el kaldırma..

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(

Ne diye şaşırıyosun ki ?
Dün dediklerimizi yapıp,ayrılsaydın bugün bu başına gelmezdi

canım senin diğer konularını da okudum.okudukca sinirden kızardım bozardım ellerim titremeye başladı.

sende peygamber sabrı evliya gücü mü var bu adama katlanıyorsun. "sana iki katını bulurum be" diyen adamla san nasıl hala bir arada durursun. 3.5 yılını nasıl geçirirsin. adam seninle her konuşmasında seni aşalağıyıcı bir çok laf etmiş. gitme gezme sacını boyama yaparsan ozaman git o..pu ol bile demiş bırak kızım bu öküzü iki katını değil on katını bulsun da altında kalıp ezilsin. o kim ki sana bunları söylüyor birde utanmadan el kaldırıyor. annen baban seni öküzün biri gelsin de binbir hakaret etsin sonra yetmesin el kaldırsın diyemi elbebek gülbebek baktı büyüttü. yol yakınken dön arkadaşım. bugün el kaldıran yarın öbür gün kimbilir neler yapar.

yazık gençliğine, yıllarına bugün o gün olsun ayrıl bu adamdan erkeksiz kalanlar ölmüyo ya çoğu kadının ölümü erkeklerden oluyor hatta.

ben en baştan yapmalı idim bunu haklısınız, ama insan ın dışardan gördüğü gibi olmuyo ki işte :( ben de çok pişmanım şuan, hatta tüm çevrem sevindi bittiğine.. ama bu kadar değersiz olduguma çok üzgünüm, ne deseniz haklısınız kızlar suç bende :(

Aksine kendini şimdi değerli hisset
Geri dönerse,tek mesajıyla falan dönmeyi düşünmüyosundur umarım

kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(

1.Hala onca şeyin üstüne bu ilişkiye devam ediyorsun.:20:
2.Hala seni ezmesine,aşağılamasına devam ediyorsun.:20:
3.Hala durum düzelmişken diyorsun,yaptığı onca iğrençliğe rağmen.:20:
4.Bi de haber gelmiyor diye üzülüyorsun.:20:

Kusura bakma ama sen böyle oldukça bu herif iyice azıtacak.:19:Biz ne dedik,sen ne yapıyorsun.Hiç ağlayıp sızlama.:20::20:

Ayrilmak icin dayak yemeyi beklemiyorsunuzdur umarim.

Aksine kendini şimdi değerli hisset
Geri dönerse,tek mesajıyla falan dönmeyi düşünmüyosundur umarım

düşünmüyorum tabiki canımi bugün bütün gün yollarda her yerde ağladım, herkese rezil oldum onu da geçtim kendimi ilk kez bu kadar işe yaramaz hissettim. onca şey yaptıktan sonra bu hareketi bile görmek çok üzdü beni.. o cevap falan yazmaz zaten canım ki, onu terkedip gittiğim için yanından beni suçluodr hala, yer yarılsa içine girsem.. :( :(

bir kadın anlatıyordu da kocası için "dövüyor, aldattı ama bugünümüze şükür, allah daha beterinden saklasın" diye. ben de dedim ki daha kötüsü seni satması ya da öldürmesi kalmış artık diye.

şimdi sevgin, verdiğin değer yüzünden birşeylere cesaret edemiyorsun belki ama hep daha kötüye gidiyor canım. mümkünse telefon numarını değiştir, tek kelime bile etme o adamla. daha beter daha kötü ne olmasını bekliyorsun daha? eziyet çekmeye gelmedin bu dünyaya. allah bu katlandığının şeylerin hesabını sorar senden, benim sana verdiğim cana niye böyle kötü davrandırdın. niye o zalimle olmaya devam ettin diye. daha fazla uzatmadan bitir kendi iyiliğin için.

1.Hala onca şeyin üstüne bu ilişkiye devam ediyorsun.:20:
2.Hala seni ezmesine,aşağılamasına devam ediyorsun.:20:
3.Hala durum düzelmişken diyorsun,yaptığı onca iğrençliğe rağmen.:20:
4.Bi de haber gelmiyor diye üzülüyorsun.:20:

Kusura bakma ama sen böyle oldukça bu herif iyice azıtacak.:19:Biz ne dedik,sen ne yapıyorsun.Hiç ağlayıp sızlama.:20::20:

haklısın canım, tümüyle benim enayiliğimden olmuş bi durum. kendimi neden bu kadar ezdirdim sanki? sevdim, ama şuan ne kadar boş oldugunu anlıyorum. bi insanın gözünde saygınız yoksa, sevgisi de bi işe yaramıoyrmuş..

bir kadın anlatıyordu da kocası için "dövüyor, aldattı ama bugünümüze şükür, allah daha beterinden saklasın" diye. ben de dedim ki daha kötüsü seni satması ya da öldürmesi kalmış artık diye.

