EL şakasi sever misiniz? izin verir misiniz?

El sakasindan hic hoslanmam, uyuz olurum kim olursa olsun bi dokunus sinirimi tepeme attiriyor. Esim bi kac defa el sakasi yaparken surata bi cakti, adamcagizin eli ayagi tutustu korkusundan sarilmaya baslamisti ama ben kudurdum bi ciglik bi ciglik agzimdan geleni saydim. Gerci o sözler sinirden cikti kendimi kaybetmistim kaydirigubbakcemile3 ablamda bazen bana sitem ettigi zaman, vay beni aramiyorsun vay yanima gelmiyorsun söylenirken omuzuma bi indirdi, ana ben yine kudurdum kesinlikle sevmiyorum nefrettttt ediyoommmmm

Hic hoslanmam, ama esim sagolsun cok sever.. yavas yavas yapmamaya calisiyor.. dozunu kacirmadiktan sonra bir sey olmaz, ama bazen gereksiz yerlerde el sakasi yapilmasina cok kiziyorum.

hoslanmiyorum :sinifsinif:

Samimi olmadığım kişiler yaparsa sevmem ve kalabalık içinde yapılırsa sinir olurum

gelde delirme enemm ben olaydim aynisini ona yapardim hic beklemedigi bi anda gorurdu neymis benim guselim kafami sert bi sekilde itmek hihh kurban olsun kafama:roflol::roflol:

Ne Başkalarına Yaparım Nede Kendime Yapılmasına İzin Veririm !!!
Nefret Ederim El Şakasından

el şakasındann nefrett ederimmm sevdiiğim ya daa sevmediğimm farketmezz ksnlkl tepkm büyk olur

nefret ederım yapmayı da sevmem yapılmasını da sevmem hele hele erkek arkadasıma yapanın gozunun yasına bakmam

Eşimle şakalaşırız bazen ama abartı halini sevmem ve ondan başkası ile de el şakası olayına girmem müsade de etmem..

ay ben çok severim eşimle kardeşlerimle ama şaka mahiyetinde ileri derecede değil.:mymeka: öyle kafaya vurma anlamında helede sevgiliyken deli olurum,bende ona vuruum benim mahsini ettiğim biraz cilveleşme anlamındaki el şakası..eşimde benle çok uğraşır bazen sinirden deli eder ama oda sanırım bu halimi seviyoooo:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…