El kızı ?

Karşı tarafta şunu düşünür beni seven insan kusurlarımla hatalarımla sever
Eşi sigara içer o istemez eşi sosyal aktiviteleri sever karşı taraf istemez eşi alkol sever karşıki istemez
Ya arkadaşım kişi evleniyor birine adanmıyor kuklası olmuyorsun karşı tarafın
Evlilik hatalar ve aksaklıklarla birazda yaşamaktır

Çok boğmuşsunuz ama el kızı da kötü bir laf. Bilemedim

Sanırım hafif burnunu sürttürüp çok da abartmadan normale dönseniz iyi olur.

El kızı basit bir tabir de yani evlenmeden ki evli bile olsan bu kadar sıkboğaz edemezsiniz birini
Sonradan bende hatami anladim ama aynisini kendi de yapiyordu
Gerçekten 21 yaşında mısın? Evlenme!
Hemen nikah olmayacak tabi ama yaş erken gelebilir size gene de haklisiniz
yahu böyle hesap sorma hakkını siz nasıl kendinizde bulabiliyorsunuz 18 yıllık evliyim böyle hesap sormam
5 sene olacak hayatimdaki adam aramizda boyle bi samimiyette var zannediyodum ki kendisi de yapiyordu ama ben onun kadar boyle tepki vermiyodum alttan alttan da hosuma gitmiyo degildi sahiplenici tavri meraki kendisinde ters etki yaratmiş
O degilde olgun degilsiniz evlenmeyin. Yetiskin bir adam, niye gezmesin? Ayrica dediginde hakli, annesi babasi hesap sormazken, sevgilisi hesap sormasi cokmu güzel oluyor?
Merak ettim, kac yasindasiniz?
Ben gezmesine bir şey demedim gidecegi yer kafama takildigindan ustune gittim 21 yasindayim
Aile ayrı bi kavram onu katmiyorum ama 5 sene olacak iliskimiz yakinda onca senenin samimiyeti hatrı var ama oyle degil mi kendisi de yapardi hosuma giderdi meraklanmasi sahiplenici olmasi
Hesap sormak ne demek ? Ne hesap sorun ne hesap verin .Biraz rahat bırakın kendinizi.Birbirinizi bunaltmayin.
Zaten bu da ilk ve sondu tutacagim kendimi haksiz da olsam o laf oturdu icime unutmucam
Ben de öyle derdim sanırım. Böyle birisi başınızda sürekli eleştirip hesap sorup ne yapacağını ya da yapmayacağını söyleyince insanın içi daraliyor birden.
Fazla baskı kurdum evet ama o lafi da beklemiyordum fazla kırıldım
Ben de önceki ilişkimde söyledim bu lafı. Çok darlamıştı beni. Babam hesap sormuyor bana, sana ne oluyor demiştim. Haklı adam.
Ben gene de sen el oğlusun demezdim şahsen bu laf baya kırdı

Ben gezmesine bir şey demedim gidecegi yer kafama takildigindan ustune gittim 21 yasindayim

Sevgilinize güvenmiyormusunuz? Yani yetiskin ve olgun bir insan gidilecek mekanlari bilmesi lazim. Nereye gidiyordu ki?

Ayrica evlenmeniz icin cidden cok erken. 16 yasinda, gelecek 70 yil beraber gecirecegin kisiyi bulma sansiniz oldukca düsük. Bu yaslar zaten gezme tozma yaslari olmali. Evin faturalarini düsünmeden istediklerini alma yasi.

Bence siz cok pisman olursunuz. Evlilik öyle romantik her gün kocis ile zaman gecireyim gibi birsey degil. Neyse, sonradan sizde anlarsiniz zaten.

