Elalem ne der

suada 84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
233
332
103
41
Öyle bittim öyle tükendim artık dayanamıyorum, aslında boşanmak tek çözüm ama elalem ne der düşüncesi gitmeme engel oluyor,
Anlaşamadığımız bir çok şey var, 1 ay aynı evde konuşmadığımız bile oldu
2 oğlumuz var 12 senelik tükenmiş bir evlilik
Bügünkü patlamada babası herşey dakikasında o istediği zaman olsun istiyor sabah sabah aramış oğlumu çağırmış oda ancak uyandı 10 dk sonra falan aradım neredesin gelicek diye bağırıyor telefonda siz karar verene kadar ben yakındayım diye, ben bilmiyorum hazırlandı ancak dedim, bana bağırma diyor bağırmiyorum bana öyle söyledi dedim o söylenirken yüzüne kapadım
Sonra döndüm one ne diyor bu dedim bana babam bile bağırması bu yaşıma kadar bana bağırmaz diyorum, noldu bile demeden küfür ediyor döndu yatıyor
Resmen kendime acıyorum

elalem her zaman diyecek bir şey bulur.
elalem için yaşamayın...

mevzuyu pek anlamadım, bir bağırış çağırış olmuş. konuşularak çözülmeyecek bir mevzu gibi gözükmedi.
herkes bi sakin olsun bence, sakin sakin konuşmayı deneyin aile fertleri olarak.....

Bu hayat sizin hayatınız, adı üzerinde "elalem" Elalem hiç bir zaman umurumda olmadı ve inanın hayat böyle çok güzel :)

2 3 kere okudum yinede kimin babası kimi cagırmış kime bağırmış anlamadım ama elalem ne der diye herseyi sineye cekceksek elalemin lafları bitmez elalem icin mutsuz bi evliliği sürdürecek kadar değersiz değilsiniz.

Ben boşandım
Elalem hiçbir şey demedi
Yani dedilerse de benim haberim olmadı ki ne dediklerinden :)
Çünkü o şekilde insanları hiç tutmadım çevremde. Ne laf söyleyenleri. Ne de o lafları bana taşıyacak ortalık karıştırıcıları.
Tavsiye ederim. Bu şekilde gayet kolay oluyor..

Elalem neder diye geçiyor gidiyor ömrümüz olan size oluyor ama elalem hiçbir zaman susmaz ki ta ilkokul çağında başlarlar konuşmaya,okul nasıl gidiyor alıştın mı sınavların nasıl,orta okul liseye gelirsin dershane gidiyor musun hangi liseyi kazandın birde kazandığın lise normal bir lise ise ama benim çocuğum daha iyi yeri kazandı kendilerini överler bu arada :)

Üniversiteyi kazanırsın kazandığın bölümü beğenmezler onların çocuğu daha iyi yeri kazanmıştır kesin öyle derler :)

Okul biter eee iş yok mu iş bulamazsın olur mu öyle her tarafta iş var sen istemiyorsun çalışmayı derler,iş bulursun yine burun kıvırırlar özel mi devlet mi diye sorarlar maaşını beğenmezler,evlenirsin çocuk yok mu derler çocuğun olur 2. nerede 2.olur hadi birde 3. yap derler.

Evin yoksa ev al,araban yoksa araba al demeler başlar,işten çıkarsın yada çıkarılırsın filanca işi bırakmış diye dedikodunu yaparlar,sonra sana derler ki kendi işini kur iş kurmak kolay ya anında pat diye kurulan birşey.

Demem o ki elalem hiçbir zaman susmayacak ölünceye kadar konuşur ama onlar konuşur diye hiçbir şey yapmazsan olan sana olur giden hayatına olur değil mi o yüzden boşverin onları.

Elalem boşansanız da birşey der boşanmasanız da.O yüzden kendinizi düşünün.Alakanız olmayan birşey için Kayınpederinizden azar işitiyorsunuz.Üstüne eşinizden küfür yiyorsunuz.

Oğlunuzla konuşacağına sizi arasaymış mademki size kızacak.

Millet ne der diye kendi Can'ınızdan olmayın.Eşinizin saygısı yok ki size herkes azarlamayı bir hak görmüş kendinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…