem sen bu adamı takip etmeyi bıraksana artık. Ne diye girip girip ne yapmış, ne yazmış diye kontrol edip duruyosun? O da zaten böyle davranacağını bildiği için "keyfim yerinde" ya da "boşanmış" gibi durum iletileri yazıyo. Sen gör, aynen böyle delir diye yapıyo. Yani şu durumda bile seni etkilemeye, seni yönetmeye çalışıyo. İzin verme artık buna! Seni tanımam etmem, ama sana eziyet eden biri için hala sinirlenmen, üzülmen, ah vah etmen sinirlerimi bozuyo yemin ederim. Eğer bu "şunu şunu yapmış çok kızgınım, bunu bunu söylemiş çok mutsuzum" tavrını değiştirmezsen bir daha sana tek satır yazı yazmıycam. Hayır biz de burda boşa kürek çekiyoruz gibi oluyo, kusura bakma.

Back
X