EL şakasi sever misiniz? izin verir misiniz?

Valla bende hic sevmiyorum ama benim erkek arkadasım bu konuda ihtisas yaptı .. Damarıma en sonunda fena bastı yeter artık dedim arada gene yapıyo da esekten düsmüse ceviriyorum ..

nefret ederim. en yakınlarımın bile kalbini kırmışlığım bile vardır bu el şakaları yüzünden. felaket tepki veriyorum.

kafaya yada surata vurmada çok uyuz olurum moralim bozulur o an ama belli etmemeye çalışır gerginlik olmasın diye bende ona şakayla aynı şeyi yaparım

samimi oldugum kisi yaparsa birsey demem ama bazıları okadar dengesizki daha cok yeni tanısmıs insanlar bile yapmaya kalkıyor ona kızarım

Kesinlikle nefret ederim el şakasından. En tahammül edemediğim şeylerdendir.Her kim yapmaya kalkışırsa,benden cevabını alır bi güzel.
Ve araya mesafe koyarım o andan itibaren........

yera zamana ve ambiansa uygunsa neden olmasın o kadar mesafeli değilimdir insanlarla ama hiç olmayacak zamanda olursa o zaman kötü olurklava:

acı vermeyecek şekilde ise severim.
eşimle birbirimize çok sık yaparız:) böcüükk gelmiiş gelmişş yemişş :))) gibii...
hatta köpeklerimde çok sever böcüük gelmiş sesini duydum mu heyecanlanırlarr...
onun dışında boom küt gibi oyunlar şakalarda yaparız:) eğlenceliii...

sevmem valal sinir oluurm özellikle kafama dokunulmazından nefret ederim:)nişanlım arada severken böle ittirir başımı ama sinir olurum boynumu sıkar falannn sevdiginden yapıyor ama ben hoşlanmam el şakasından:)

nefret ederim :mymeka: ki tepkimin sert olduğu çok zamanlarda olmuştur kendimde asla yapmam....ama şöyle bişey var sevgilim sırf gıcıklığına yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…