Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o çok ağır bir laf ama bence..
ama tabii bunlardan herşey beklenir..
Bazen yaşayarak öğreniyoruz bazende ''taktik'' dedikleri şeyi uygulayarak kajİşte benim bunu anlamam biraz geç oldu..
Of of kadın olup denge kurmak çok zor ya..
ipekçiğim çok haklısın ama işte insanın ilk zamanlar acemiliği oluyorkajcım şimdi olayı ben şöyle ele alıyorum.
bu senin eşin elbette ki dertleşeceksin, konuşacaksın. Onunla konuşmazsan kiminle konuşacaksın?
ama kendi aileni ilgilendiren konuların en can alıcı yerini anlatmayacaksın.
Orası azcık es geçeceksin ya da üstünde durmayacaksın. Bir nevi hepsini anlatmayacaksın.
Yani kim kime ne demiş, o ondan sonra ne söylemiş her şeyi olduğu gibi anlatmaya gerek yok.
Eşinin yaptığı gibi anında etki kıyaslama olmasa bile o hafızada yer alır ve bir gün bir olayda "ya işte o kadın da zaten çok geçimsiz" diye patlatır konuyu.
en azından benim için annemle olanlar annemle aramızda kalır.
yukarda cevabını vermişsiniz zaten dertleşecekseniz anneniz ile dertleşin ailevi sorunları eşe aktarma taraftarı değilim sizde yapmayın bundan sonra bence
genel olarak boyle bi durum var ne yazik ki.. ailevi meseleleri guvenip paylasiyosun, bi bakiyosun karsidaki en zayif aninda onunla vuruyor seni.. bu yuzden soylemis annen..Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
benimle aynı derdi paylaşanlar var mı aranızda..
Sizce de annemin söylediği doğrumu
valla bende herşeyi anlattım şimdiye kadar evlenince çıkar kokusu
korktum bak şimdi :)
Ne aileni kocana kotule..ne kocanı ailene..
Cunkı ıkı tarafta asla unutmaz
Bazen yaşayarak öğreniyoruz bazende ''taktik'' dedikleri şeyi uygulayarak kaj![]()
ağlamaa kız duygusal tosbaam benim ayy hanımefendim diyecektimöğretmediniz ki banaaaaa![]()
genel olarak boyle bi durum var ne yazik ki.. ailevi meseleleri guvenip paylasiyosun, bi bakiyosun karsidaki en zayif aninda onunla vuruyor seni.. bu yuzden soylemis annen..
ama bence bu kisilikle alakali, kimisi asla lafini etmez, kimisi kusur arar da arar..
insan kendi ailesine kizsa da baskasi laf etsin istemez.. esini o yonden anlamaya calis ve oyle fazla olumsuz konusma derim..
Of offf daha neler var sırada söyle bakayım..ağlamaa kız duygusal tosbaam benim![]()
![]()
sen de haklisin, kiyaslama neden yapiyo ki, sanki iki rakip var ortada, yada bi yaris..haklısınız. ama inanın ben o kıyaslama falan yapınca yada söz söyleyince kendimi tutamıyorum . Bu seferde kendime kızıyorum.. Çünkü bu şekilde sadece biz mutsuz oluyoruz bir bakıyorum gelin de eltide çok mutlu..
söylüyorum özür dilerim bi anlık sinirle oldu yada ben kötü bir şey demedim ki diyor..sen de haklisin, kiyaslama neden yapiyo ki, sanki iki rakip var ortada, yada bi yaris..
bence esine soyle, boyle yaptigin/yaptigmiz surece 'aile' olamayiz.. gibi
yine de sanslisin.. uste cikan hakaretler edenleri de okuyoruzsöylüyorum özür dilerim bi anlık sinirle oldu yada ben kötü bir şey demedim ki diyor..
ah ablacığım ya inana kadın olmak çok zor..canım , eşler arasında gizli saklı olmaz düşüncesindeyim.
ama her şeyi de bilmelerine gerek yokyani senin ailenle ilgili bazı şeyleri ( dedikodu mahiyetinde olanları ), evet sonradan yeri geldiğinde yüzüne vurabiliyorlar maalesef.
evet olaya birde o yönden bakmak lazım..yine de sanslisin.. uste cikan hakaretler edenleri de okuyoruz![]()
İnsaAllah hic olmazevet olaya birde o yönden bakmak lazım..
ama hele bir hakaret etsin camdan aşağı sallandırırım onu..
Amin büyük konuşmamak lazım tabi..İnsaAllah hic olmaz![]()
Standartlar dahilinde bir kocaya sahipsin canım tebrik ederim.ipekçiğim çok haklısın ama işte insanın ilk zamanlar acemiliği oluyor
Ve ciddi anlamda gelinimizle bir yere gideceğim zaman dikkat et seni gene üzmesin diyor.
Sırf bu sebepten inan kaç kez onla olduğum halde söylemedim
Sen karışma diyorum iyi sonra üzülme de diyor..
kendi yengesi çok daha beter onun adını bile ağzına almıyor..
Sonra herkes evinde huzurluca otururken biz ayrı ayrı odalarda üzülüyoruz..
evet ilk zamanlar pek anlayamamıştım , şimdi daha dikkatli olacağım teşekkür ederim yorumunuz için..