el kızı..........

aynen katılıyorum..teşekkürler canım desteğin için...

Eşinize göre olmasa da görümcenize göre el kızı sayılabilirsiniz. Sizin yanınızda ona kızması doğru olmayacağı için öyle söylemiştir. Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Eşler arasında özel durumlar olabileceği gibi kardeşler arasında da olur. Kocanız görümcenizin yanında size kızsa hoş olur mu? Bu durumda görümceniz size göre el kızı olur. Söze takılmayın, bence davranış doğru.

Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ama patavatsızca söylemiş olabilir. Sizden birşey isteyip siz de yapmadığınızda el kızıyım sonuçta dersiniz. eğer anlarsa söylediği laftan pişman olur zaten fazla da uzatmaya gerek yok boşverin takmayın kafaya ailede olur böyle şeyler..

konusmasını bılememıs esınız sızı kırmıs ben de çok içerlenirdim epey bi süre el oğlu diye çağırırdım evde

Evlendiginde el kizi,bosandiginda dul,erkeklerinyaptigi zinada kadin o...u.....
Bize bole yakistirmalar yapilir cnmmmm....

Gecen gun hasta yatiyorum.ama cok kotu grip..yataga gittim uyudum.esimde sabah oldu dediki,
Gece bir sayikliyordun,bir sayikliyordun.....seytan dediki cak agzina iki tane....
Soyle bir baktim suratina.sen beni sevmiyorsun.cocuklarin inlediginde yavrum der sarilir insannnnn...annen boyle inleyerek uyusa dersinki cnm annem sabaha kadar inledi...bana agzinin ortasina cak oylemi dedimm.ve nasil agliyorummm.burnumun diregi sizladi......benim de annem duysa inledigimi basimdan ayrilmazzz...
Cnm.aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar.

Evet bu açıdan düşünmemiştim. Ama oğlanı büyüten anne çok önemli canım. Bir de benim kızım var mesela, o kadar sahiplenmeye çalışıyorlar ki.. Çocuk annesinden çok onlara düşkün olsun istiyorlar. Değişikler. Ben kızımı herkese eşit mesafede büyütmeyi düşünüyorum. Teyzelerine de, halalarına da aynı mesafede olsun. Sonuçta görümcelerim bana el kızı gözüyle baksa da kızımın halası oluyorlar. O konu farklı. En azından ben bu mesajı vereyim de kızım büyüdüğünde kendisi neyin ne olduğunu görüp karar verir zaten.

Ilgincime gitti acikcasi kocanin el kizi demesi evlenmissinz ayni evi ayni hayati vede sonucta ayni yatagi paylasiyosunz el kizi diye soylemesi cok aci geldi bana sende ona gore deger ver bundan sonra

çok güzel demişsin eşine canım..
kapak olmuştur eminim..vicdansız...
aynen öyle bi anam var gerisi yalan..

zamanında el kızı neden diyemedi peki.Offf!!! hep böyle olur zaten.ya kız kafasız olur yada erkek....ne yazık ki sana da düşen bu.Allah kolaylık versin kardeşim

Rica ederim önemli konular bunlar, biraz irdeleyip de yorum yapmak şart.

Sizin yaşadıklarınızsa klasik durumlar aslında. Yani şöyle diyeyim birçok kadın sizinle aynı şeyleri yaşıyor, eşinin ailesinin oğullarına dayattığı kalıplaşmış ve genelde gaddarca olan doğrularıyla başa çıkmaya çalışıyor. Üzeri boş ve nemli bir tahtaya yazı daha kolay yazılır ama üzeri çiviyle defalarca kez karalanmış ve kaskatı kesilmiş bir tahtayı aynı kolaylıkla doldurabilir misiniz?
Benim annem babam da çok zor zamanlardan geçmişler. Babaannem de çok zor bir kayınvalideymiş. Senelerce annem hep içine atmış, babamın da ona karşı sevgisi varmış ama çok da incitmiş annemi onların doğruları yüzünden. Şu anda mı dersiniz? Çevremde gördüğüm en güzel çiftlerden. Muhakkak ki daha çok annemin sabrıyla bir bütün gibi olabilmişler bir süre sonra. İşte demem o ki eşinizin size karşı sevgisine inanıyorsanız ki öyle görünüyor, senelerce sabredebilirim, gerekirse susarım içime atarım diyebiliyorsanız bu riski alın. Ama dediğim gibi önce o tahtayı biraz yumuşatmanız gerekecek, sert davranırsanız kırabilirsiniz de.

sağol canım, moral oldun..
burası BDV ve doğal olarak sıkıntılarımı en canımın yandığı zaman tazyikle paylaşıyorum..
bu demek değil ki ben bu adamla hiç güzel vakit geçirmiyorum..tabiki güzel günlerimiz oldu..
eşim malesef gerçekten zor biri..ama değişmediğini söylesem haksızlık olur..
benim ayrılmak için geçerli bahanelerim babam hastaykendi, ozaman o hasta diye ayrılmadım..
babam vefat edince de eşim ciddi anlamda düzeldi..
yani hala çok bunalttığı zamanlar oluyo,ama genel olarak değişimini görüp kendimi teselli ediyorum..
oyüzden şuan ciddi bi sebep ortada yokken ayrılmayı doğru bulmuyorum, yalnız çocuk da yapmıyorum..
beni sevdiğini biliyorum, hatta bazen öyle şımartıyo öyle nazımla oynuyoki, haksızlık ediyorum ona diyorum..
ve malesef genelde tam böyle çok muhabbettimizin arttığı zamanlar ya görümceden ya kv.den bi tel geliyo,eşim birden onları hatırlayıp bana karşı geri adım atıyo..onlarda oyunculuğu iyi bildiği için, eşime kendilerini acındırıyolar ve eşimin yanında hep bana yalakalık yapıyolar..
eşim de bunu görünce herkes ümitliyi seviyo ama ümitli soğuk davranıyo diye düşünüyo, tabi fırsat kollayan ailesi de "el kızı böyle olur zaten, biz birbirimizi onun için asla ihmal etmeyelim "vs diye gazlıyo..

bizde bi tabir var bizim oğlan bizim kız diye gelinle damada da el kızı el oğlu derler ama bi espride falan kullanırlar eski bir tabir olduğundan madem kocan sana el kızlığını hissettirdi bundan gayri ona her daim el oğlu olduğunu hatırlatırsın çok sıkma canını ümitli..

maalesef değişmeyen bir bir gerçek... siz istediğiniz kadar yakın hissetin... o el oğlu siz el kızı

yok artık ben el kızı kısmını
ayıp olur şu bu diye bekliyordum
sende emrin olur el oglu diyeydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…