Ela_gözlüm İçin Çok Üzüldüm

seherb

Benim Küçük Beylerim.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
1.915
4
116
İstanbul
ela_gözlüm 3 üz bebekler bekliyordu arkadaşlar geçenlerde ona msj yasmıştım nasılsın bebeklerin nasıl die .... oda bana cvb yasmış bi kaç gün sonra bebeklerini 21 haftalıkken kaybettmiş senağlama çok üzgünüm nasıl oldugunu biliyorum ama keşke bi yolunu bula bilseydimde onunla konuşa blseydim allahım hepimisn evladını korusun evlatlarımısı bize bagışlasın senağlama hala elam aklım da acaba nasılsır die keşke onunla konuşmanın bir yolunu bula bilseydim ...

ay çok üzüldüm ya
bende bu kız niye girmiyo diyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay çok üzüldüm ya
bende bu kız niye girmiyo diyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım bend ehala çok üzgünüm senağlama keşke olmasaydı böle kötü bişi allahım herşeyin hayırlısnı nasip etsin kimseyi evladıyla sınamsın yarabbim...

Yaa Numarasi Olan Yokmuuu Hiçç Yaaa Arasakk Kanoşsak Yaaaaaa Basima Agrilar Girdii Ahh Gülümm Allahim Sabir Versinnn Allahim Korusun Bebeklerimizi.

bende de yok hiç bi ara msn lerimis alıcaktık görüşemdik alamadık msn lerimis keşke alabilseydim :(((( offffffffff allahım kimseye vermesin böle bi acı

hay allahim ne aci allahim sen kimseyi evlatlariyla sinama yarabbim
cok uzuldum gercekten offf hemide ucuz
allahim sen sabir ver yarabbim
insallah iyidir arkadas

buna nasıl bir teselli olabilir ki arkadaşlar
çok üzüldüm
allah kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusun

sorun neymiş ki
ayy ne yazacağımı bilemedimmm hayırlısı olsun sğlıkları yernde olsundaa inşallahh yine olurr

canım sorun ney inan bend ebilmiyorum sadece bana msj da bunları demiş keşke görebilsemde onunla konuşa bilseydim :((

bunları okursan ela gözlüm, senin için çok üzüldüğümüzü bil. yüce Rabbim acil şifalar versin, inşallh en yakın zamanda acılarını hafifletecek yeni bir bebk nasip etsin sana!

ela gözlüm ne diyeceğimi bilemiyorum,Allah sana ve ailene sabır versin.bir an önce toparlanırsın inşalah.
bu hafta ağustos annelerine 3.şok bu offfff :((((((

Allah sana sabır versin cnaım benim..sanırım en iyi seni ben anlarım dirayetli ol lütfen...Kaderimiz bu sanıırm..herşeyda hayır vardır canım arkadaşım...

Allah sabir versin gücünü arttırsın çok üzülüyorum böle şeylere ne denirki:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Back
X