şimdi sevgin, verdiğin değer yüzünden birşeylere cesaret edemiyorsun belki ama hep daha kötüye gidiyor canım. mümkünse telefon numarını değiştir, tek kelime bile etme o adamla. daha beter daha kötü ne olmasını bekliyorsun daha? eziyet çekmeye gelmedin bu dünyaya. allah bu katlandığının şeylerin hesabını sorar senden, benim sana verdiğim cana niye böyle kötü davrandırdın. niye o zalimle olmaya devam ettin diye. daha fazla uzatmadan bitir kendi iyiliğin için.

aynen canım, hep sevgimden durdum hep ama bu kadarı çok fazla. ben onca fedakarlıgımdan iyiliğimden ki dünki olanlardan snra ona bugün iyi yaklaştım ama aldıgım karşılık yine bu oldu. ben demekki bu kadar değersizim, hoş değerimi kendim belirliyorum hepiniz haklısınız ne diyeyim :(

Ha bu arada geçmiş konularınıza göz attım biraz.İki arkadaşı varmış bu herifin,ikisi de kızlara meraklı tiplermiş.Hollanda,Tayland.:19:

''Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim.''atasözünü hatırlatırım.

Ayrilmak icin dayak yemeyi beklemiyorsunuzdur umarim.

çevrem tarafından bu kadar ''takdir edilirken'' yaşadıgım olayları bi insan köpeğine yapmaz dimi? ben hala da onu masada bıraktıgım için üzüldüm, sanırım aklımdan zorum var sanırım.. ama şuan sayenizde daha iyiym kızlar sağolun :(

haklısın canım, tümüyle benim enayiliğimden olmuş bi durum. kendimi neden bu kadar ezdirdim sanki? sevdim, ama şuan ne kadar boş oldugunu anlıyorum. bi insanın gözünde saygınız yoksa, sevgisi de bi işe yaramıoyrmuş..

Önce saygı,sonra yine saygı.:34:

sorun burda zaten kendime olan tüm özgüvenimi ve sevgimi aldı götürdü. sen kadınsın ben erkeğim eşit değiliz diye diye bitirdi beni :(

bunları söyleyen birinin el kaldırmasına şaşırmamak lazım.
hayatta en önemli şeylerden biri kendine saygıdır bana göre.
sizin kendinize saygınız yoksa karşınızdaki de size saygı göstermez.
ayrılmak için neyi beklediniz bu zamana kadar?
aşkın acısından mı korktunuz?
bakın onunla da mutsuzsanız, onsuzda mutsuz olucaksınız.
her iki türlüsüde mutsuzluk; ki onun yaptığı şeyler ayrılıktan daha çok acıtır canınızı, daha derin izler bırakır.
yarın öbür gün vurur da döver de siz şimdiki olayı kabullenirseniz. o zaman suçlu o değil siz olursunuz.

Son düzenleme:
bazı şeyleri demek kolaydır. ama bir ilişkiyi bitirmek kadınların çoğu için zordur. çünkü aile ilk önce bu şekilde yetiştirir. aileye bağlı kalacaksın. sonra çevre seni bağlamaya yöneltir. çevrenin dediklerini önemse ona göre davranırsın. sonra anne olma rolüne alıştırılırsın. çocuklara bağlanırsın. kadına sabırlı olunması istenir gene bağlı kalırsın eşin hakkında içlerinde en iyisi bu diye otur aşağıya ne erkekler var denilip gene bağlanırsın kocana. ekonomik yönden bağlanırsın yada çaresizlikten yada alışkanlıktan. kolay değil bazı duyguların yitirlmesi ve yeni olana alışmak. kolay değil adım atabilmek. ne yapacağını kestirememek bilinmezlik korkusu ve gelecek kaygısı bu yüzden bu boşluğu yaşamamak için bazı şeylerin düzelmesini beklemek. o yüzden konuyu yazan kişi öncelikle hatayı kendinde bulmanı istemem. davranışlarını da yargılamanı istemem olan olmuştur o dönem öyle olması gerekiyordur çünkü o an senin için en mantıklı yada doğru olan yada elverişli olan oydu. ama şu var hayat dediğin bir nefestir onu güzel ve huzurlu yaşamak varken saygın bir şekilde seni üzmelerine ancak sen izin verebilirsin bırakta sen insanlar için birşey yapma onlar senin için birşey yapsın ve eğer yapmıyorlarsa demek ki kapılar aslında çoktan beri kapanmış anahtarı olmayan bir kilidi de ne kadar zorlasan da açamazsın. bu noktayı düşünmeni isterim yazından okuduğuma göre burada kendine karşı işlemiş olduğun bir suç var asıl.

çok haklısınız kızlar, hepinize gönülden teşekkür ederim. bugün bütün gün bunu sorguladım zaten. ben müsade etmese idim bu olanlara hiçbiri olmazdı. benim erkek arkadaşım önceden çok güvensizdi kendine benim gibi bi kız ona bakınca aslan kesildi.. herkes yanyana hiç yakışmıyorsunuz demesine rağmen, ben kalbi iyi üstüme çok düşüyor diyip devam ettim. onu el üstünde tuttum, her zaman üstüne düştüm, her kavgada ayrılıkta ben aradım. ama şuan gözümde ne aşk ne sevgi var. ki hepsi yalan kızlar. en azından benim için yalanmış. ben kendi derslerime girmeyip o uyusun diye onun derslerine girmeyi terci ettim. bu en basit örnek, ben hayatımda onu hep ilk sıraya aldım, suç burda. ona hep vazgeçilmez imajı verdim. en kötüsü de çoook sevdim, ama neyini sevdim ki sanki. bi daha yüzünü görmeyi hiç istemiyorum, bidaha yollarda ağlamak istemiyorum. istemiyorum.. hiçbi şeyi haketmez değersiz bi insan oldugumu hissetmek istemiyorum :(

Back
X