Kizlar selam, ya bana bi akil verin. Bnm 5.5 aylik bebem var. Cok sukur ki yakin cevreme yavrumu kucaklayip sevmeden once ellerini yikamalari gerektigini ogrettim.
Ama bi misafir geldiginde direk elini yanagini sevip opuyolar. Esimle bi yere giderken anlasiyoruz ben soylerim ellerini yikamalarini diyor, bakiyorum cocuga biri yanasiyo ses yok. O da kestiremiyo karsidan sevecekler saniyo ama insanlar direk dokunmaya basliyolar.
Bundan sonra kim olursa olsun ben uyariyorum kucak isteyenlere ellerinizi yikayin istediginiz kadar sevin diyorum.
Hak veren oluyo yok sen bu cocugu daha cok hasta edersin diye sacmalayanlarda.
Bn fanusta yasasin demiyorum sadece sokaktan gelinmis el yikayin diyorum.
Cok mu abartili cok mu abest.
Esimde haklisin ama itici oluyor diyor bn millete cekici olsun diye cocugumu hasta edeyim.
Ne dille uyarmaliyim Allah askina soyleyin. Bunun yumusatilmis sekli var midir. Kaldi ki bozulcak biseyde yok da..
Misafir gelecegi yada biz gidecegimiz zaman stres oluyorum..
Akil verin siz olsaniz nasil soylerdiniz..
Ama bi misafir geldiginde direk elini yanagini sevip opuyolar. Esimle bi yere giderken anlasiyoruz ben soylerim ellerini yikamalarini diyor, bakiyorum cocuga biri yanasiyo ses yok. O da kestiremiyo karsidan sevecekler saniyo ama insanlar direk dokunmaya basliyolar.
Bundan sonra kim olursa olsun ben uyariyorum kucak isteyenlere ellerinizi yikayin istediginiz kadar sevin diyorum.
Hak veren oluyo yok sen bu cocugu daha cok hasta edersin diye sacmalayanlarda.
Bn fanusta yasasin demiyorum sadece sokaktan gelinmis el yikayin diyorum.
Cok mu abartili cok mu abest.
Esimde haklisin ama itici oluyor diyor bn millete cekici olsun diye cocugumu hasta edeyim.
Ne dille uyarmaliyim Allah askina soyleyin. Bunun yumusatilmis sekli var midir. Kaldi ki bozulcak biseyde yok da..
Misafir gelecegi yada biz gidecegimiz zaman stres oluyorum..
Akil verin siz olsaniz nasil soylerdiniz..