El kızı ?

E haklı.
Arada nişan yok nikah yok .
Onun için henüz el kızısın.
Yani şu dakika ayrılsanız birbiriniz için tanımlanacak bir kelime yok.
Kaldı ki nice evliler bu şekilde hesap sormuyor , sen çok abartmışsın.

O kadar ustune gitmissin ki hakli olarak.anam babam kariamiyor bana el kizisin yani kar bile degilsin daha!!!..demis

Iyi demis.

hesap sorma hakkin tabi ki var ama insani delirtme noktasina getirtecek kadar degil.
Haketmissin
Uzatma fazla bence

O 24 yaşında askerligini yapti askerliginde de bekledim calısıyo duzenli bir işi olmasa da boş durmuyo ben lise mezunuyum bazi aile problemleri yuzunden uni. okuyamadim calismak zorunda kaldim yaklasik 1 senedir calismiyorum evlilik tabikide zor bir sey tahmin edebiliyorum tavsiyeleri de emin ol kulak ardıda etmiyorum etsem konu acma gereğinde bulunmazdim ama sevince insana her sey toz pembe gelirmis ya hani öyleyim insan yasamadan tatmadan anlayamiyo bazi seyleri

Ben 3 buçuk yıldır evliyim eşimi 6 yıla yakın tanıyorum. Onunla ilgili birşey anlatacağım sırada el oğlu diyorum. Çünkü aynı yerde doğmadık büyümedik o çok farklı bir aile yapısıyla büyüdü ben farklı, benim ailemin ayıp gördüğünü onun ailesi normal karşıladı. Benim ailemin izin verdiği şeye onunki vermedi. Aramızdaki bu farklar büyüme cağında gerçekleştiği için belki 20 sene daha devam eder bilemem. E bu hakaret değil. Hicbir şey onun el oğlu olduğu gerçeğini degistirmiyor. Sizin de el kızı olmanızı ... Bu arada bir yere giderken 40 soru soracak kadar güvenmediğiniz adamla evlenmeyin. Şu kıskançlık erkekleri boğma kısma meselesini abartmayın yazık ya. Ben de olsam ben de patlarım babam beni tatillere göndermiş el oğlu gelip diyor ki arkadaşlarınla falanca kafeye gidemezsin Olar mı? olmazźzz

Kusura bakmayın ama şu cümleleriniz çoğu kadının ilişkide yaptığı yanlışların özeti resmen.

Anne babalarının karışmasına izin vermedikleri şeylere elin oğlunun karışmasına izin veriyorlar, bunu "sahiplenilmek" zannedip bundan keyif alıyorlar. Ama erkeğin yaptığı şey kadını kafese tıkmaya çalışmak.
Sonra aynı şeyi erkeğe yapınca o da kuzu kuzu "ay ne güzel sevdiceğim beni sahipleniyor" diyecek sanıyorlar ama aldıkları cevap sizin aldığınız cevaba benzer oluyor genellikle. "Elin oğlu" işine karışılmasını sevmez çünkü.
Kimseye baskı yapmayın ama daha önemlisi kimsenin size baskı yapmasına izin vermeyin.

Ben sevgilime hesap sormam, darlamam. Onun da bana hesap sormasına izin vermem. Beni böyle darlasa ben de ona "anam babam karışmıyor sana mı soracağım" derim. Fikir belirtmenin de bir sınırı var çünkü.

O halde sen önce üniversite eğitimine başla. Ekonomik özgürlügünü ele almadan önce sakin evlenme. Burda o kadar çok konu var ki, boşanmak isteyen fakat parasi olmadiğinda dolayi korkan. Üstüne tek maaş ile geçinmek cidden çok zor.

Evlenmekten başka birşey yapmak istemiyormusun? Hangi işte çalişmak istersin? Okumak istediğin bölüm yokmu?

Sizde ona bundan sonra el oğlu muamelesi yapın madem.

valla eğer sevgilim olursa ve bana hesap sormaya kalkarsa ona ağzının payını veririm. el oğlu olduğunu anlar.
tamam hoş tabir değil ama herkes haddini bilsin. herkes bi birey ve insanların özgürlüğüne müdahale edemezsiniz/edemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…