El yaniklari

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
kizlar meraha bikac gundur evimde buyuk temixlik var esimin durumu pek iyi degil o yuzden evi ben temizlemek istedim tek basima altindan kalkmak cok zor oldu ellerim camasir suyu yuzunden yandi hep esim bide ustune gelip nefret ederim boyle yanik elden dedi cok kirildim gercekten eldiven giymemistim detaylari temizliyorum diye sizce bunlar nasil gecer en cabuk haliyle canimda cok yaniyo

Alerjiniz mi var ?

Salaga bak, sanki Uludag da kardanadam yaparken yaktiniz o elleri
Bol bol kremleyin, niveanin mavi orjinal kremleri iyi gelir.
Bir dahaki sefere ince eldivenler var ya, doktor eldiveni gibi, onlardan kullanirsiniz. Gerci camasirsuyu ile cok hasir nesir olmayin en iyisi.

Bepantane sür canım. Eşine de söyle bir daha ki sefere ya o temizlesin ya gündelikçi tutsun.

Lutfen daha dikkatli ol simdi elin yanmis ilerde cilt kanseri icin birikim bu. Temizlik daha mi onemli? Tabi ki onemli de elini yakacak kadar degil yani lutfen eldiven giy bidahakine. Esin bence cok ayip etmis ama kendin icin yarin eczaneye git muhtemelen birinci dereceden yaniktir uygun kremi verirler.

Silverdin, hametan, bepanthene iyi gelir.
Ben de saf çamaşır suyuyla duvar sileyim derken yakmıştım elleri.

BeyefendiYe bak sen kadın tutsun o zmana. Yada yardım etsin. Hadi hiçbirini yapamadın. Sendem çok üzülmesi lazım

Adam için, temizlenen yer değil hatunun yanık elinin görüntüsü önemli. Arkadaşlar yazmış bir sürü krem, elbet iyi gelen vardır içinde. Siz siz olun ellerinize deterjan sürmeyin.

Odun işte nolcak!
Eczacı ya danışmanı önerırım inşallah allerjin falan yoktur. Çok geçmiş olsun..

Madecassol iyi gelebilir ama eczaneye sorarsan belki daha iyisini verir. Birde kantoron yagi tum acik yaralari tahrisleri 1 2 gunde kapatiyor ilacin yaninda bunuda deneyebilirsin

hametan merhem alın, gunde uc kez duzenlı surun... bu surecte bulasık vs yıkamayın elınız suya ve deterjana cok degmesın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…