Biz de buradan hep diyoruz. Anne baba karışmazken elin oğluna hesap veriyorsunuz yapmayın diye yeni şey. Birbirinizi bu kadar darlamayın. Hayat böyle çok sıkıcı değil mi?
Ben sevmedigim insana hesap sormam gidecegi yeri mi dedi tamam der gecerim insan bence sevdigi insana hesap sorar merak eder bende oyle yaptim biraz da ustune fazla gitmis de olabilirim ama o lafi da hakettigimi dusunmuyorun
E dogru ama annen baban el sonucta tanimadigi insanlar. Bende cok kullanirim kizinca eşime el kiziyim ben diye yalanda deil yani takilma bence o kadar. Cocuk sövmemis küfür etmemis dogruyu söylemis.
Insanin gene de zoruna gidiyo ben ona hicbir zaman el oğlu gozuyle nitelendirip bakmamistim
Bi ilişki yaşıyosunuz diye birbirinizden hesap sorma hakkını nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Adam haklı el kızısin ama bu kadar bogarsan ole de kalırsın.
Insan sevdigine hesap sorabilir ne var ki bunda ben aşırı yaptım diye de bu lafi haketmedigimi dusunuyorum
off ben boğuldum
Uzgunum
madem kırılacaktınız niye kendinize el kızı dedirttiniz?
Telepati yeteneğim yok o lafı duyacağımı nerden bilebilirdim haksızda olsam ağırdı benim için
İkinizde de hata var. Evlenmekte acele etmeyin.
Ben hatamın farkindayim laf agirdi
Nihayet beni anlayan çıktı bende aynisini dusundugum icin boyleyim bu seferkinde fazla ustune gittim belki tamam ama o laf ağırdı ve çokta yanlıstı
Aynen öyle bende o dusuncedeyim insan sevdigini merak etmicek soru sormucakta kime yapacak ki insan sevdigini merak eder ben aşırı tepki vermis olsam bile o lafi demesini beklemezdim evet teorikte dogru kendisi de el oğlu ama dile getirmeye de gerek yoktu
Evet el kizisiniz dogru
Anasinin babasinin karisamadigina bir baskasinin karismasi gercekten komik oluyor,yapmayin.
Ben hayir yapamazsin gidemezsin edemezsin demedim merakımdan fazla soru sordum ettim hadi kaldi ki gidemezsin dedim insan sevdigini kirmamak icinde boyle seyler yapmasi bence gayet dogal herkes birbirine el oglu el kizi olarakta bakacaksa sıkıntı ne bileyim buyuk
Evli değilim, evlensem bile önemli birşey olmadığı sürece hesap sormam bana sorulmasını da istemem. Gerçekten boğmuşsunuz adamı fakat onunda “el kızı” diye nitelendirmesi hoş olmamış.
Evet hoş olmadi kendisi de aynisini yaptiginda cürret ettiginde her seferinde el oğlusun sanane lafini da yiyecek farkinda degil
Çok boğmuşsunuz ama el kızı da kötü bir laf. Bilemedim

Sanırım hafif burnunu sürttürüp çok da abartmadan normale dönseniz iyi olur.
Hicbir sey olmamis gibi davraniyo ben sogugum ona karsi gormezlikten mi geliyo soguklugumu onu da anlamis degilim uzatmak istemiyo kanımca bende uzatmicam ama bir yere gidecegimde bir sey sordugunda el oğlusun lafini duyacak kendisi de

Bana çok dokunurdu o cümle. Karşı taraf ne kadar sıkılırsa sıkılsın, boğulursa boğulsun o sinire yenik düşüp o cümleyi kurması ağrıma giderdi. Bunca 5 sene az değil çok şey paylaşmışsınızdır. Ben soğurdum o an.

Benim icinde eskiden sevmeden once dusunurdum 25 imden once evlenmem hayatimi yaşarım gezerim tozarim diye sevdikten sonra fikrim degisti sevdigim adamla gezerim tozarim dusuncesindeyim 1 ay sonra 5nci senemize giriyoruz tamam yaşımız daha genc olabilir evet ama olgunluga yetiskinlige de tam olarak gelene kadar hala sevgili mi kalmaliyiz bi 5 6 sene daha yani bilmiyorum

Aynen öyle hislerimin tercümanı oldunuz cok zoruma gitti 5 sene dile kolay yasanılanlar paylasılanlar her sey ben ona el oğlu gozuyle ne baktim ne gordum aklimdan dahi hic gecmemisti

Aynen öyle hislerimin tercümanı oldunuz cok zoruma gitti 5 sene dile kolay yasanılanlar paylasılanlar her sey ben ona el oğlu gozuyle ne baktim ne gordum aklimdan dahi hic gecmemisti
Bence bir müddet konuşmayı kesin. Oturun iyi düşünün vallahi bana burda dokundu sizi düşünemiyorum. Gerekirse sizde ona bu tür davranış sergileyebilirsiniz empati özelliği kazandırmak iyidir.

