EL şakasi sever misiniz? izin verir misiniz?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Valla bayanlar, benim hoslandigim cocuk bana bi el sakasi yapti kafami öne egdi sert bi sekilde, cok kizdim, hic hoslanmiyorum böle seylerden, siz severmisiniz izin verirmiisniz?
Sakaydi ok, ama yinede sert di......

Son düzenleme:
Amman yarabbim hele de kafamı hızla öne yiitecek ya da şakayla kafama patlatacak :mymeka: hayatta en nefret ettiğim şeydir.. hatta bazen o kadar aşırı bir tepki veririm ki karşıdaki insan ben ne yaptım bu kadar diyecek konuma geliyor !
hiç hoşlanmıyorum hakkatten hemde hiçç ! ewt ufak tefek el şakaları olur kibarca nazikçe bu sevginin göstergesidir de böle anormale kaçan şakaları sevmiyorum özelliklede başa yapılan :mymeka:
bir de suratınıza su sıkıldığını düşünün :1ninca:
ayy çıldırdım yine delikafadulden

......

Son düzenleme:
hahaha ay cok güldüm :) inanin bende cok kizdim, sonrada bana dediki, SEN NEYDEN HOSLANIYORSUN ACABA dedi, nefes alabilirmiyim aylimn dedi hehekaydirigubbakcemileklava:

hehehe desin desinn o da yapmasın öle şaka.. laelaelaelaelae bazen sert çıkmak gerekiyor canım cicim dersen yüz bulur şakkıdı bu ona ders olur da bi daha yapmaz... napalım yaa sevmiyoruz böyle el şakalarını zorla mı dimi canımm çakkkaydirigubbakcemile5

......

Son düzenleme:
hiç hoşlanmam.annem kardeşim babam bile yapamaz.eşim de aynı şekilde sevmez.bir tek eşimle şakalaşırız o kadar :))

hiç hoşlanmam..hele de hoşlandığım çocuk yapsa yerin dibine girerdim
ne o öyle askerlik arkadaşı gibi..
o senden senin ondan hoşlandığın kadar hoşlanmıyor sanırsam

bende nefret ederim orta okulda bi çocuğu dövmüştüm :jeyyar: saçımı çekmişti hiç sevmem böyle şeyleri

hiç sevmem.. yapmam... yapanıda çok sert bi dille ikaz ederim..
o kişi bidaha benle konusmaya cesaret edemez !!

yapmam yapanada ağır konuşurum valla.
ama böyle bazen sevgilime yapıyorum karnına parmaığımı filan saplıyorum gıdıklamak için bi tek ona. oda el şakası sayılmaz oynaşma diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…