Elalem ne der?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Merhaba hanımlar,

Ben özel sektörde çalışıyorum ve aynı zamanda bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Hocalardan birinden hoşlanıyorum ama bu ilişki etik mi olur bilemiyorum. Adam bekar, hemen hemen aynı yaşlardayız, kendisinden ders aldım bitti yani aramızdaki öğrenci-öğretmen ilişkisi referansla sınırlı. Ama manalı bakışlar göndermeden önce :) 3. kişilerin yorumlarını almak istedim.

Ya birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.

Bence olabilir yaşınız da uygunmuş siz lise öğrencisi değilsiniz ki etik olmasın.:KK54:

Yarın öbür gün ayrılsanız ne olur? Bunun cevabını verin önce. Çünkü en kötüsünden düşünmek lazım.

Ya birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.

Yoo bizim yaşlarımız yakın, lisans biter bitmez yüksek lisansa başlayanlardan değilim.

indir.webp

:KK53:

Elalem i bu kadar önemsemeyin. Onlara göre yaşamıyor sunuz ...iyi ya da kötü ne yaşanırsa insan kendi için yaşamalı .

Şartlar uygun gibi duruyor . İlk başta evli sandım ama bekar ve yaşı uygunmuş. Tanıdığım bi çift var benim şu an evliler...

Elalemlerden biri olarak bence sakincasi yok ;) tez danismaniniz degilmis, ayni alanda olabilirsiniz o sorun degil zaten

Back
X