sağol canım, moral oldun..
burası BDV ve doğal olarak sıkıntılarımı en canımın yandığı zaman tazyikle paylaşıyorum..
bu demek değil ki ben bu adamla hiç güzel vakit geçirmiyorum..tabiki güzel günlerimiz oldu..
eşim malesef gerçekten zor biri..ama değişmediğini söylesem haksızlık olur..
benim ayrılmak için geçerli bahanelerim babam hastaykendi, ozaman o hasta diye ayrılmadım..
babam vefat edince de eşim ciddi anlamda düzeldi..
yani hala çok bunalttığı zamanlar oluyo,ama genel olarak değişimini görüp kendimi teselli ediyorum..
oyüzden şuan ciddi bi sebep ortada yokken ayrılmayı doğru bulmuyorum, yalnız çocuk da yapmıyorum..
beni sevdiğini biliyorum, hatta bazen öyle şımartıyo öyle nazımla oynuyoki, haksızlık ediyorum ona diyorum..
ve malesef genelde tam böyle çok muhabbettimizin arttığı zamanlar ya görümceden ya kv.den bi tel geliyo,eşim birden onları hatırlayıp bana karşı geri adım atıyo..onlarda oyunculuğu iyi bildiği için, eşime kendilerini acındırıyolar ve eşimin yanında hep bana yalakalık yapıyolar..
eşim de bunu görünce herkes ümitliyi seviyo ama ümitli soğuk davranıyo diye düşünüyo, tabi fırsat kollayan ailesi de "el kızı böyle olur zaten, biz birbirimizi onun için asla ihmal etmeyelim "vs diye gazlıyo..