Evet, cünkü evlenmek olgun insanlarin isidir. Sizin üniversiteniz yokmu? Is? Sevgilinizin üniversitesi? Askerligi? Isi?

Sevmek yeterli olmuyor bir evlilik icin. Bir ev paylasmak o kadar kolay degil. Faturalar ödenmeli. Siz hic ev alis verisine ciktinizmi? Hersey ates pahasina. Hem is hem ev zor oluyor. Üstüne ailelerede gidilmesi lazim,..

Dogal olarak tartisma cikar. Bunlarin hepsi ile bas etmek icin olgunluk gerekir.

Ya zaten insan merak ettiği birine sorar nereye gidiyorsun diye, ne yapacaksın diye. Bu güvensizlik değil sevdiğin insani merak etmek. Benim başımdan ciddi bir kaza geçti ve çevremde sevdiğim herkesi merak ederim. Başlarına bir şey gelirse diye korkarım. Hayatta her an her şey olabiliyor çünkü. Zaten sevmesem zerre umrumda olmaz, isterse ölsün banane derim. Karşımdaki insanda beni merak ediyorsa, beni sıktın demek yerine , beni seviyor ki merak ediyor, endişe ediyor derim. Eğer ki abartı görüyorsam düzgün dille anlatırım. Kimse kimseyi guvensizlikten merak etmiyor, sevdiğinden merak ediyor. Benim annem hastalık gecirdi en çok onu merak ederim ne yaptın ne ettin diye, bu anneme guvenmedigimden mi? Karşımdaki adam da bunu anlamıyorsa kendi bilir.

Fazla boğmak , her şeye gereksiz karışmak iyi dgeil ama onun için endişe ettigim, merak ettiğim bir durum varsa karisirim.

Adam şuraya gidicem diyo haber veriyo enazindan, sen nereye niye niçin falan sorguluyorsun allah aşkına saatte veriyormusun bu saatte evde olucaksin diye? ??

Nedense sizi biraz fazla abartmış buldum neden insanlar birbirini bu kadar sıkar sizde gezersiniz oda gezer sevgili olunca nişanlı veya evli fark etmez gezmezsiniz eve bağlanırsınız anlamına gelmiyor bence 5 yıllık evliyim elimden ne izin alırım nede o benden alır istisnalar hariç sadece haber veririz böyle yapmayın bence evlenmeyinde biraz daha bekleyebilirsiniz laflarınızdan olgun olmadığınızı düşünüyorum ..

Şu eş/sevgili/nişanlı/sözlü her neyse bi salsanız ya. İnsanlar niye bu kadar darlıyo birbirini. Ben de kıskanç bi insanım ama şurda okuduğum şeylerin onda birini yapmıyorum. Neymişiniz ya

Bence eğer başka sorunlar yoksa bir lafa takılmayın. Bende annem bazen yarın evlenince böyle olur şöyle olur diyince elin adamı falan diye cevap veririm. Tabi benim hepsi lafta yani çok bunalınca insanın ağzına geliyor

Bunlara ek olarak bir de , benim sevgilim mesela dışarı falan pek çıkan biri değildi. Ben zorlardim arkadaşlarınla çık gez azıcık hep evde bunalırsin diye ite kaka dışarı çıkarırdım. Ama örneğin çıktığı zaman çok geç saate kalinca arardım, ne yaptın diye . Bu darlamak değil , güvensizlik de değil., Yaşadığı şehirde o saatte pek de güvenilir tipler olmuyor, hayat erken biten bir şehir olduğunu bildigimden endişe duyup arardım. Geçip de beni bunaltiyorsun diyecekseydi kendi bilir, şahsen ben dışarda iken geç kalınca arayıp ne yaptın nerede kaldın diye soranim olduğunda mutlu oluyorum. Demek ki birileri beni seviyor merak ediyor diyorum. Sevgilim de, ailem de beni sıkıyor , pofff diye triplere girmiyorum.. Benim görüşüm böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…